sebeb ne olursa olsun, böyle bir açılışta hiçbir protestoyu onaylamıyorum.
Yapanada yazıklar olsun...
Printable View
sebeb ne olursa olsun, böyle bir açılışta hiçbir protestoyu onaylamıyorum.
Yapanada yazıklar olsun...
o stadı galatasaray camiasına kazandırdığı için galatasaraylılar tarafından protostaya maruz kalmıştır...eğer iş böyleyse bende protesto edenleri protesto ediyorum...buna resmen namkörlük denir..yazıklar olsun..
BU NANKÖRLÜĞÜ YAPANLAR AYNI ZAMANDA İKİ AYAKLI ŞEREFSİZ HAYVANLARDIR.bir gs li olarak utanıyorum.sol görüşlü olabilirler amma amma orada 20 milyon gs liyi temsil ettiklerini unutmuşlar.protesto edenler ..................
yorum yok ..bende protesto ediyorum BAŞBAKANA benim ödedigim vergilerle o stadı yaptırıp GS ye peşkeş çektigi için ..
ne taraftar ama bizi bu sene rezil eden başkan ve futbolcuları bırakıp rahmetli canaydın ve polatın senelerdir bitiremediği stadı yaptıran TÜRKİYE CUMHURİYETİ başbakanını protesto ediyor bende onları protesto ediyorum zaten bu adamlar bir avuç provakotör
Protestoların tek sorumlusu Toki başkanının orayı siyasi arenaya çeviren konuşması oldu çeşke onu konuşturmadan direkt Başbakan konuşmasını yapsaydı bu kadar protesto olmazdı genede vatana millette hayırlı ugurlu olsun
tekkelime ile kınıyorum böyle insanlık adına süper stadyum nerde görülmüş başbakanımız üstüne düşen görevi tek kelime ile yapmıştır böyle insanlara asla izin verilmiyecektir kamaralardan bugun tesbit edilip cezaları verilecektir
seyirciler neden protesto etmişler peki
bunalr resmen terorist başka bişey değil serefsizlik nankörlük hayvanalr bile yediğ ekmeği unutmaz ama bunlar hayvandanda aşağı bunlar terbiyessizlik hrdaim yapıyorlar gs bu şerefsilerden bu teroristlerden arındırılmalı yoksa bu iş kötye gidiyor
herkes aklı selim değil aaaaaaaah aaaaaaaah yazıklar olsun mason uşaklarının işi
gazetelerde tam bir açıklık getirmemiş ama ayıp olmuş bir kaç gün içinde açıklarlar..