sami sen nexte görmüşün demek vu+ clarke tech dm 8000 de led tv yada 3d de görsen bayılcan :D:D:D
Printable View
sami sen nexte görmüşün demek vu+ clarke tech dm 8000 de led tv yada 3d de görsen bayılcan :D:D:D
samux full hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum özelliklerine göre fiyatı çok iyi 150 tl ne tavsiye edersiniz next 19500 aldım hiç memnun değilim şifreli kanal geçişleri adamı öldürüyor enaz 30 saniyebekliyorsun astra 19.2 bzı kanallarda ise cihazı boot yapıyor kapatıp açıyor bilhassa viacces 0d00b 0 ıd lerde cihaz ana servise gitti geldi değişen birşey yok daha beter olmuş internete kablosuz bağlantı kuramıyorsun illaki slx 104 olcak diyorlar slx 104 siparişi verdim bnakalım gelince ne olacak elimde birtane hadro bir tanede slx 104 var ancak ikisindede modemleri buluyor fakat bağlanmak için o***lediğimde cihazı boot yapıyor normalde şifre istemesi lazım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
uçuz istiyorsan baff hd & yumatu hd bu cıyazlara destek super..
pahalı istiyorsan atalanta hd box...
müslüm baba baff hd ve atlanta hd boxa katılıyorum ama yumatu benim için sıfır bir uydu alıcısı aldım başıma bela ettim en son duvara patlattım ve kurtuldum onun yerine next minix hd diyorum tabi bu benim görüşüm saygılar
linx 1090 ne
gayet başarılı ve güzel bir cihaz
beyler uydu cihacı önerirken kaç lira olduğunuda belirtirseniz kıyaslama açısından daha faydalı olacağı kanısındayım...önerilen makinalar aşağı yukarı diyer uydu forumlarındaki aynı markalar fakat ne hikmetse oralardada cihazın fiatı belirtilmiyor...anlayan beri gelsin...