sarı menü *** bölümü cıkar
sarı menü *** bölümü cıkar
tşkler arkadaşlar emeğinize sağlık
slm arkadaslar bu yazılımlar çalışıyormu ?
Ama maalesef bugün itibarıyla yazılımlar cökmüş bulunmaktadır.
slm arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim
ellerinize sağlık ustalr 9000 serisi yazılımları ne zaman verilecek acaba
tesekurler
sunny at 9070 dcı surus yazılımı varmı
TeŞekkÜrler
teşekkürler
arkadaslar elimde sunny 8012fta cihaz var. H/W:16.co.a1 idi. sonra sirius yazılımını yükledim. display 8.8.8.8 olarak kaldı. sonra kurtarma yazılımı attım 16.co.a1 bu sefer display de 8.8.8.8 çıkıyor sonra (8.) olarak kalıyo yazılım attığımda yazılımı alıyo ama cihaz tv ekranında hiçbir şey göstermiyor. Acaba yandı mı? yoksa kastı mı? cihaz açılıo ama display 8.
olarak kalıyor. ne yapmam lazım...:frown:
yanliş yazılım atmişsn hw sıne göre yazılım at düzelir
Elinize saglik
teşekkürler
tasakurlar:present:
bilgi ve paylaşım için tşk,sağlıcakla
paylaşım için cok teşekürler
tesekkurler
Paylaşım için teşekkürler, yükledim bir tane cijaza . Bakalım adam sonucu bilfdirecek
. *** menüsünde irdeto2 de var. Bulsatı da test edecek.
16.c0.a1 versiyon sunny 8012 fta a ya 16.c0.a1 kaon yükledim sinyal almaz oldu.hw ler aynı cihazın kumanda vs çalışıyor ama şimdi türksat dahil hiç bir uydudan sinyal almıyor.böyle bi sorunla karşılaşan oldumu? şimdi tekrar sunny menü yükleyip öyle bakacam.deneme sonucunu yazarım
arkadaşlar c0 versiyonlarda yeni yazılımda sinyal problemi var.şimdi eski sunny versiyonu yükledim yayın var!
paylaşım için teşekkürler
ustalar sorun hala devam ediyor.yanlış birşeylermi yaptım diye yeniden aynı işlemleri tekrarladım yeni yazılımda sinyal almıyor.eski yazılımda sinyal geliyor fakat bu kezde sirius çözülmüyor.cihazım sunny 8012 fta hw si 16.c0.a1
EmeĞİnİze saĞlik ustalar
bu yazılımla hersey duzelıryor deılmı?
merhaba
co larda sinyal sorunu yaşıyoruz yazılımı atıınca böyle bir sorunla karşılaşan var mı .
inşallah çalışır teşekürler
tesekur ederim
teşekkürler arkadaşlar.
Ben dreambox kullanıyorum fabrika ayarlarına çevirdim ne yapmam gerekiyor ?
teşekkürler.................
ustam ii geceler ben bu yeni yazılımı yüklediğimde recevırda açılıyor fakat ekranda kayma yapıyor 3 gündür atmadığım yazılım kalmadı ama bir türlü yapamadım ve eski yazılımı yükledim sirusu seyretmeden sadece fta gibi izliyorum nedenini hala anlamış değilim yazılım 12.01.A5 eski yazılımı alıyor yeni yazılımı attığımda ekranda kayma oluyor nerede hata yaptığpımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim kuru kafayı atıyorum
teşekkürler
SÜper olmuŞ arkadaŞlar elİnİze saĞlik
tşklrrrr
tesekkürler
sağolasn
saolasın
tşk....
Sonsuz teşekkürler.
teşekkürler
TeŞekkÜrler
tşkrler..
teşekkürler
arkadaşlar benim digix dsc 911 UZ V13 42 65 var.sirius için yazılım yada emu *** bekliyorum:45:
skaytec 5200 yazılım varmı
suriüs yazılımı için tşkler ustalar
arrox 9700 yazılımı varmı
Yazılımlarda emeği geçen ustalarıma teşekkürler. başarılarının devamını dilerim kolay gelsin.?:45: