tşk ler
Printable View
tşk ler
dm 800 de calisiyor fakat dm 800se de calistiramadim iptv bolumune gelince yesil hata ;odu geliyore
work good on dm500hd
thanks
ıptv tüm sim3 cihazlarda çalışır bunların dışındaki cihazlarda çalışmaz diye biliyorum ve artık sistem tamamen uydudan bağımsız hale gelicek ve internet ortamındaki uydu sinyallerine dönücek yanlız serverlardan bağımsız olacağınını düşünmeyin.
ellerine salik bakalim benim edision aletine olucakmi
tesekkurler
trşklr
cok tesekkurler
bu yesil cikma olayi bendede oluyor
<he öleeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler
teşekkürler dostum
teşekkürleeer
teşekkürleeeeerr
tesekkur ederım elınıze saglık
eline sağlık çok teşekkürler
sagol kardes :45:
Iyi aciklama tesekkurler
teşekkürler
teşekkürler...
tskler
tşk......................
emeğine sağlık tşk
800 tecnomate hd yi you tube indirmek istedim flash xp ile ama yapamadim bilen arkadaslardan yardim istiyorum usr engima2 plugin vs vs gibi yonlendirirseniz manual olarakta denemem oldu ama ne yapacagima bilemedigim için gelisiguzel yapamya çalistim onuda elime yuzume bulastirdim
tesekkurler emege
tsklerrr
tşk bir deneyelim bakalım
sagol eyvallh
tşkler
olmuyor
super
teşekkürler
bende dr800 hd yeşilçıkıyor.anlamadım....
s.a ip tv sayfasına girdiğimde hata veriyor
Tesekkurler
Tesekkurler.
03 versiyon bozuk nstream vod olani kullanin cok guzel
calısıyor mu
dreambox 800 hd de program sorunsuz çalışıyor ama görüntü ve ses yok. (gemini 5.1 image yüklü) bu sorunu nasıl halledebilirim. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
.....................................................................................
bakalım olacak mı?
FTP ile /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/nStreamPlayer/ DEN SONRA nstream.xml ACINIZ SONRA <stream_url>BU ARAYA İP TV ADRESİNİ YAZINIZ</stream_url>
Bunu uygulamama rağmen önceden nstream player e giren cihaz şimdi resetliyor. IPTV adresinin çalıştığını biliyorum başka DM800 PVR de...
teşekkürler
Tesekurler
iyi bir çalışma
bilgiler için teşekkürler.
tesekkur ederim
deneyelim bakalım teşekkür ederim
kullanabilirsek faydalı bişeye benziyor.:49:
super sagolun
Guzel paylasim olmus emeginize saglik
TŞk tŞk tŞk
tesekkurler
tesekkurler..