teşekkürler
Printable View
teşekkürler
dogru yanlış doldurdum selam
bende yazdım, saygılar
Tüm uyelerimizin profiline kullandıgı cihazı seçmesi çok iyi olacaktır.Yeni yazılımlar cıktıgı zaman sadece o markayı kullanan uyelere gonderecez e postaları
patron güzel bir fikir ama bu seferde diğer cihazlar ile ilgili bilgileri anında öğrenemiyecez. şahsen ben bütün cihazlar için yeni yazılım çıktığında sayenizde haberdar olmak isterim doğrusu. tabi takdir gene size kalmış.:45:
Tamam bu fikirden vazgectim :) herkese atarız
Goldmaster 9400vci
saolasın üstad
arkadaşlar sunny 1030 ********* yazılımı attım actı ancak siriüs uydusundaki hustler gitti daha dogrusu crytowork menüsü boşaldı lood defold yaptım acmadı *****wey icin hustlerden vazgectim ikisi acacak yazılım yokmu
Goldmaster 20300 görselliği güzel
bende goldmaster 9400 vcı var
okinava usta selemlar gm 11400 için yardım edermisin ****** tr 'ı izleyemiyorum ne yapmam gerekli
Teşekkürler
tamamda ben beceremdim nasıl yapacağım valla anlamadım
teşekkurler iyi oldu
Serkan KardeŞ Burdan YazdiĞin Yere Gİremedİm
Yaptim KardeŞde Avartari DeĞİŞtİremİyorum Kendİmden Yapamiyorum ayrıca eline sağlık....
avartar işinede biel atarsan sevinirim şimdiden sağol
beğendiğim marka gm 9400 cı (yazılım yüklemesi çok kolay)
bana birisi gm 30300 ve next'e yazılım yüklemeyi öğretse çok iyi olur.
Selam: Bende yazmıştım daha önceden ama silinmediyse
:49:
bende goldmastetr 7400 cım var ama üstünde suuny 1030 yazılımı var ne yazmam gerekir
Cihaz ın markasını yazmanız yeter sanırım
ok yazdım
GM 11400 cim en çok kullanılan ama yazılım desteyi en az olan cihaz
Biz profilinize cihaz ekleyin demiştik.Şu anda cihazları tartışmıyoruzki
:28: evet bende ne yazıyor 11400 cım goldmaster
gerçekten hakrika birşey tşk.ler
next8000xcam ve neta
selam next ye xcam plus pcm 1725
benimkide oldumu acaba
benim cihazın suny 9030 ve çok memnunum
eyvallah üstad
Arkadaşlar guncel yazılımlarla yenilikler seçmiş oldugunuz uydu alıcısının özelliklerine bakarak gönderilmektedir.Tekrar hatırlatayımda
ben suny 9030 yazdım ama görünmüyor
Next YE-2000XCIPlus saygilar
haklısın kardeş
teşekkürler sevgili forum yöneticileri
uydu cihazı seçiminde sadece cihazın adı var numarasını yazamadım mesela bende aciko 6225 neotion var ama cihaz aciko olarak görünüyor.Birinci mesajdan girdim düzenlemeye ama olmadı.
hello, is there a way to put auto AES keys in my aciko 4225 or 5225 and with witch files or is there and other firmware who works ... thanks and bests regards...
thanks for your help, it was the good way ... it should be more easy for us to have in the user's manual explanations to change keys or firmware in english or french langage ... if you know a file to put the keys with P2S or PKM for a longer time such one week y should be happy to help all my friends who have got the same aciko 4225 sky ... THANKSssss...
yilmazpeker GM 11300ci
teşekkür ederim
Next 8000 x cam saygılar .
ilginize teşekkürler....
bende sunny 1030 var.
selamlar.........:00000002:
bende YE 8000 X CAM PLUS var .Bu makinalara arka plan resim atılıyor mu onu sormak istiyorum. Atılıyorsa proğramı ve atılış şeklini yazarsanız.TEŞEKKÜRLER.
bende ekledim uyduyu selamlar...
Herkes kendileri bilir.Cihazıyla ilgili yenilik cıktıgı an profilde hangi cihaz seçilmişse ona gidiyor e postalar tercih sizin .Eklemeyen arkadaşlara gitmiyor