ben kurukafayı attıktan sonra bende kanal kilitli seçeneği sürekli açık oluyor. Kuru kafa attıktan sonra diyorum çünkü ondan önce load default yapıyordum. Acaba bendeki olayı kurukafaya bağlamam doğrumudur?
Printable View
ben kurukafayı attıktan sonra bende kanal kilitli seçeneği sürekli açık oluyor. Kuru kafa attıktan sonra diyorum çünkü ondan önce load default yapıyordum. Acaba bendeki olayı kurukafaya bağlamam doğrumudur?
teşekkürler usta her istediğine kavuşursun İNŞAALLAH.
bin dosyaları yenilenmiştir
eline sağlık usta 12 01 A5 BTM VERİLMİŞ HAYRET calışmalarında
bu yzılımları 911 e yükleyebiliyormuyum . Yuklemeye çalışıyorum ama hata veriyor
serkan loader 219 v4 ü verebilirmisin
arkadaşlar bu bin dosyasını ben açıp yükleyemedim bir yol gösterirseniz sevinirim
teşekkürler..
la liga hangı uyduda
arkadaşlar tps ler 21.30 gibi atmıştım ama acmadı bir sorun mu var
ustat bu yazılımın menu kilidi ney
:Smiletabar ustat bu yazılımın menu kilidi ney:pepper:
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
Arkadaşlar mesaj içersinde sorulan sorular bir daha soruluyor lütfen dikkatli olsak herkes .herkese 3-4 defa yardım edemezki aynı seyleri neden sorup duruyorsunuz var mesajların içinde ..
Yazılımlar içinde teşekkurler
:45:
Yazılımlar için teşekürler.Devamını bekliyoruz.
why the fonction lock unlock not work in at-1030sky ----i have echostar station2----
emeği geçen herkese teşekkür ederim bu yazılımlarla sunny satışlarında yükseliş olur.
Elinize emeginize saglik.
:pepper: Bütün Emeği geçen arkadaşlara Sonsuz teşekkürler
ellerine saglık memedim
1.mesajdaki yazılımlarda biss ler full ok mi... La liga yı deneme fırsatım olmadıda
elıne saglık guzel olmus
dun aksamdan itibariyle calismiyor
bilginiz icin tsk
arkadaşlar acil bu yazılımlar çalışıyor mu bilgilendirirseniz seviniriz.
yazılım hala sorunsuz şekilde çalışıyor bilginize
9030 da çözmüyor
sunny usta son yazılımı yükledim no ave yazıyor 7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.02.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler:crashs: :praying:
yazılımı tekrar atın yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz
defalarca denedim başka sitelerdendenedim no ave diyor eskiyazılımı yüklüyorum ozaman yayın geliyor :crashs: :praying:
üstat ellerine sağlık çalışmalarınızda başarılar dilerim
yazılım için teşekkürler
cihazda btm yazılımı var.bunun üstüne bin yazılımı atabilirmiyim.bilgi verirseniz sevinirim.
sayın moderatör arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.Acaba verilen yazılımlarda niye keyler kendiliğinden siliniyor.Acaba yazılımlardaki bu keylerin kendiliğinden otomatik olarak silinmesi olayına nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Not:Yazılımı yükledikten sonra receiverımı resetleyip,kanal araması yaptırdım.
arkadaşlar emeği geçenlere teşekkür ediyorum, ama neden 1 mb cihazlara yazılım çıkmıyor h/w: 10.41.65 teşekkürler
wich boot we must don because fech-08 07 04 hw12 03 a5 and boot 219v4 the fonction lock unlock not work i have echostar sat station 2 what is the solution please answer me now thanks kaon team
To open "Channel Lock" For EMU148 & EMU149 loader must be 219v3. So you must enter the secret menu and must do "Load default". Then unplug the STB and plug again. Now your loader is loader219v3 and you can open channel lock...Alıntı:
Best regards...
arkadaslar sunny cihaz almak istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz. aslında Dosya Türü: rar AT-1030DCIAZ_12[1].03.A5_TK040709zc.rar bu cihazı almak istiyorum fakat hiçbiryerde bulamadım. fikirlerinizi bekliyorum....
Tesekkuler. Neden ayni donanim surumunden birden fazla dosyasi verilmis var... mesele neden 12.03.a5 ten birden cok var. hangisi makinaya yuklenmeli?
multiler gitmiş arkadaşlar haberiniz varmı.
Arkadaslar benden tps coktu, sizde ne alde acaba.
Yazılımlar acmıyor bilginize
Yazılımlar zaten 15 Eylül saat 02.00'a kadardı..!
yeni yazılımı bekliyoruz
ok cok sagol
yeni yazilimlari acele bekliyoruz
thank you
sunny h/w10.41.65 sirius yazılımı yokmu arkadaşlar.