en iyisi nestle su ama ben tezgah altı arıtıcı kullanıyorum sık sık analiz yaptırıyorum bir seneyi geçti alalım hala içilebilir durumda tavsiye ederim
Printable View
en iyisi nestle su ama ben tezgah altı arıtıcı kullanıyorum sık sık analiz yaptırıyorum bir seneyi geçti alalım hala içilebilir durumda tavsiye ederim
hiç kullanmadım arıtmaya devam
Erikli candır arkadaşlar
Damla su kullanıyorum
arıtıcı kullanıyorum
Erikli su kullanıyorum, çok memnunum.
son 1 senedir damacana almıyoruz, litrelik erikli,özkaynak gibi suları tercih ediyoruz
allahıma şükürler olsun o konuda şanslıyım KAZDAĞLARININ harika doğal kaynak suyunu içiyoruz.....
3 yil erİklİ kullaniyorum
Damacana demek suyun ticari olarak kullanilmasidir.
Imkani olanlar dogal kaynaklara gidip kendileri doldurmalidir. Imkani olmayanlarda mümkün oldugunca büyük markalari tercih etmeliler ki onlar biraz daha özen özen gösterirler...
Damacana su kullanıpta kirliymiş diye tereddüde düşenler,yıllardır kullandığı suyu sakıncalı listesinde görenler ve sularını değiştirenler,hiç kaygılanmasın yakında hepsi de içtikleri suya geri dönecekler. Sadece adı değişmiş olacak.Bizde "su" dan para kazanma kolaycılığı varken,haram yemek iliklerimize işlemişken yemin üstüne yemin eder,yine de bildiğimizden şaşmayız!....:49:
ben kokez cesme suyu kullaniyorum gayet guzel su ben memnunum
En güzel su herhalde musluk suyu
evet kullanıyorum ismi GÜMÜŞ su
evet kullanıyorum.Marka Hayat su
alacam su kullaniyoruz
labranda kullanıyorum.bodrum yöresinin suyu
sural ve ceysu
Ben kullanmıyorum.
erikli kullanıyorum
butun sular aynı değil hakkı ile yapanlarda var
erikli iyidir
özsu damacana su kullanıyorum.
En güveniliri çeşme suyu diyorlarr
damacana kullanmam.5 lt lik su alırım.
selam arkadaşlar bizlerde aile olarak sağlığına güvendiğimiz kardelen marka damacana sudan tüketiyor adı kötüler arasında çıkınca nabarsın biraz sıkıntı yarattı ...
yazlıkta bu hafta nestle purelife aldık
iyi gibi..
erikli kullanıyorum
Kalabak su
kardelen kulanıyorum ve gündemide takip ediyorum 14 markanın isim açıklandı ve ertesi gün 12 markanın suyu temiz çıktı ve üretime devam etti şimdi ne oldu anlam vere bilen varmı temizidi niye açıklandı kirliidi niye devam ediyor çıksın açıklasınlar saglık bakanlılı vatandaş kime güvesin.
ben evde kullanıyoruzda damacana pet genelde kullanıyorum saka turkuaz yahudiler çok güzel takılıyor gerçekten güzel tat elde ediliyor naylonda su olunca naylon kimyasaldan elde ettiği için + bide güneş altında olunca beter oluyor
yaşamakta oldugumuz bu çağda artık temiz kaynak suyu bulmak ne kadar mümkun bilemiyorum..
kullanmıyorum
Her Eskişehir'li gibi KALABAK su kullanıyoruz... hemde kendimi bildiğim bileli,
5-10 senedir damacana da satılımaya başlanmışı yanlış hatırlamıyorsam ...
üç ayda bir değiştiriyorum. son ikisi damla ve gecek
Desnİ
Bende labranda su İÇİyorum....
S.A.Arıtma cihazı kullanıyorum.su değeri:5,kaynak suyu getiriyordum değeri;150-160 çıkınca arıtma taktırdım.AEO.
pınar su kullanıyoruz.
Özellikle damla su almamaya özen göstriyorum.
Evet aytac
kökez suyu bolunun meşhur dağ suyudur çeşmesinden bidona dolduruyorum aradada dağa çıkar kaynağından doldururum
esensu özayran kullanıyordum malum çıkan sonuçlar pekde iç açıcı değildi, evet artık kullanmıyorum o haberlerden beri çeşme suyuna başladık, fenada değil bakalım şimdilik iyi gibi :49:
Ben de kullanıyorum, bana yetki verseler bu topraklardan çıkan suyu halka para ile sattırmam.
Sırma
Evet kullanıyorum Erikli
Damanacaya hayır
javsu kullanıyorum
ovacık su kullanıyorum gayet de güzel
vallahi bende abant su ve kavacık su kullanıyorum. Abant suyu genelde 05. lt 1.5 lt ve 19 lt olarak tercih ediyorum
en iyisi korusu :45:
ben devamlı nestle su alıyorum ne kadar sağlıklı tam olarak bilmiyorum
erikli su
Damacana yerine 1,5 lt.lik plastik siseler kullaniyorum.
Bir Eskişehirli olarak, kalabak kullanıyoruz.
selam arkadaşlar Nisa su kullanıyorum hakkında bişey duymadım uyan varsa uyarabilir arkadaşlar...
Korusu kullanıyorum, zaman zaman dseğiştiriyorum. Erikli ve Saka su ile. sürekli aynı suyu kullanmakta çok iyi değil, vücudun başka oranlarda minerallere de (her suda oranlare farklıdır) ihtiyacı var
hem nasıl :)
hayır kullanmıyorum arıtma cihazım var