tesekkurler
tesekkurler
işimize çok yarayacak
teşekkürler elinize saglık bu ses eklentilerinin hepsinimi yüklüyecegiz uyarı veriyor hedefteki dosyayı degiştir diye
Deneyelim
teşeküürer
Ellerine emeğine sağlık
süresiz mi bu program yoksa 2 hafta kullanımlı mı?
teşekkürler deniyecem şimdi.
Elİnİze saĞlik
umarım calısıyordur
iyi geceler arkadaşlar.burada beş tane Türkçe ses eklentisi var.herhangi birinimi indirip rardan çıkarıp apk olarak atacağız.yoksa hepsini ayrı ayrı ayrı indirip yükleyeceğiz.
bi bakalım
iyi akşamlar arkadaşlar.bilgisayar svox ses motoru ve ttm262 indirip zipten çıkardım.apk olarak telefona atıyorum ancak Türkçe ses eklentilerinde hangisini indirisem indireyim zip ten çıkaramıyorum hata veriyor.telefonda sygiç ve navitel yüklü bunların ses eklentileri var bunlar uyarlanamazmı.yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
Türkçe eklentiyi indirip çalıştırdım.Alıntı:
sonra svox ses motorunu çalıştırdım.ayarlardan,voice input &output-->text to speech settings default diye bir şey çıkmıyor.direkt svox classic TTS uygulsms yüklendi. diyor bitti- aç tan aç dediğimde ülke bayrakları çıkıyor.buradan Türkiye cem tıklıyorum.test yapıp konuşuyor.burdan sonra ne yapacağım buraya kadar geldim kaldım. telefonum HTC sensation xl
daha sonra talktome progremını kurdum.google playa yönlendirildi.bu uygulama ülkemizde kullanılmıyor dedi.sonra güncelle çıktı güncelleme yaptım.ayarlardan ses gitişi ve çıkışı bulamadım
Tşkler arkadaşım eline sağlık
Saoalsın Dostum Ama Bende Bır Ise Yaramadı
teşekkürler arkadaşım
güzel bir eklenti...
Thanks
teşekkürler inşallah işe yarar
Deneyecem bakalim olcakmi
teşekkürler menen deneyecegim
teşekkürler
teşekkürler. umarım çalışır
inşallah güncel ve çalışıyordur
deneyen varmı
cok tesekkur ederim
tesekkurler
teşekkürler işime yarayacak
Banaa. Acil sesli okuma programı lazim
çok teşekkürler
güzel paylaşım
teşekkürler
bisey indirmek icin konu acmak lazımmıs bu nasıl bir is admin konuyu ne olarak acayım nekadar mal olduguna dairmi?
teşekkürler...
birde ceyd-a çıkmış çok güzel
bide adamı azarlıyor...:)
mutlaka deneyin ..Google playde var
Teşekkürler ..
teşekürler
teşekkürler
zamani gecmemisse bende bakayim
teşekkürler
TŞK..
bu güzel paylaşım hizmeti için sizlere minnettarım!
teşekkürlwe
Teşekürler