bu topik baya ihmale ugradı hadi bakalım coşun galatasaraylı dostlar neredesiniz hadi hadii
bu topik baya ihmale ugradı hadi bakalım coşun galatasaraylı dostlar neredesiniz hadi hadii
neredesin ortak hadi bakalım katkılarınla burası da şenlensin....
vay aslanlarım benim. oraya ANTHONY99 eklerseniz sevinirim.evel allah cimbomluyuz yani. nerde bu aslanların çoğu bakiyim yav. yarın maç var kimsede se yok ayıp yav.
ortak bak torpillisin cakdırma
nasıl süslemişim topiği güzel haa eşşiz olmalı dimi ama....
ortak büyüksün valla yav. harika olmuş. bu arada teşekkür ederim.acaba diyorumki ortak bu topiğe girerken galatarasay marşımı çalsa ne dersin hoş olmazmı. hani fark olsun diye
benide eklermisiniz.evelallah cimbomluyuz.
Neuchatel Xamax'ı...
Monaco'yu...
Real Madrid'i...
Hertha Berlin'i...
Dortmund'u..
Palma de Mallorca'yı...
Arsenal'i hatırla!
Daha fazla saymayayım; başka kulüplere karşı nispet gibi olmasın.
Bazıları Süper Baba'yı seyrederken, Galatasaray Süper Kupa'yı alıyordu
Arkadaslar benide yazin
ooo aslan parcaları toplantı var galiba hhehe
Bende... Bende
toplantı varsa ben de katılayım dedim arkadaşlar selam sevgiler bütün Cim Bom Bom lu Arkadaşlara
eklendi arkadaşlar bir gs li ister de bir gs eklemez mi?:)
beni unutmayın sakın ha
Alper Arkadaşım ben 17 sırada da sarı renkteyim mükerrer oldu ama sorun olmazsa çift takılırım bir isim sarı bir isim kırmızı oldu sarı kırmızı takılırım bende saygılar,
evet aslında fenada olmamış ortak . profilden harika gözüküyor.
arkadaşlar bundan sonra hergün burada toplanacagız yoklmam alacam ona göre her gün her foruma giren ilk buradan bir selam caksın nasıl olur olmaz mı?
ulennnn beni kim 5. sıraya yazdı bakim:00000004: :wave:
vay haberim yoktu benide katın benideee
beni de ekle kardeş
tamam arkadaşlar biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ekleme işlemi yapıldı
saygılar
abi sen sıraya değil adının yazdıgı topiğe bak orada olmak isteyipde olamayanlar var onları düşün hatta adamlar abi bir köşe yazıver diyorlar da ben hak etmedikleri için yazmıyorum harbi aslanlar orada yazanlar abi:clap2:
bende galatasaraylıyım
vay bea ne kadar da aslan varmış burada helal olsun aslan parçaları bir de yarın yüzümüz gülerse degmeyin keyfime
inşallah galatasaray bu iş:clap2: bitirir
BENDE BURDAYIM:clap2: :clap2:
tabbı ya ulke genelınde oldugu gıbı burada da aslan ezıcı cogumlukta
benide yaz en kralından
beni de ekleyin bende cim bomluyum tesekkurler
abi bensiz hiç olmaz batıtrakyadan galatasaraylılara selamlar....
Beni de Eklermisiniz On saflara:)
Bu akşam bu topiği biz Galatasaraylıların bayağı şenlendireceğine inanıyorum.
işten yeni geldim arkadaşlar;anca iştirak edebildim,bende buradayım cimbomlu arkadaşlarım.kolaygelsin
hoş geldin arkadaşım baya kalabalıklaştık formun yarısı cimbomlu:clap2: :clap2:
re re ra ra galatasaray galatasaray cimbombom benide ekleyin arkadaşlar tşkler.
bende bende
Evet haydi cim bom saraçoğlundaki şu ugursuzlugu bozalım
buraya kadar istekte bulunan arkadaslar yani aslanlar eklendi bu akşam maçtan sonra burada bulusalım yensek de yenilsek de :45: :45:
unuttugumuz ismini yazamadıgımız arkadaslar söylesin hemen listeye ekleyelim
vay be uzun zamandır uğranmayan topiğin örümcek ağlarını temizlemiş bulunmaktayız arkadaşlar. liste kabarmaya devam ediyor.:clap2:
cimbomluyuz.
ne mutlu cimbomluyum diyene
beni eklememişsiniz :)
eklendin aslan parçası:sunglasses2:
sağolasın:45: :00000003:
Evet arkadaşlar song oynamıyor bizim için büyük kayıp yerine emre oynuyor ne kadar başarılı olacagı soru işareti song ta gıdadan zehirlenmiş
beni unutunus ustam bizde GS enbüyük cibom başka büyük yok
benide yazı listeye aslanlarım benşimdi hava alanına gidiyorum bitane berezilyaya bilet alcam:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :wave: :wave: :wave:
fanatik cim bomlu burdaa bende varim