Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu sitede bulunan 19400'ün fiyatı nasıl acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
Printable View
Arkadaşlar
Bende MD19400 var. Kaydettiğim bazı kanallar ertsi gün açtığımda siliniyor.
Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
İso58
Merhaba sizlerden ricam bügün(12/10/2012)itibari ile 19400full Hd cıhazım için st*** ve yazılımı varmı varsa nereden alabilirim beni aydınlatırsanız mutlu olurum.Saygılarımla
saygılarımla bana cevap verecek bir arkadaş yokmu
19400 hd nin 1.51 yazılımı cihazın ftp de var kardeşim direkt olarak cihazınıza indirebilirsiniz. aşağıda uygulamaları dikkatlice uygulayın cihazda
Menü ....
Eğlence menüsü ...
Ağ Ayarı....
VFTP...
Kırmızıya basın ..
19400-Ver:1.51 içine girin ve NxpRom.bin üzerine gelip OK leyin ...Çıkan uyarıda Mem seçeneğini kullanarak yazılımı cihazınıza indirmeye başlayabilirsiniz. İşlem bittikten sonra fabrika ayarlarından sıfırlayıp cihazı tekrar kurabilirsiniz.
Kanal Listesi ve softcam içinde aynı yolları kullanabilirsiniz.
Cihazınızın elektrik fişini çekiniz ve tekrar cihazınızı çalıştırınız.
Tekrar Menüden ...
Server Ayarları .... içine gidip yalnızca F1 yapıyorsunuz ..( eğer ayarlar silinmişse 40 a gelip kontrol edebilirsiniz )
Varsayılan serverler ile değiştirmek istiyormusunuz sorusunu Ewet yapın ve Ok leyin ..exit ile çıkın ..Değişen bilgileri kayıt etmek istiyormusunuz ...Evet Yapın ve Ok leyin.
Cihazınızın IP alıp almadığını kontrol edin ...Eğer IP almışsa 2-3 dakka bekleyiniz.Sistem devreye gidecektir.
Not: özel server bilgilerinizi bilgilerini kayıt edin yazılım atıldıktan sonra cihazınıza girersiniz selametle
teşekkür ederim sağolun
selam arkadslar bende amstard 19500 hd cıhaz var sanırım yanlıs yazılım attım boot yazıyo acmıyo kılıtlendı lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım
tşkler