arkadaslar cihaz almayı düsünen alsın hemde hiç düsünmeden alamin kralı bedava ben ikisene içinde 1500 adet sattım bir tane sorunlu cihaz çıkmadı çok hızlı ve pratik yazılımı kolay bence alın
04-07-2006, 17:05
MORA
ben kaon digix kullanıyorum memnunun devamında kaondan yenilikler bekliyoruz...
04-07-2006, 18:11
macmac
Ben kaon bordlulardan şaşmam abi. Ne istiyorsan var.... Daha cw yi bile yapamadılar diğerleri....:D
Su anda oldugunuz reklam kusagında yer alan bölümdür.Bu sadece bu forumda degil diger forumlardada ya banner yada bu sekil ürün tanıtarak olmaktadır..
05-07-2006, 00:37
arslanboga
o zaman neden benim emailime gönderdiniz reklam istemiyorum
05-07-2006, 00:50
Admin
Alıntı:
arslanboga Nickli Üyeden Alıntı
o zaman neden benim emailime gönderdiniz reklam istemiyorum
Profilinizden yöneticilerden eposta alma secenegini kaldırırsanız e posta gelmez..e posta bilgi amaçlı atılmıştır reklam olsun veya olmasın forumdaki genel içerik ve yenilikle ilgili uyelere her turlü bilgiyi forum forum dolaşmadan anlık bildirilsin diye
Bu konuda lütfen hassasiyet gösterin
05-07-2006, 02:16
ysagdic
Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
antiochos arkadaşım
slm ürünerimizden faydalanmak ürün satın almak için
ödemelerinizi havale yada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
a kredi kartı ile ödeme yaparak sahip olabilrisiniz vermiş oldugunuz sipariş en geç 1 gün içinde kargoya verilerek size ulaştırılacakdır
Fiyatlarımıza KDV dahil olup, kesinlikle faturasız ürün sevkiyatı yapılmamaktadır. Ödediğiniz bedel tutarı kadar faturanız mutlaka kargo ile tarafınıza ulaştırılacaktır. Firmamızda satılan bütün ürünler garantili olup arızalı çıkan ürünlerimiz anında yenisi ile değiştirilecek olup bu değişmeden kaynaklanan nakliye giderleri firmamıza ait olup müşteriye ödeme yaptırılmayacaktır. Satın aldığınız 100 ytl üzerindeki ürünlerin nakliye ve teslimat giderleri firmamız tarafından karşılanmakta olup 100 ytl nin altındaki alışverişleriniz için almış olduğunuz ürün adedi kaç adet olursa olsun 1 defa 5 ytl lik kargo ücreti alınmaktadır
Garanti Bonus karta taksit seçeneklerini yazar mısınız?
05-07-2006, 11:39
alperyılmaz
site üzerinden sadece yapı kredi de taksit yapabiliyoruz ilerleyen zamanlarda diğer bankalarda eklenecek