Sn;berto kesintisiz diye bişi olmaz olamazda *** değişikliği olduğunda muhakkak kesinti olacaktır..Kanalların gösterme süreleri yukarıda verilen tarihler arası geçerlidir.
Printable View
Sn;berto kesintisiz diye bişi olmaz olamazda *** değişikliği olduğunda muhakkak kesinti olacaktır..Kanalların gösterme süreleri yukarıda verilen tarihler arası geçerlidir.
benim bahsettiği en son yazılım cuma günü bitti. en son emu numarası 5.8.156idi. bunun yenisi yok mu? senini verdiğin yazılımların emu numarası 5.8.139 yani çok eski. Bu yazılımda MULTİVİSİON 7 ÜZERİNDE BEKLEMEYE gerek yoktu? Anımıda 1 saniyede çözüyordu.
eline sağlık..
yazıl için tşk, yanlız sağlıksız çalışıyor. Bilginize
Teşekkürler ellerinize sağlık...
usta yazılım *** bölümünü resetliyor, doğal olarak hiçbir şey açmaz oluyor,
mege usta yazılım geldiğinde hemen attım normal çalışıyordu fişi cekip tekrar taktığımda resetlenmiş oluyor ilginc
receveır sunny 12 CI A5 BİLGİNE,Saygılarımla
isayuksel ustam yazılım attığım tüm cihazlara load default yaparım bu bizde alışkanlık yaptı bilginize saygılar.
evet bendede oluyordu *** bölümünden laod default yapınca keyler tektrar yerine geliyor
Aşağıdakileri sıra ile deneyin lütfen ;
1- BL 219v4(kurukafa)yükleyin
2- Keyleri resetleyin (kanal kilidi aktifken yapın)
3- Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün
4- Yeni yazılımı yükleyin
5- Cihazı tekrar fabrika ayarlarına döndürün ve keyleri resetleyin
Not:Aslında her yazılım yüklemesinden sonra bu işlemleri yapmak özellikle cihazımızı fabrika ayarlarına döndüğrmemiz gerekli böylelikle yazılımdan ve cihazımızdan daha yüksek performans alırız.
ellerine saglik snopy usta.
tsk
230 la yüklenmiyor eski dosya diyor bir hatamı var
üstad ellerine sağlık çalışmalarında üstün başarılar.
arkadaşlar yazılım güzel ama sirius hustleri acmıyo yazılım mı acmıyo yoksa bir işlem yapılması gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz..tşk ler veya hustleri bir deneyen varmı bu yazılımda:
9030 cı ya soft camı yokmu
emegin icin tesekurler
Malesef 12.03.A5 açılmadı. Cihazı da mahvetti.
12.03.A5'ı o zaman yuklemeyelım
Sn; ibalaban nasıl bir mahfetmekten bahsediyorsunuz anlamadım?? Bizim denediğimiz cihazları mahfetmedi oysa!!Başkalarınıda öyle lütfen yazılım yükleme kurallarına uyun bu yazılımları her türlü test ettim sadece ben değil başakalarınada test ettirdim hemde saatlerce dün sabahlara kadar uğraşıldı bunlarla bir hata olsa buraya yüklenmez.!!! Mümkünse sizden ricam iice bir araştırıp kontrol edip(ayrıca cihazınızdadanda kaynaklanan birşey olabilir)yazmanız..yorum yapmanız.Alıntı:
Fail hata mesajı veriyr bilgilerinize
suny 1030 SKY
KAONTEAM TR FARKIYLA SİZLERLE OLUYOR
KAON 21 EKİM TPS ABSAT AUTO OK YAZILIMLARI..!!
YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYELİM....
kanal kilidi aktıf edenmeyenler
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri load default yapın sonra exitten çıkın.menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın.kanal kilidi acık konuma gelecektir.......
KEYE RESET ATIN KANAL KİLİTİNİ AÇIN MULTIVİZYON ÜZERİNDE BEKLEYİN AÇMAZSA CİHAZI KAPATIP AÇIN AÇACAKTIR KOLAY GELSİN..
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
BİSS FULL OK rustavi rai africa-asia ok
D+ ok
SLOTV ok
JETİX ok
E!EUROPA ok
BABYTV Türkçe ok
SİRİUS OK
ASTRA ORF PAKETİ
BABY TV OK
fix cw yoktur
bekliyoruz hocam diğer yazılımlarda hata var bazılarında ses sorunlu ve hiç açmıyor sunny 1030 sky
Hadi bakalım.Biz yemeğimizi yiyinceye kadar hallediver.
Teşekkurler @mege .Yazılımlarımuygun yuklemezseniz fail hatası vs sonuçlar alabilirsiniz..
ustam üzgünüm yazılım için teşekkürler fakat FİX CW bölümü boş keyyazamıyoruz
ustam bekliyoruz fakat HAKİKİ FİX CW Lİ olsun teşekkürler
Sabırsızla bekliyoruz dostum :00000002:
ekliyorum tüm seri
sAYIN MEGE EMEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER. UĞRAŞINIZ İÇİN BİRŞEY SÖYLEDİĞİM YOK. KUP 230 İLE YÜKLEDİM, ÖNCE BL219V4 LOADER ATTIM. AMA OLMADI. BENDE ESKİ YAZILIMA DÖNDÜM BEKLİYORUM.FİXED CW YE ELLE *** GİREMEYEN ARKADAŞLAR FİXED CW AKTİF ETME SOFTCAMI VAR BULUP YÜKLERSENİZ ÇALIŞIR.
snopy ustam teşekkürler bilgi için
evet hayırlı olsun kesintisiz yapılana kadar idare edin kesintisiz gelince burda vercem yazılımları
Snopy Usta ÇaliŞmalarinizda BaŞarilar Dİlerİm. Fİxed Cw Lİ Yazilimi Beklİyoruz. Kolay Gelsİn
Sorun yaşayan arkadaşlar yazılımları indiren sayısını göruyorsunuz onlar sorun yaşasa toplam 500 kişi sorun yaşardı.Lütfen talimata uygun yuklerseniz sorun çıkmaz :45:Kod:Eklenmiş Dosyalar DSC-911AZ_HW-12.03.A5_SW-02.00.07_EMU-5.8.139_CA-2.2.3.zip (606.1 KB, 90 kez İndirildi)
KSC-511Z_HW-12.01.A5_SW-02.00.07_EMU-5.8.139_CA-2.2.3.zip (600.7 KB, 90 kez İndirildi)
KSC-511Z_HW-12.C1.A5_SW-02.00.07_EMU-5.8.139_CA-2.2.3.zip (603.8 KB, 52 kez İndirildi)
KSF-511Z_HW-16.00.A1_SW-02.00.07_EMU-5.8.139_CA-2.2.3.zip (599.5 KB, 26 kez İndirildi)
KSF-511Z_HW-16.C0.A1_SW-02.00.07_EMU-5.8.139_CA-2.2.3.zip (602.6 KB, 48 kez İndirildi
selam,emeğinin karşılığını alman dileği ile.saygılarımla
snopy ustam;
çalışmalarınız için teşekkür eder, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar sağlıklı günler dilerim.
Yazılımlar için teşekkürler ve İYİ BAYRAMLAR
sevgili ustam bu yazılımda menü değişikmi oksa eki menümü .çünkü bundan bir ay önceki menü çok hoştu.siz ne dersiniz bu olaya birde cw fx niye ok
thank you
hocam eger menü eski menü se yükleme yapacam cevabınızı acilen bekliyorum.birde hatamı düzelteyim cw fx neden yok diyecektim ok yazmışım.bu bin uzantılı yazılımları kup 216 spr yle yöklüyorum bir sorun olurmu tşkler
sevgili hocam oralardaysan bana bir cevap lütfen
lütfen arkadaşın üstüne gitmeyin .arkadaşa doğru söylüyor benim cihazımda 12.03.05 aynı şeyi bundan bir iki hafta önce bende yaşadım. cihaza ağır geliyor cw menü ve tps keyleri onun için de bazen kapatıp açtıktan sonra *** falan kalmıyor cihazda ancak load default yapıldığınd tekrar geri geliyor keyler. daha önce de yazdım buraya bence : tps ve cw ikisi bir arada olmuyor. tps izlenecekse bu forumda var yalnızca tps keyleri verilen cw menu olmayan yazılımın yüklenmesi uygun olacaktır. cw nin çalıştığı zamanlarda da 03.08.06 tarihli yazılım yüklenerek ve soft cam atarak izlemek daha uygun olacaktır.
benim tespitlerim böyle isteyen yapsın yapmasın.
teşekkürler emeğinize sağlık
Makinamda sw v02.00.07 yukarıda verilen 12.01.a5 yazılımının sw v02.00.01 yazılım yüklerken düşük versiyon versiyon yüksel diye bir not geliyor.Ne yapmam lazım.
Saygılarımla.
tşk SNOPY
12.03.A5 yükleme hatası veriyor modül uygun degil diye yazıyor 15.10yazılımı yüklü ve çok güzel çalişıyordu şimdiden tşk
bonjour SNOPY. Emu for 13416d.auto.is not good end very slow.emu 888.is good.
merci snopy for changed emu pls. 570 pvr kaon.