abi vakit buldukça menü fotolarınıda yüklerim paranın hepsini buna harcadık ii bi digital foto makinası alayım bak ozaman görüntülere:8[1]:
Printable View
abi vakit buldukça menü fotolarınıda yüklerim paranın hepsini buna harcadık ii bi digital foto makinası alayım bak ozaman görüntülere:8[1]:
evet bende almıştım 7 ay önce harika ötesi bi cihaz.... ANLATILMAZ YAŞANIR!!
cihazla ilgili biraz bilgi vermek istedim cihazın genişliği:15 cm//uzunluk:11 cm//yükseklik:2,5 cm ağırlığı olarak 2 kg üzerinde içindeki harddiski ile birlikte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bikaçtanede menüden resim koydum umarım açıklayıcı olmuştur...
ayrıca cihazda blackhole image yüklüdür.
Arkadaş allahtan bi 6 ay askere gittik geldik,Dreambox'un pabucu dama atılmış,Dostum cihazın hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.Bu cihaz nedir ne değildir ne zaman çıktı ilk defa görüyor ve duyuyorum kaça aldın biraz aydınlatırmısın bizi cihaz hakkında...
ucuz bişeyse bende alayım diye düşünüyordum ama o da ne beya 980 tl özelliklerine daha bakmadık ama ddeğer mi değmez mi bilmiyorum bi bakalım özelliklerine..
Sevgili seremir,cihazını sağlık içinde kullan!Güzel bir cihaz.Uzun zamandır ben de inceliyorum,ama henüz alamadım.Darısı benim gibi olmayanların başına!..
iyi günlerde kulan
Kardeş emektardan vazgeçemiyorsun gördüğüm kadarı ile yandaki cihaz Next galiba?:8[1]::8[1]::8[1]:
yorumlar için herkese tşk ediyorum güngör abi 1,5 mt piston kollu motorlu çanak kullandığım için yeni makinalar piston kolluyu desteklemiyo cihaz next 2500 dpcı onu sadece motoru çevirmeye kullanıyorum ondan vazgeçilirmi o benim nerdeyse 9 yıllık cihazım...