teşekkürler
Printable View
teşekkürler
1. mesaj güncellenmiştir
br1000 twin kullanan deyeri arkadaşlar.benim chz 1haftadırhatbordeki sct dorcel primafila şifreli kanalları acmıyor.astra uydusunda şifreli kanalları xxl frenclover pleyboy libido tv haric cogu acık.ama deyiyim gibi hatbordeki yazdııgm kanallar acmıyor.1 haftadır.sizlerdede durum ne dir.paylaşan lursa iyi olur.arkadaşlar
yeni yazılımlar eklenmiştir hayırlı ugurlu olsun
tesekkurler
micromaxx52 usta yukardaki yazılımlardan hangisini atayım süper yazılımı yükleyin diyorsun v3513 yazılımını yükledim bunların farkı ne detaylı açıklarmısın vede bu kurtarma yazılımlar nedir yardımcı olursan sevinirim teşekürler
micromaxx52 kardeş iyi okudum da anlamadım yni ne demek istiyon han gisini yükleyeyim cihazda donma sorunu çok takılma da var yardım dedik açıklamalı...............
kimse br 1000 tw chz kullanmıyormu arkadaşlar bir.cevap verin allah rızası icin
teşekkürler
thenk you
tesekkürler.
cok tesekkurler
1000 tam bir rezalet ben dört tane iyade ettim SAKIN YAKLASMAYIN 1000´e alet islem yapamadan kendi kendini kilitleyip tekrar acmaya gayret eder duruma gelirse ki genel hata böyle oluyor ne acmak ne de yazilim yuklemek mumkun olmuyor iste o zaman Allah belanizi verdi demektir Ben yasadim hala da yasamaya dvm ediyorum. Servis fisi cek usb tak gecer dese de inanmayin ALMAYIN HASTA DA OLMAYIN!
Selamlar guncellemeyi yukledikten sonra cihaz loading sayfasında kalıp siyah ekrana düşüyor ve tekrar loading demeye baslıyor bunun cozumu nedir bilgisi olan varmıdır ????
asdasdafasdas
teşekkürler
ellerine sağlık ustam
Uğraşıyoruz bakalım kurtarmak için yapabilecekmiyiz
Çok teşekkürler......
selam herekese
thanks
yeşil kanallar açılmıyor yardım:mad2:
super olmuş tş
how can i make account for the IPTV??
ELİNESAĞLIK USTA:tongue:
tesekurler
Redlıne TS 7500 yazılımını nasıl indirip yükleyecem? sayın adminler yardım edermisiniz. Cihazım kendi kendine sürekli açılıp kapanyor.:frown:
teşekkürler
super olmış mu bilmem deneyecem
Yaptığınız bizlere yardımcı olan çalışmalarınızı çok başarılı buldum.Sağolun.:clap2::
Cihaz açılıp kapanıyor
tEŞEKKÜRLER..
[QUOTE=micromaxx52;667996]Redline ts 7500 hd yazılımlarını burdan paylaşalım
redline ts 7500 hd flaş yazılımını attım menude download from ts yazıyor nasıl ayarlanması lazım diyorsanız son yazılımı indirin yazılım içini rom.bin yapın cihazı kapatın arkadaki anahtardan acın 3 kere 000 basın cihaz yükleme yapıcaktır. kolay gelsin
not bilgiler uydudan paylaşımı içindir ne iptv nede ccam gibi bilgiler deyildir datalar w3
not: yeni yazılım eklendi mavi menulo loderde eklende loderin içinde detaylar mevcut
mukemmel olmuş
harikaaaa..
T7500 lere bu yazılım atılırmı
kflfllşş
Ts7500hd super yazilim.bin yazin.usb veya pc ile yukleyin.ben yukledim kirmizi menulu yazilim cikti.
35.13 yazilimi nasil micromax abi.cihazimda usb x yok.server calisirmi acaba 35.13 yazilimi ilede.
sağol kardeşim
teşekkürler
elinize sağlık
teşekür ederim
Je vous remercie
ellerine saglik
eline sağlık
1 nolu mesajaz cipsiz süper yazılım cipe gerek yok yazılımı at izle ts 7500 için w3 acmıyor.bu yazılımda
arkadaşlar yeni üyeyim redline ts 7500 için 35.70 yazılıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Sağoun ^^
teşekkürler
çok teşekürler elerinize sağlık:)
teşekkürler
TEŞEKKÜRLER
NASIL ATILALACAK
Calisiyormu bu yazilim eminmisiniz
teşekürler
ben bu yöntemi kullandığımda not failed hatası alıyorum nasıl düzelteblirim yardımcı olursanız sevinirm
tşkler
kanaları felan acmıyor. calışmıyor
teşekkürler hocam