selam arkadaşlar kilit sistemini ustaların dediği gibi yaptım ok. tşk.saygılarımla
Printable View
selam arkadaşlar kilit sistemini ustaların dediği gibi yaptım ok. tşk.saygılarımla
arkadaşlar burada şunu belirteyim yazılımdan önce cihazdaki kilit sistemlerini devre dışı bırakın sonra kanal kilidini acamazsınız bilginize
ilk önce bu yazılımı hazırlayan ve bizlere ulaştıran herkeze çok teşekürler.yazılımı yükledim hepsi süper çalışıyor.uzun zamandır makinama yazılım atıyorum ne kilit sorunu yaşıyorum nede başka bir sorun.bu yazılımı yükledikten sonra kanalların üzerine gelir gelmez açılanların hepsi açtı.ne reset attım nede keyleri resetledim. yükledim makinamı açtım hepsi tamam.başarılarınızın devamı dileğiyle.
hepinize tekrar sonsuz teşekürler.parmaklarınıza ve beyninize sağlık.
Bu arada makinamın sistem bilgileri sunny 12.01.a5 L.219.v3 (Yükledikten sonra hw 12.03.a5 L.219.v3 gözüküyor)
arkadaşlar alttaki yazılımı yükleyebilirsiniz
zipli olanmı...rar halinde olanmı...?
hıcbır şekılde kanal kilidi açılmıyor....
Please tell me in english
how Unlock channels, with boot 2.19V4 doesn't work !!
HELP please !
thanks...
şu an da ok....load default yaptıkdan sonra arka anahtardan aç kapa yapın...
HELP please !
thanks...
Yazılımlar için teşekkürler ellerinize sağlık
makinem next 2005 12 01 a5 ne yaptıysam kanal kilitli açılmadı
işlem tamamdır.1.sayfadaki alttaki zipli dosyayı yükledim.kanal kilit açılıdı.(load defaulttantan sonra).tıkır tıkır çalışıyor.
yazılım için elinize sağlık.
Alıntı:
@hejakmutpas arkadaşım sana verdiğim sıralamayı sırası ile takip
1.nci işlem
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleme programı ile yükle
2.nci işlem
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yükleme programı ile yükle ve loaddefault yapıp kanal kilidini mutlaka aç
3.nci işlem
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yükleme programı ile yükle
en son Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu yükle kullan saygılar
arkadaşlar cihaz reset 2.19 at menü vs kilitleri devre dışı bırak yazılımı at ok
HELP please !
thanks...
finest kardeş teşekkür ederim aynı sorunu bende yaşıyordum sağol
finest gardas vermis oldugunuz talimata gore ben yaptim ama yine kilit bolumu acilmiyor.:(
Yes, doesn't work... You must go to secret menu and press yellow (load default), bl 219v3 (after restart stb) will be activated. You cannot unlock channels with bl 219v4. It's something new in this firmware...Alıntı:
But... you still can reload bl 219v4 if you will want another firmware upload to your receiver.
usatalar herşey okey(anlatıldığı gibi yapılınca) yalnız..*** kanallarına kilit koyduk şimdi hiç bir şifreyi kabul etmiyor ( kanallar açılmıyor tabii) acaba yazılımda farklı özel bir şifremi var.bilgi verirseniz sevinirim saygılar
cihazın kilit kodunu sıfırlamak için menüye basılır ve sistem ayarlarının üzerine gelinir OK basılır ve kumandadan sırasıyla KIRMIZI+YESİL+SARI+MAVİ tuşlanır sistem menusu açılır artık kilit kodunuz 0000 olmuştur:45:
bunları yaptık ama özel kilit kesinlikle açılmıyor yani onun şifresi değişmiyor (onunda ne olduğunu bilmiyoruz zaten bilsek sorun kalmaz)
2580-7777 bunları denedinmi ustam
İlk mesaja bugün tarihli yeni sorunsuz dosya ve açıklama eklenmiştir...
şimdi denedim olmadı başka bildiğiniz varmı...
Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin
paylaşım için teşekkürler
merhaba arkadaslar bu yazilimi 7010dci ye atsam calisirmi
teşekkürler...
arkadaşlar makinam kaon 12 01 a5 bu yazılım makinama uyarmı
ellerinize sağlık sonunda kilitler açıldı
çok teşekkürler
solution le software+ bootloader6.19.3
teşekkürler tüm emeği geçenlere
teşekkürler usta
emeğinizin karşılığını almanız dileği ile tşk. saygılarımla
TeŞekkÜrler Usta Elİne SaĞlik
tşkk ellerinize sağlık..
kaon 511 dci 12.01.a5 yokmu kaonun menüsü sunnylere göre daha kullanıslı
teşekürler:pepper:
Teşekkürler kardeş sağolasın. İşin gücün rastgele.
emeği gecenlere tesekkürler kolaygelsin
tşk dostum
tps ve absat çökmuştur bilginize
evet çabuk gitti geçmiş olsun
*** wıewlerde cökmüstür su an ıtıbarıyle
yine kısa sürdü anlaşılan.
tps ve absat çökmuştur bilginize diye yukarıda arkadaş yazmış sen yanıt bekliyorum diyorsun kardeş
Yazilim Icin Tesekkurler
Fakat Benim Loader V 2.1.9 V4 DÜ Yukledikten Sonra Tekrar V3 Oldu Ben Duzeltmistim Bunu Ama Niye Boyle Oldu
Cevap Verirseniz Sevinirim Birde V3 Olsa Ne Olurki Ne Zarari Var
Yazılım eski oldugu için Konu kapanmıştır..