Hayırlı olsun.TVyi ne marka,kaça,nereden aldın? Onunla ilgili görüşlerinide ayrı bir konu başlığı altında açarsan benim gibi alacaklara faydalı olur belki...(Tabi parayı bulursam:8[1]:)
Printable View
bence atlanta hd box al derim cihazı kullanmadım ama etrafımdaki insanlardan aldıgım önerilerden en iyisi..
Konunuz ilgili bölüme taşınmışır..
bende hiremco fx turbo kullanıyorum çok memnunum
atlanta hd box derim destek çok iyi kullanıcı için basit serverde iyi oldumu gerisini merak etme.
atlantayla dreambox arasında kaldım bakalım hayırlısı hangisi olacek:49:
tike abicim bu vu+duo hakkında bir bilgin varmı tavsiye edermisin bunu
arkadaşlar bende hd uyumlu cihaz almak istiyorum.Acaba hem ekonomik hemde desteği iyi cihazlar hangileridir. ayrıca hıremco fx turbo hd cihazı hakkında bilgi verir misiniz? sizce nasıl cihaz ?
arkadasım bu cihaz fena değil hemde ucuz tavsiye ederim selametle
bu başlığı görünce bir kaç satırda ben yazayım dedim
atlanta hd boxu yaklaşık bir senedir kullanıyorum.cihaz çok iyi.ccam süper.yazılım desteği çok iyi.biz kullanıcılar çok kılız....:) şurası şöyle olsun burası bööle olsun..bazı forumlardan bakın.isim vermeyelim. önce dediki kullanıcılar recall tuşu geriye doğru on kanalı hatırlasın.ve biz istediğimiz secelim ..genelde benim gibi eski dream kullanıcıları çok olduğu için- tamam dediler yaptılar..az biraz sonra yok tek kanal geriye gitsin niye böle oldu diyen başka bir kullanıcı grubu çıktı.filan
yazılım mazılım derken...
başka bir markanın yazılımıda aynen uyuyor.hangisini beğenirsem onu atıyorum.
bazen yazılımlar yarış içinde oluyor.biri birinden evvel çıkıyor başka bi özellik oluyor vs.
atlanta kullanıcısı olarak ben memnunum.ve cevremdeki dostlara hep tavsiye ettim.hee onuda ekleyim sd görüntülerde güzel .hd ler zaten çok iyi.
ufak tefek sorunlar sıkıntılar olmuyor değil.yazılım ekibi hemen cevaplıyor.bir de atlanta ali diye bir arkadaş varki bu konuda 1 numara olduğu rahatlıkla söylenebilir.kibar ve ilgili.
gelelim seoul fx turbo hd e..
bunuda merakdan aldım.cihaz fiatına göre çok iyi.yazılımı:
1-usb bellek ile
2-rs 232 ile
3-uydudan
4-internetten
alabiliyor atabiliyorsunuz.
kanal listesini yada ***leri yada yazılımı sadece atabiliyorsunuz.
çok güzel bu konuda
sd resim kaliteside bence çok iyi
ancak :
ccamda ben çok başarılı bulmadım. bazen bi tutturursa hiç donma yapmadan çalışabiliyor. bazende kabak tadı veriyor.
newcamdda çalışıyor bu cihazda. ccam yazılımı üstünde daha çalışılırsa bu cihaz da dadından yenmez..
dünde vuo siparişi verdim.onunlada alakalı değerelendirmeleri sonra yaparım.