D-SMART TA MODÜLLÜ ÜYELİK VARDIR KANALLARI İSTEDİĞİNİZ gibi sıralayabilirsiniz lütfen buna dikkat ediniz digitürk te modüllü üyelik yoktur
Printable View
D-SMART TA MODÜLLÜ ÜYELİK VARDIR KANALLARI İSTEDİĞİNİZ gibi sıralayabilirsiniz lütfen buna dikkat ediniz digitürk te modüllü üyelik yoktur
Modüllü üyelik varsa bende varım Digitürk almaya...
ben lig tv ve ****** kanallr hariç üye oldum ayda 64 tl ödüyorum, ama salonların aktifleştirilmesi olayı saçma geliyor, bir de koskoca firma üyelerinden onlarca para alıyor 0800'lü hat tahsis etmiyor, aradığın zaman enaz 7-8 dakika müzik dinliyorsun kınıyorum bu durumu, müşteri temsilcilerine de bildirdim, önce öde sonra izle yok yaaaa elalemin en akıllısı bunlar galiba
03.08.11 tarihinde bitecek olan, sinema paketi üyeliğime, az önce teklif geldi..
Yeni paket sisteminde sinema paketi (dizi kanalları hariç) 30.99 tl -4 ay ödemesiz ,kabul etmedim ,,
Bence uygun gibi :)
1 yıl baktım dt ye ,birazda ds takılalım bakalım :)
ağustos 3 de elveda ..
2 yıl diye biliyordum :)
Bende şuan 39.90 ödüyorum.Ancak yeni paket fiyatları oldukça yüksek bana göre.Parasından değil ama maçların ***fi açısından belki iptal ettirip uydu yayını kullanacağım.Ancak bu ihtimal %10 gibi bir oranda :)
03.09 da üyeliğim bitecek.Sanırım fiyatlar düşer :)
Bu sene böyle kampanyaların çıkmayacağı bilgisini aldım.Fiyatlar bu oranda gidecekmiş :)