slm millet. sunny 3 aralık tarihli yazılım kaon için de uygunmudur.bilgi için şimdiden teşekürler
Printable View
slm millet. sunny 3 aralık tarihli yazılım kaon için de uygunmudur.bilgi için şimdiden teşekürler
beni duyan yok muuuu..?
arkadaslar ben kurukafa yı da yükledim fakat ardından yazılım atarken fail veriyor ? Neden olabilir ?
eline sağlık,teşekkürler...
Cihazınızda zaten sunny yazılımı yüklü, şuanki sistem bilgisine görede yeni yazılım yüklemenizi gerektiren bir durum yokAlıntı:
yüklemek istersenizde kup da engineer mode de uygun hw li yazılımı yükleyebilirsiniz...
çok teşekkürler sağolun
Teşekkurler snopy
teşekkürler
slm.yazılımlardaki hata devam etmekte.
bilgilerinize.
emekleriniz içinde ayrıca tşkler...
1030 cıhazıma yükledim. bağlantı gidiyor ve geliyor.
sonra eski yazılımı yükledim.
YAZILIMDAN SONRA CİHAZIN DÜZENLİ ÇALIŞMAMASI VARDI CİHAZ SAPITIYORDU. bu düzelmemiş anlıyacağınız.
tşklerrr
arkadaşım sizde güncel softcam veya KKE+dosyası yükleyin sorun düzelecektir.
bu cihaza yükleyebileceğim bir yazılım varmı teşekkürler ben bilemiyorum ilk deneyimim olacak.
cihaz bilgileri goldmaster sat-7300 cı
MODEL:ksc-511z
last ubdate:mayıs 16.2004
S/W:v02.00.00
H/W:v12.01.a5
LOADER:v6.1.8
C.A:2.2.2
hocam sagolasın_!
slm arkadaşlar.uzun zamandır kaon 16.co.A1 için yazılım göremedim.bi sorun mu var acaba yoksa yanlışlık bende mi..?
sayın arkadaşlar bende 03.08.2006 kaon yazılımı yüklü keylere reset atıp makinayı arka anahtardan açıp kapayınca multiler kısa bir sürede olsa açılıyorlar bilginize belkide sistemi çözmede sizlere yardımcı olur diye yazdım kolay gelsin hepinize teşekkürler ....
reality ses sorunu kalktı mı acaba
bilgin kardeş hayır devam arkadaş tü.kce alınca. ses yok gene 15 batı.
sadece gm ve topfeld,lerde net ses var gitmiyor gm 9100 fta ve 9400 vcı +cı,larda oki sorunsuz ses t...e
saygılar.
snopy usta tps ve absat paketleri ve D+ lar hakkında bize biraz bilgi verirseniz çok sevinirim saygılarımla digiman2005
slm millet.sunny içinverilen yazılımlar kaon cihazlara da olumlumudur acaba.bilen varsa söylesin lütfen
nbatv-42e yeni sifresi nezaman gelecek?Snopy haydi..
tesekkürler
tps ve absatı açamayan yazılımı yüklesin açıyor hepsini
teşşekürler sonpy usta