Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iyi seyirler :28:
Printable View
iyide görmüyo ben napayım
ben de size söylemedim üstad kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu ,iyi geceler
yazılım için teşekkürler bu yazılımlarda cw var mı ???
1. mesaja c board ve 9000 serisi yazılımları eklenmiştir
Üsdat Yxsdf yazılımlar için teşekkürler bir ricam olacak. kanal kilitli sorununu nasıl çözebilirim?teşekkürler
teşekür üstat eline saglık
arkadaşlar kanal kilitli sorununu aşamıyorum yardımcı olursanız teşekkür ederim.
yxsdf arkadaşım çok teşekkürler çalışmalarında başarılar kolay gelsin:45:
6 Eylül sunny yazılımlarında emu olarak Biss,Criptoworks ve cW varmı
[QUOTE=akasya;57910]6 Eylül sunny yazılımlarında emu olarak Biss,Criptoworks ve cW varmı[
var abi
fix cw boş görünüyor ama load default yaparsan keyler görünüyor şifreler güncelenirse kumandadan keyleri girebilirsin
Biss ve criptoworks menusuda varmı 6eylül sunny yazılımda
arkadaşlar 6 eylül yazılımını yükledim ama menu kilitli olduğu için sistem ayarlarına giremiyorum yardım lütfen.
elinize saglık arkadaşlar
arkadaş teşekkürler yalnız ilk olarak kırmızıyada basmak gerekiyormuş.
teşekkürler
slm arkadaşlar bu yazılım da kanal kili açma sorunu yaşı yoruzzzz
acil yardımmmm
acilllll buyazılım da kanal kili açmama gibi bir sorun yaşı yorum yardım edermisiniz
ok saolun kırmızı okumamışım
yok arkadaşım sadece kırmızı ya basın ca açılı yor
ustalar son verdiğiniz yazılımı yükledim 12.01.a5 multiler de donma var
donma sorunu çanaktan kaynaklanıyor yazılımdan değil sorunsuz çalışıyor
6 cihaza yükledeim sorun yok kanal kilidini açmak yeterli sinyalerin zayıfsa olur donma çünkü en düşük sinyal multilerin hort birtde
sayın yxsdf eline sağlık bizi mutlu etın her zaman mutlu ol
12.01.a5 olan yazılımı yükledim ,bu yazılımdan 3 tane var(12.01.A5) en alttakini yükledim,kup 240 ile,kanal kilitli kendlğinden açık,load default yapmadan tps açık,yazılımlar hayırlı olsun
paylaşım için teşekkürler
hi men,
I can't unlock channel................sniff........;
are we to make a LOED DEFAULT ??
thank you all
sunny 7010 12.c1.a5 -02.00.07
it works!!
I had made 2 LOAD DEFAULT and channel is unlock!!
very good
thank you
:clap2:
arkadaşlar açan varmı
Kaon Team e bir kez daha teşekkürler...
:45:
Elinize sağlık...
Emeğinize sağlık teşekkürler....
ben nerde yanlışlık yapıyorum anlayamıyorum her denileni yapıyorum olmuyor
modülle ilgisi olabilirmi
evet modülleri çıkarttım sorun bitti tşk ler
Compliments settle:
In the first place it gives you the thanks for your hardships are something extraordinary, we are beaten it with the kaon, to see if we extract something that moves single.
I want to indicate you that it have read that Chinese, has launched a new satelite with a great advance of signal and the band of nagra and seca1, both are free or almost gives birth, jejejeje, possible changes already vereises a friends embrace.
thnx again kaon team greetings from holland:624ok:
arkadaşlar sunyy 9030cı var loaderı 1.02 bu loaderı 2.19 a çevirmek istiyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz
teşekkürler usta
usta birşey daha sorayım sarı mavi yeşil menü yapamıyoruz *** girmek için nedendir_?
çok teşekkürler
Kolay Gelsin
Sagol ellerinize saglik ve basarilar:clap2:
tşk.ler arkadaşlar 1030 ile tps ler açıyor.kanal üzerinde 2-3 saniye bekleyince oluyor....
elinize saglık teşekkürler
Son yazılımda şifre değiştirmek istiyorum fakat "mevcut şifre" bölümüne yazdığım hiçbir şifreyi kabul etmiyor, şifre ne olmuş olabilir acaba ?
0000-4630-2580-7777 Eğer bu şifreler çalışmıyorsa; Kumandanın menu tuşuna basın, sistem ayarları menüsünün üzerine gelip OK'e basın, OK'e bastığınızda karşınıza şifre bölümü çıkacak sırayla KIRMIZI-YEŞİL-SARI ve MAVİ tuşuna basın, Tekrar şifre sorduğunda 0000 girin şimdi pin kodu 0000 olarak değişti