güzel teşekkürler...
Printable View
güzel teşekkürler...
ustacım allah aşkına söyle yukarıdaki yazıyı bile bilemi yazdın yoksa ezberemi?Alıntı:
yahu çanakkaleden bahsediliyor...5 vakit namazını bırakmayan bir ordunun savaşından. hilafet ile yönetilen bir devletin (imparatorluğun) ordusundan...
pes diyorum sana... pess... bahsettiğimiz dönemde (ve önceki 600 yıllık dönemde) din sayaset ile bütünleşmişti, gerek devlet olarak gerekse ordu olarak. itelenmiyordu şimdiki gibi. sen de diyorsunki "dini siyaseti karıştırırsan vs.vs..." sana tekrar ve son olarak pess diyorum...biraz tarih okuyunuz...fazla değil...:nono::
selametle...
biz YÜCE TÜRK milletinde hala milli ruh milliyetçi ruh var hiçbir devlet hiçbir millet bunu tartışamaz ÇANNAKKALEDE DUMLUPINARDA SAKARYADA SARIKAMIŞTA YEMENDE KOREDE gördü TÜRKÜN İMAN gücünü ama şuan zayıf duruma düşürdüler ab diye abyi napcan titre ve kendimize dönelim orta asyada 74 ayrı TÜRK milleti var git onlarla büyük TURANI KUR bir fatih bir cengizhan bir manas bir ertuğrul bir osmangazi biz öyle bir ırkın evladıyızki ne yazıkki çok geç anlıyoruz ve anladımızda yaş 70 iş bitmiş olcak 20 milyon kürt bile ayaklanmış kimse bişey yapamıyor polise askere öğretmene doktora kurşun sıkıyor adalet tecelli etmyen bir ülkede yaşıyoruz.
bence geçmişine ve ülkesine sahip çıkmayanların gelecektende bir şeyler beklemeye hakkı yoktur.
paylaşım için teşekkürler.
hocam yanlışsa düzelt bana ayağa kalkmayan komutan silivride diyen kim kaldı ki o komutan apoyu getiren adam sen buna tesadüf diyorsan inan birşey demiyeceğim ama imam hatip mezunu başbakan ya taraf ya bertaraf olaçaksınız diyorsa ne demek lazım islamiyette insanların ayrıştırın oradan neme çıkar demiyor son olarak 10 senedir iktidarlar çanakkaleyi göz önüne çıkaracak milletin hafısasında silinmeyecek ne yaptılar ama rant için herşey saygılar
Gençlere çalıştıkları yerden sor.Mesele Survivor adası nedir,Nihat Doğan ve Pascal niye kavga etti? Bunun gibi güncel şeyler sor. Kesin bilirler benim bile kafama kazındı :smiles22::smiles22::smiles22::mad2:
doğru diyon abi :smiles22:gençlik batıya özendi