nice mutlu yıllar geçirmek dileği ile.........
nice mutlu yıllar geçirmek dileği ile.........
supersatforum ailesini kutlar
herşey için teşekkür ederim
nice yüzyıllara
arkadaşlar supersatforum ailesi olarak bizimle paylaştığınız herşey için teşekkürler regaip kandili tüm islam alemine kutlu olsun tabiki 1.yaş gününüzde.
yeni bir forum, yeni bir heyecan. çalışmalarınızın ve başarılarılarınızın uzun yıllar şimdiki gibi doğru ve dürüst bilgilerle sürmesi dileğimle ...
nice yıllara.....
1ci yaş gününü kutlarım.siteyi yapan ve yöneten arkadaşlara teşekkür ederim.bizlerden emeğini saklamayan bie yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler.sağolun hep beraber nice uzun yıllara.
:8[1]: nice mutlu yıllara.demekki forum doğru yoldaAlıntı:
durmus Nickli Üyeden Alıntı
Kutlu olsun ve Allah daha nice uzun yıllara erişmik nasib etsin!
nice yıllara
Nice yıllara.Emeklerinize sağlık.
Foruma emeği geçen üyelerimizin yönetici arkadaşlarımızın ve bizleri ziyaret eden misafirlerimizin buluşma ve paylaşım noktası olan süpersatforumun 1. yaş gününü kutlarım daha nice senelere.
Saygılar.
kaliteli ve seviyeli paylaşımlarla nice 10 yıllara
:clap2: :pepper: :clap2: :pepper:
acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık cıkdıgımız bu yolda bizleri destekleyen tüm arkadaşlara bende buradan teşekkür etmek istiyorum.tüm mesajları tek tek okudum bakıyorum da herkes memnun inşallah bu her zaman böyle olacak... daha uzun yıllar burada beraber olacagız
ama benim de memnuniyetsizlikleri dile getirme hakkım var
1-neden bu forum cihaza yazılım atmak için pc ye bagladıgım da kendisi yazılımı bulup cihaza yollamıyor
2-cay saatlerim de neden cay servisi yapmıyor
3-havalar dıcak oldugun da beni serinletmiyor yada soguk oldugun da ısıtmıyor (klıma sorunu)
4-evde yanlız kaldıgım da yemek yapmıyor
5-arabamı neden yıkamıyor
evet serkan abi bunları ne zaman yapacak bu forum
cok şey istemedim heral de gülmeyin bunlar sadece benim düşüncelerim değil diger üye arkadaşlar öyle sanıyorum ki bunları merak ediyorlar :28: :8[1]:
saygılar
daha nice yıllara
forumun 1.yıl dönümünü kutlar, emeği geçen tüm arkadaşlara saygılar sunarım.
Nice yıllara
Alıntı:
durmus Nickli Üyeden Alıntı
SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun yceylanlar
SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun üyeniz yceylanlar
sevgili supersatforum yöneticileri..nice yılları beraber geçirmek dileğiyle..doğum gününüz kutlu olsun..:)inşallah bundan böylede beraber kalırız..:)saygılarımla ekrem®
yeni yılınızı kutlarım ve her zaman iyilikle kalın...
harbiden bizim forum bunları yapsa neler olur acaba:49: :49:Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
supersatforumun daha iileriki senelerde de bizimle olması dileğiyle arkamızda bıraktığımız bir yıldan daha güzel bilgi ve konuları paylaşımcı ustalarla ileriki senelere taşınması istiyor ve 1. yılımızın kutlu olmasını diliyorum ayrıca herkezin kandili mutlu ve mübarekek olsun.... savaşsız kandiller.............
süpersat forum ailesi nice yılara 1 ci yıldönümünüz kutlu olsun ben bu siteyi devamlı güncel ve dogruları yaptıkları için her zaman saygı duyuyorum
Başarılarınızın devamını diler ,emeği geçen herkese teşekkür ederim
tüm supersatforum yöneticilerinin ve üyelerinin 1.yıl dönümünü kutlarım daha nice yıllara kavuşmak dileğiyle
:45: ÇaliŞmalarinizda BaŞarilar Dİler.herkes Gİbİ Forumda Yenİklerde GÖrmeyİ İsterİz.
Sİtenin doğumunda ve hayatının devamında emegi geçen ve yeri geldiğinde sorduğumuz saçma sorulara katlanıp cevaplıyan üstatlara (ben çok sok yaptığıma eminim :P ) sonsuz teşekkürler.....Nice Senelere .......
nice nice yıllara allah superin yolunu açık etsin
Ancak 600 yaparsınız daa diyordu...:00000002:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
cok şeymi istemişim özgür arkadaşım iyi olmaz mı?Alıntı:
Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
:28: :pepper: :bath:nice mutlu yılaraişallah kavgasıs neşeli mutlu geçmesi dileklerimle nice nice senelere saygılar tümherkeseAlıntı:
yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
iyi olur tabiii paşalar gibi yaşarız :28: :8[1]:
Nice yıllara. Doğum günün kutlu olsun "SUPERSATFORUM".
zaman ne çabuk geçiyor ben foruma üye olduğumda henüz daha 6 ayını bile doldurmamış henüz emekleyen bir bebekti. Şimdi ise daha 1. yaşında, bırakın yürümeyi koşturuyor. İnşallah hep böyle gider. Nice yıllara. İyi ki doğdun.
arkadaşlar süpersata üye olalı 10 ay felan olmuş bu sürede 1000 tane mesaj yazmışım :) bakalım 10 ay sonra 2000 olur mu acaba :49:
Hepİmİze Hayirli UĞurlu Ve Bol Bol Şİflerle Dolu Olsun
bakarsın daha fazlada olabilir neden olmasın?
yeni yaşınızı kutlar.sağlıklı nice yıllara arkaşlar sitenin yapımında emeği geçen bütün arkadaşlara en içten dileklerimle mutlu yıllar der size çalışma hayatınızda başarılar dilerim.iyi çalışmalar ustalarım.....................
forumu ayakta tutan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler başarılarınızın devam etmesi dileklerimle nice mutlu yıllara
:45: Yazı ve mesajım çok değildir ama Supersatforum u en fazla ziyaret edenlerden biriyimdir. Kaon la ilgili çok bilgiler edindim ve faydalandım.1.ci yaşınızı kutlar dha da büyüyerek nice senelere ulaşmanızı dilerim. İyi ki varsınız.
Forumun ilk yaşını kutlarım, uzun yıllar beraber olmak dileklerimizi sunarım. Saygılar.
tum arkadaşlarımı tebrik ederim mesajlarınız için .Ayrıca alper yılmaza bir çift lafım var o dedigin şeyleri bana yapan daha çıkmadı evlenmek lazım :) en kolay yol :)
herkezin bilgisinin ortak olarak ortaya dokuldugu tek aliskanlik yapacak forum supersatforum daha iyi nice yillara yonetimimize tesekkurler:45:
Alıntı:
seni tebrik ederim fiesta 73 ..
ben ertek 74 isterdimki sana bu nickle cevab yazayım ama aktivizyonum gelmedi .
Kurucularından biri olman nedeniyle haklı olarak gurur duyduğun forumunun birinci kuruluş yıldönümünde bende seni yürekten kutlarım sevgili dostum ertex 74...Ben fiesta73 bende senin gibi sanal ortamda tanındığım kullanıcı adım la burada seni kutlamak isterdim ama ne yazıkki benden kaynaklanmayan ve seninde bildiğin nedenlerden ötürü başka bir kullanıcı adıyla girmek zorunda kaldım. Tekrar senin şahsında süpersatforumun birinci yaşını tüm içtenliğimle kutlar daha nice yaş günlerinde sevdiklerinlle artan bir şekilde kutlaman temennisiyle saygılarımı sunarım.:clap2: :clap2: :clap2:
dilek ve temenilerine teşekür ederim.....Alıntı:
cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı
bizi hatırladıgın için ayrıca kandiliniz mubarek olsun..
saygılar..
Dilekleriniz için teşekkurler..Birinci mesajdada yazmıştımAlıntı:
cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı
Herkesin regaip kandili kutlu olsun :45:Alıntı:
Ayrıca sitemizde görev yapmış ve ayrılmış olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkur eder ne yaşandıysa yaşansın,onlara zamanında siteye desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkur ederim
nine yıllara
ve bu yıllar içinde hep beraber olma dileğiyle...
EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM
arkadaşlar tebrik ederim çok dinamiksiniz çok faydanlaıyorumz bu siteden başarılarınızın devamını diliyorum
Süpersatforumun 1.ci yaş dönümü herkese hayırlı olsun...Hep birlikte bu forumun 20'nci yaşını kutlamak dileğiyle...
dostluk arkadaşlık sevgi saygı paylaşım yardım daha ne olsun ki
hepimizin birinci yılı kutlu olsun daha nice yıllara
Bu mubarek gecede regaip kandilini kutladık ve forumun dogum gununun bugun olmasıda çok tesaduf oldu .Umarım alınımızın akıyla bu mubarek gundede yolumuza devam edecez
perde arkasından perde önünden şu foruma bir zerre katkım oldu ise ne mutlu bana, ne mutlu yararlananlara.1. yaş gününüz kutlu olsun...
Katkılarınız herzaman oldu sevgili hocam .Pek forumda ön perdede olmasada perde arkasında özellikle aciko kullanıcıları ve goldmaster 11000 kullanıcılarına çok faydanız oldu .Bilginizi ben tasıyarak uyelerimize vermenin mutlulugunu yasadık 5225 yazılımı gelecek verecez dedin ve bugun verdin herkese bir+ yazılım oldu binlerce kullanıcıyaAlıntı:
eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı
saygılar:45:
süpersatforum'un birinci yaşını içtenliğimle kutlar.daha nice yaş günlerinde sevdiklerinle artan bir şekilde kutlaman temennisiyle saygılar sevgiler.bu forumda emeği geçen tüm arkadaşlara tşk
bu formda emeği geçen ustalara,arkadaşlara nice birliktelik dileğiyle
nice yıllara,devamı diliyorum
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşkkür ederim. Nice yıllara...
Sizlerle tanışalı pek uzun zaman olmamasına ramen oldukca başarılı olduğunuzu ve daha da başarılı olabileceğinizi gördüm.Başarılarınızın sürekli ve başarılı olmasını dilerim.İyi ki varsınız.
basarılar dılemeyecegım cunku buna ıhtıyacınız yok sız cabalarınızla basarıyı kendınız ayakta tutuyorsunuz burada olmaktan mutluyum sızlere canı gonulden tesekkurlerımı sunuyor nıce yıllara dıyorum
:pepper: Kıskananlar çatlasın be ya.
:624ok: Kardeşler gerçekten çok güzel ve keyf aldığım bu forumda sizler ile beraber olmak ve bir şeyleri paylaşmak gerçekten çok harika
:clap2: NİCE NİCE SENELERE SUPERSATFORUM.:clap2:
:8[1]: En güzel paylaşımlar bu forumda olduğu müddetçe devamlılık her zaman olur.
hayırlı oolsun supersatforum'a
merhaba arkadaşlar hepinizin 1. yılını kutlarım.....saygılar selamlar..