Video Harika ya/Teşekkürler :puah::D
Video Harika ya/Teşekkürler :puah::D
tv den kesinlikle almam almayıda kesinlikle düşünmem:ranger:
uyduruk sahte ürün satıyorlar. bedava sigara bırakma tozu aldım..sadece kargo parası dediler ama malesef 27 lira ödedim ve kz...dım .. bilginiz olsun. sakın almayın
evet arkadaşlar görsel medyanın reklam alanındaki gücünü görmekteyiz, ankete göre bu tür ürünleri almayanların sayısı fazla, ancak hepimizin çevresinde mutlaka bu ürünleri alan ve sonradan pişman olan birçok kişi vardır.
elektronik ürün reklamlarına dikkat ederseniz, stokda kalmış (yani elde kalmış) ürünlerin satışı yapılmakta, bunun sebebi teknolojinin hızla gelişmesi, şu an dijital uydu alıcıları bambaşka bir noktada ve daha da gelişecek.
bir uydu alıcısında şimdi usb ile dvd oynatıcı, ethernet girişi ile iptv imkanı sağlayarak movie home player cihazına dönüşmüş olması, gibi vs. vs özellikler gün geçtikçe artmakta bu yüzden stokları eritmek için reklama devam..(inanın kırsal kesimlerde satış patlaması yapmaktalar)
reklamda güzel.....
SELAM BEYLER:yahoo:
Ben her hangi bir kanalda böyle reklam gördüğümde kanal değiştiriyorum.Kesinlikle almam.
bazı kanallarda reklamı yapılan 2 yıl tahhütlü digitürk üyeliğine dikkat edelim.elini veren kolunu kurtaramıyor. aylık 18 tl ye milletim bedava seyrettiği kanallara üyelik yapıyorlar. bu konuda yakınlarımızı bilgilendirelim arkadaşlar.
neeemişş
ahanda bide gergedan reklamı çıkmış :puah:
öyle abartıyorki,neredeyse bu ilacı içen rampaları 5.vitesle çıkıyor diyecek :loco::puah::loco:
aldığıma pişman olup bir yakınıma hediye ettim. hiçbirşey reklamlardaki gibi olmuyor bilhassa songünlerde hd multimedya uydu cihazları sadece kart paylaşım özellği çlışıyor diğer özelliklerine gelince hala daha yazılım aşamasında extra movie youtub özellikleri çalışmıyor internet özellği ise web sayfası yenileme çokyavaş farenin hızı ise ayrı bir problem kalvye dğeğişikliği ise yapamıyorsun çünkü linux işletim sisteminde seçenek yok. BİLGİLERİNİZE.
Adamlar gergadan seti icadını yapmışlar ömer hoca diye biri bu yeni cıkan anadolu yurdum diye bir kanal var her 30 dk bir tanıtım yapıyorlar birde matkap falanda satıyorlar bal alana polenlerde hediye devam ediyor :)
reklam harikaydı teşekkürler....
bur tur reklamlar artık can sıkıcı olmaya başladı ...
tv den hic almadım almayı da dusunmem
vatandaşı kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar piyasa değeri 300 tl diyorlar ama bizkampanya yaptık deyip 69tl diye vatandaşa satıyorlar bunun neresi kampanya.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile RTUK bu firmalarla ortak çalıştığından sahtekarlıklarına göz yumuyorlar.
gece gece canım bal çekti hee
sakın kanmayın bu masallara ilaçlar özellikle, digiturk üyeliği zımbırtısına da dikkat edin bedava izlediniz kanallara para verip izlemek durumda kalmayın. zaten bu kanallar türksat da var.
şu an için bu forumda bile 31 kişi aldım işaretlemiş
Her kanalı acıyorum hep bu reklamlar hotbird uydusunu gectik reklam kanallarında
tv reklamlarından almadım almamda. ben elektronikciyim bize sormadan bazı alan dostlarımız var. başları ağrıdıktan sonra bize gelip usta ne olacak diye soruyorlar. bende yapacak bişey yok almadan önce neden sormadın diyorum ve kaliteli bir cihaz veriyorum. kesinlikle bu tip yerlerden alınan mamüller sorunlu çıkıyor. Kesinlikle Tavsiye Etmem!!!!!!! saygılar.
bütün esnafların ve tamircilerin canına okudular.vergileri tıkır tıkır almasını bilir bu devlet.bunlara neden izin veriyorlar anlamıyorum.esnaflar olmasa bu devlet batar.en çok vergiyi esnaflardan alıyorlar...:mad2:
televizyondan değilde internetten alışveriş yaparım guvenilir sitelerden genellikle
Adamın konuşmasından pazarladığı ürün hakkında bilgi veriyor.
adam kandırmaktan başka bir işe yaramıyor bu reklamlar,devlet bunlara mani olması lazım.
insanimiz nedense her gördügü seye bu heleki tv de ise hemen inaniyor benim anlamadigim bunu alanlar yada kullananlar cikipta seslerini neden duyurmazlar yada duyuramiyorlar bilemiyorum ama milletce bazi seylerde uyanik olmak durumundayiz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben alisveris yapmadim,yapmayi da düsünmüyorum.
satışlardan ötürü birde rekların çok uzamasına ne dersiniz bıkkınlık geliyor reklamın balıda ayakkabısıda bankasıda detarcanıydıda çekilmez oldu 35 dakkalık dizi 2 saat uzuyor bunun önüne geçilmesi lazım değilmi
avrupaya yonelik meshur kanallarimiz var ya onlarda aksam dizilerinden sonra ekrana bir soru bilene su kadar para vs deyip millete oyle kandiriyorlarkiherkesin bilecegi soruyu koyup telefonlarin çok gelmesini sagliyorlarben yakin cevreme hep uyariyorum
İtimat telkin etmeyen kişilerden alışveriş yapmak ahmaklıktır. Ucuzdu vardır illeti demiş atalar.
gider görür ve alacağım malı tetkik ederim öyle alırım.
Dünyanın her yerinde bu tarz reklamlar vardır ve bu işlerin Merkezi Avrupadır haliyle Türkiye de de olacaktır..
biraz teknolojiden haberi olmayan geri kalmış insanlara satıyorlar bence. adam özelliklerine kanıp ucuz diye alıyor.
bal konusunda o kadar dolandırıldı millet adamlar marka belirtmeden tekrar başladı reklama.. hiçte utanma yok.. reklamda konuşmasına bakın milleti cahil sanıyolar.. sanki bal yemeden yaşanmıyomuş su içmek gibi ihtiyaçmış gibi anlatıp bal yiyin diyip duruyo :)
dikkat ettiniz mi bu sayfanın altına üstüne arkadaşlar reklamlar var şikayetçi olduğumuz türden:8[1]::8[1]