Burada tüm arkadaşların ML hakkındaki şikayetlerden acaba Medialink yetkililerinin hiç mi haberi yok? Aylardan beridir yazılım çıkmıyordu.İnsan fıtratı bu ya merak uyandırıyor;acaba onlar hangi uydu alıcısını kullanıyorlar?...
Burada tüm arkadaşların ML hakkındaki şikayetlerden acaba Medialink yetkililerinin hiç mi haberi yok? Aylardan beridir yazılım çıkmıyordu.İnsan fıtratı bu ya merak uyandırıyor;acaba onlar hangi uydu alıcısını kullanıyorlar?...
Medialink yetkilileri konuyu takip ediyıorlar merak etmeyiniz yuksel bey bu sorunlarla ilginecegini bana iletti merak etmeyiniz. Biraz zaman ve sabır sonucta bu tür yazılımlar hemen olmaz sonucta bir evre var bu evrenin olmasıda zamana baglıdır
yazmış olduğunuz sorunların çoğu bence geçersiz ftp bağlantısı ile cihaza cccam bilgilerını gırebılırsın cihaz uzerınden pc ye bağlantı kurulabilyor film müzik vs dınleyebılıyorsunuz yalnız full hd filmlerde biraz ağır çalısıyor ağ üzerinden ama divxlerde avilerde vs sorun yok yada 720p lerde görüntü kalitesine gelince bence rakip cihazlara göre güzel bir sıkıntısı yok. kanal listesini de direkt olmasada usb belleğe backup yapıp pc de düzenlemeler yapabılırsınız. eksıklıklerı elımızden geldiğince belırtıyoruz yenı yazılımlarda halledılecek umarım görsel konu olsun plugin konusunda ınternet tarayıcısına düzeltmeler yapılcak bekleyeceğiz
gizli tarama dediğiniz network tarama ama bircok freknsı bulmuyor örnek digitürk ün türksattaki bir freknsını bulmuyor elle yazmışken belgesel kanalının olduğu frekans hotbirdede var böyle bulamadığı frekanslar makinada cok eksik var bunu kabullenmek lazım iyi diyerek anca kendinizi kandırırsınız yazılım bekliyoruz hala yeniye bu sıraya gelirmi bilmem cccam cok kötü dream 500 s de bakıyorum artık yavaş acmasından bıktım bundan sonra bu cihaz hakkındada yazı yazmayacağim zaten yazacak olumlu bir tarafı yok cihaza iyi diyenler ya cihaz kullnmamış yada firmanın adamları cihaz sadece donanım olark iyi gerisi hava civa yeter artık milleti oyalamayın yazılm bugün gelcek yarın gelecek diye
slm.cift tune girisli olmasina ragmen bir kanali cekip, baska kanali neden seyredemiyoruz?
:smiles24:
hayir,diyelimki a..kanali festplateye cekip,b..kanali seyretmek ayni anda.Ayrica bende TOPFIELD var cift tuneli lnb iki giris baglaniyor kanallari tuner birden tuner ikiye kopyaliyorsun...sonra istedigin kanali cekip baska kanalida izliyorsun hatta iki kanali cektigin zaman ücüncü kanali da recivenin müsade ettigi kanala bakabiliyorsun..bu sorunu cözer seniz memnun olurum.selam
(benim klavye Türkce olmadigindan yumusak g,c,s,i gibi hafleri okuyan arkadaslar anlasin yurt disinda yasadigim icin)