hakikaten güzel cihaz redline da çıkmıştı ama bunun kadar yapamadılar helel olsun adamlara
Printable View
hakikaten güzel cihaz redline da çıkmıştı ama bunun kadar yapamadılar helel olsun adamlara
ne kadar destek verecegi önemli elimizde patlamasın sonra TEKNOLOJİ VE ATILIM İÇİN GÜZEL CİHAZ KUTLARIM
süper bi cihaz olacağı kesin
net fiyatı 425 arkadaslar
paylaşım için teşekkürler hani çanım çekmedi desem kocamanlardan yalan olur ama çok para çokta güzel bişi hemen zaman kaybetmeden almk lazım yok ya ben almiyim ben pc büyütmeye gidiyim
arkadaşlar bu cihaz herhalde hemen fos falan olmaz dimi bilindiği üzere insanlar paraları sokaktan toplamıyor.....selamlar.
şöle bi hesap yapalım en ucuz adsl nekadr 30ytl baz alalım 30x12=360 ytl receiver bedava :) baska bi paylasımlı cihaz alınsa adsl parasına geliyor baska bi hesap yapalım
emü bitti deniyor ama ben bitmedgi kanısındayım farzedelim yazılım atmasını bilmiyorsun burada 15 ytl atıyorlar eger tps gelirse enfazla 1ayda bir yazılım degişecegine inanıyorum oda 180 ytl gelir 55 ***** kanal acıyor yani azmı yazılım atacam derdi yok vss derdi yok zaten süpesi olan 6 ay almaz bakar kulanalar illaki yorum yazacaklar sonuc cıkar ortaya
usta ya cihazı bedavaya kadar getirmişsin bende bitane alayım bari :28:Alıntı:
soyluakif Nickli Üyeden Alıntı
fazla güvenli degil gibi yine adsl ile yapilan daha iyi
Dreambox - Triple Dragon
peki kart paylaşımına ücret alınacakmı