şu an 12360 27500 taratım diğerleri var *** xxx kanalı yok bilgisi olan varmı kolay gelsin teşekkürler
Printable View
şu an 12360 27500 taratım diğerleri var *** xxx kanalı yok bilgisi olan varmı kolay gelsin teşekkürler
arkadaşlar benim makinam hemco 60030 ama yazılımı daimma 7011DCIZ yazılımı kulnaıyorum ama 2 gündür 24 tarihli yazılımı yükleyemedim bana yardımcı olurmusunuz şididen tşk.ler
sevgi emekti demi emek vermişsin .usb li cihazım yok ama emeğine saygılıyım işte emek bu sevgi de bu teşekkürler
usta benim suny 1030 dcı sky cihazım var yanlış bir yazılım yüklemem dolayısıyla bir problem oldu onu giderdim bu kez türksat taraması yapıyor ama hotbört taraması yapmıyordu sistem kurmadan düzelteyim derken ben hepsi diye okey dedim herşey kayboldu şimdi cihazın ekranında ERI ve yanında küçük (n)şeklinde bir işaret var bunu nasıl tekrar düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar.
slm arkadaşlar ben yükledim ama ***view lere baktım ama acmadı sadece xxx olnımı acıyor firekansı nedir acaba verebilirseniz sevinirim teşekkürler
arkadaşlar bende sunny 1030 cı rd2 cihaz var Son yazılımları atmama rağmen *** xx kanalı için olan rd2 li yazılımda dahil bu kanalı açamıyorum Acaba kanalda bir problem mi var yoksa yazılımda mı Yardımlarınızı bekliyorum
*** wiev xxx kanalı şu an yayını yok o yüzden açmıyor boşuna ugraşmayınız
*** wiev xxx kanalı bu gün itibarı ile yayına tekrar girdi
next 7600 cihaza loderi yüklemek istediğimde cihazın ekranında fail yazıyor,açıklarsanız sevinerim.çok teşekkürler.
*** viem xxx kanalı için rd2 ım yazılımı loderini
618 loderi kup ep ile yüklenmiyormu
kup ep ile yüklerken fail yazıyor
sistem kurma menüsünde LOADER:V2.1.9.V.3
DownLoad Failed
:>> ERR: on STB->PC bu yazı çıkıyor ne anlama geliyor açıklarsaniz
kup230 loder yüklerken alıyorum
mesajlarımı inceleyip dediklerimi yapınAlıntı:
1) Bilgisayarınızda çalışan programlar varsa kapatın
2) Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın
3) Cihaz arka anhtardan kapaılı vaziyette rs232 kablo bağlantısını yapın
4) Com1 Yada Com2 hangisi ise uygun Com Port u seçin
5) loader yazılımını yükleme programına alın
6) Cihazı arka anhtardan açın ve yükleme yapmasını bekleyin.
Ancak kupatsky ile ddirek rd yazılımını yükleyebilirsiniz
cihaza başka yazılım atiyorum.sotcam atıyorum.ama loderi atamıyorum. cihazda btm yazılımı var.
denemedim cihaza zarar verir diye
daha önceden modül yazılımı yüklenmiş o kanala gelince end 17 jan 2005 yazıyor
beyaz etikette rd2 rc2 rd2 ım yazıyor.ızgaradan bakınca.
yok rd2 rc2 rd2 ım yazıyor kare entgreyede baktım rd yazıyor
*** viem paketini açtım şimdi
Blv219v3 loderim bu benim ok
cihaza zara verirmi ne diyorsunuz
Ne yaptınız?
bine hatası veriyor kupa sky rd yazılımında
at 1030skyz ınfo 10.5,21-d2bc swV02,00.07 HW.V12.03 A5 LODER.V219 V3C.A2.2.3
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyasını
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yükleyiniz.
Kup230Enginer Patched programı ile enginer mode de (Kup230ep programında file open ile BL618v1-conv dosyasını seçin New (Old) version binary azısını görürüz.Bu yazının altına mouse la tıkladıktan sonra klavyenin boşluk tuşuna (Space Bar) basınız. Engineer Mode yazısını gördükten sonra receiver ınızı arka anahtardan açınız)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirin bunun içinden cihazınız için uygun olan yazılımı yüklemeyi deneyin
Hello.
I have a Xtreme Skycrypt,system Info;
AT-1030 DCI Skyz
Info 10.05.21-D280
S/W: v02.00.07
H/W: v12.03.a5
Loader: v6.1.6
Cas: 2.2.4
Can sameone tell,the software to update??????Thanks for the great Forum.
:49: selam bende sunny 1030sky var kardes once den kaon yazılımı vardı sımdı sızın verdıgınız.R_YE-2005DCIAZ_HW-12.03.A5_060801 yazılımı attım.ondan sonra cıgazın ıcıne baktım rd2 oldugunu gordum ve beyaz etiketli_RD2_fullx1-2.zip dosyasını attım fakat program yuklenıyor flasa gectıkten sonra duruyor.ayreten 618rd2-m-iin-leoderdan dıyerekten bunuda attım.ama bır sonuc alamadım.cıgazı seyredıyorum fakat sıstem bılgılerıne gırmem gerektıyınde sıfre soruyor acamıyorum.bıraz karısık oldugu ama andıgınızdan emınım.sımdıden tesekkurler..:wave:
0000 - 2580-7777 Olmaz ise; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin
cok cok tesekkur ederım arkadasım sıfreyı hallettım ama ***vıewxxx acmıyor
YAZILIMIM BUDUR
YE-2005DCI SKY
ınfo:10.05.21-D2BC
S/W:V02.00.07
H/:V12,03,05
loader:V2,1,9
C,A:2,2,3
loder i kaç cihazın açılırken
Alıntı:
Softcam dosyası amaya çalışırken
1) bilgisayarınızda çalışan programlar varsa kapatın
2) Antivirüs yazılımı varsa geçici olarak devre dışı bırakın
3) Kablo bağlantılarını ve com seçeneğini kontrol edin(com1 veya com2 gibi)
4) uygun program ile uygun dosya olup olmadığını kontrol edin
5) imkanınız varsa başka bilgisayarda deneyin
6) Com özelliklerine bakın aşağıda anlatılmıştır
Com Ayarlarının Yapılması
Masaüstünde Bilgisayarım simgesine sağ tuşla tıklayınız
Burada açılan kısayoıl menüsünde özelliklere tıklayınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aşağıdaki Sistem Özellikleri İletişim Penceresi açılaçaktır. Burada Donanım Sekmesine gelip Aygıt Yöneticisi düğmesine tıklayın
Aygıt Yöneticisi penceresi açılacaktır. Burada Bağlantı Noktaları (COM ve LPT) nin yamnındaki + işaretine tıklayın ve Örnekte (siz kullandığınız comportu seçeceksiniz Örnekte Com1 verilmiştir) olduğu gibi İletişim Bağlantı Noktası(COM1) üzerine sağ tıklayıp açılan kısayol menüsü penceresinde "Özellikler" üzerine tıklayın
İletişim Bağlantı Noktası (COM1) Özellikleri Penceresinde Bağlantı Noktası Ayarları aşağıdaki resimdeki gibi olmalıdır.
L 6,18 Yaziyor Arkadasim
dedıgın ayarlarıda yaptım arkadasım gene yuklenmıyor.bu sefer faıl yazmıyor.dırek kapanıyor
cihazınıza kuru kafa atmayı bir denermisiniz
ilginç bir durum gözden kaçırdıgınız bir nokta var
bende annamadım sımdıye kadar hıc bır problem olmuyordu. yuklemeye calısıyorum bıraz gıdıyor sonra faıl yazıyor bune ne dersınız
bırde FAIL annamı ne demek bılıyormusunuz