duydugum kadarıyla şubat ayında yeni yazılım cıkacakmış,ama enigma 2 olmıyacakmış.çok iddialılar yeni yazlımın enigma 2 den daha iyi olacagına dair.
Printable View
duydugum kadarıyla şubat ayında yeni yazılım cıkacakmış,ama enigma 2 olmıyacakmış.çok iddialılar yeni yazlımın enigma 2 den daha iyi olacagına dair.
bencede enigma 2 den cok kendilerinin stabil görüntüsü iyi performansı iyi bir anayazılımı olmalı bunun yanındad enıgma 2 de yedek olmalıdır.
enıgma 2 demek görüntü kalitesi ve hızı ıkınci plana atmak demektir.
bekleyip görelim bakalılm iyi olup olmadığı yazılımdan sonra belli olur şu kullnışsız berbet menüyü değiştirsinlerde ondan sonra bakar karar veririz
dreambox un menusunden uç tane ayri kutu gordum markalari ayri ama menu dreamboxun menusunden insallah kullanilabilir menu yaparlarkendime fovori ayarladim bilirsiniz çok seyr edilen kanallar ayni yerdedir ama diyelim baska sevilen bir kanali ilk sirayai yerlestirmek istiyorum mumkun degilki
favariye alınca istediğn kanalı 1 e yerleştiriyorsun amam bu amkinanını yazılım cok eksik ve kullanışşız
subat 3 yeni yazılım hala görünmüyor
Şu anda bana firmadan gelen yazılım yok ayrıca medialinktr sitesinide takip edebilirsiniz
şimdi medialinkte YÜKSEL BEY LE görüştüm yazılım konusunda gelcek hafta yazılımların gelceğini ve yazılımların cok iyi olacağını söylediler bu zamana kadar hicbir cihazın yapamayacaği işleri yapacağını söyledi korede şuan tatil varmış o tatilin bitmesi bekleniyormuş yazılım dosyaları hazırmış en gec öbür hafta yazılımlar hazır olacakmış medialinkcilere duyrulur
Merhaba , medialink ml 9700 cihazım var cihaza sadece güncelleme yaptım server kullanmak için cihaza neleri nasıl yüklemeliyim açıkçası yazılanlardan birşey anlayamadım denemeler yaptım olmadı , teşekkürler...