BAKALIM Bİ GÖRELİM ÇALIŞACAKMI
BAKALIM Bİ GÖRELİM ÇALIŞACAKMI
arkadaşlar samsung eu40f6500 3d led tv ye bir türlü atamadım yukardaki uygulamayı aynen yapıyorum olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
sorunları cözen arkadaşlar bilgilerininizi paylaşırsanız seviniriz degilse konu acmaya gerek yok lütfen paylaşalım
teşekkürler
teşekkürler
sanırım forumda yardıcı olacak arkadaşlar yok yada deneyen yok neyse saglık olsun
samsung LE.40.D.550 serisine uyumlumu bu arkadaşlar ?
teşekkürler çok işime yarayacak sanırım
S.a teserkurler bi sorun olucak iptv kanal eklemek icin ne gerekiyor
HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
teşekkürler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bende miniserver üzerinden widget atmaya çalıştığımda. bu ekteki hatayı alıyorum. birkaç kez denememe rağmen bu hata devamlı oluyor. bunun çözümü nedir. benmi biryerde yanlış yapıyorum. yoksa herhangi bir yeri ayarlamam mı gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.
Bu program her Smart tv de oluyormu...
teşekkürler
Teşekkürler
ben beceremiyorum bursa da bu işi yapabilen varmı ? varsa bana yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ederim
phılıps smart 6000 serisinde olyormu tşkler cvp verirseniz sevinirim
teşekürler deniyicem
tessekürler.insallah becerebilirim.
Ben becerdim ama her linki açmıyor. Http ile başlayanları rahat açıyor rmtp falan biraz zor oluyor.
tsk...........
çok teşekkürlerrrrrrrrrrrr
devolop kullanici nasil giris yapacam?Samsung apps bölümden mi oturum acmak gerekli orada e-mail hesabi ile oluyor.usb den atamadim nedense olmadi.Bu iptv olayi yurtdisindakiler icin süper olacak biraz daha ayrintili aciklama lütfen.
eyw kanka...
Tesekkurler bekoya yuklemeye deniycm ama bakalm
Arkadaşlar hangi TV Modellerinde denediklerini yazarlarsa faydalı olur. Daha öncede sormuştum. Philips Televizyonlarda böyle bir uygulama yapılırmı. Selamlar..
teşekkür
teşekürlerrrrrrrr.
arkadaslar bu pc da calisir mi
teşekurler umarım şalışır
teşekkürler
tşkrlr
Merhaba. Es7000 serisinde usb den çalıştırdım ve problesiz çalışıyor.Alıntı:
anlayamadığım kullanıcı adı ve şifreleri nereye gireceğiz ve neden gerekli.
kanal ekleme için start xlm içine nasıl yazacağız. teşekkürler
Merhaba
samsung ue-40es6340 televizyonum var.. programı usb attımm program acılyo içinde portalları görebilyorum..sorunum devilop kullacısı ile girş yaptıkdan sonra
D) bölümündeki ayarlar cıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz!
paylasim icin tesekkür ederim
SAMSUNG 7000 serisinde aynı program çalışıyormu?
samsung f 8000 modeli için kullanıcı adı ve şifresi nereye giriliyor, yardımcı olabilirmisiniz
teşekkürler
oooooo tesekkurler ederişm cıok tatlı bşr progra olmus
eline saglik bi deneyelim
Eline saglik arkadasim ne zamndir bunu ariyordum
:45:
arkadasım programı kurdum ancak yeni hesap olusturdan verdiğiniz devolop ısmını girince bu ısim kullanılıyor diye bilgi cıkıyor yanlış yere mi giriyorum acaba
tv es8000 smart tv tusuna basıp araclardan ayarlara girip oradan hesap olusturmaya calısıyorum devamını getiremedim:praying:
bakalım becerebilecekmıyız eller,inize saglık
samsung 6140 var ama usb den yukleyemıyorum ,,, yardımcı olacak varsa sevınırım
kimse yokmu yardımcı olacak
Samsung 55f8000 serısınde develop kabul etmıyor ncozumu nedır acaba
teşekkürler
[QUOTE=musticim69;702456]Samsung 55f8000 serısınde develop kabul etmıyor ncozumu nedır
aynı sorunu bende yaşadım es 6140 var,bıram ugrastım ve hallettim !
samsung hub a gir, ayarlardan sıfırla yı sec şifreyi gir (0000) ayarlar sıfırlanacak , otomatık hub atacak bıraz bekle, oturum ac de (kırmızı A) hesap kısmına (develop) daha sonra şifre kısmına (000000) yaz ve direkt olacak hesabı ac (yenı hesap olusturma buraya dıkkat ) oturum acılacak, daha sonra -ayarlar-gelişme-sozleşme kabul et-tamam-sunucu ıp ayarlama-91.203.212.202 bu noları gır-ok-kullanıcı uygulama senkronızasyonu-ok-zaten otomatık kurmaya başlayacak bu kadar,,ok de zaten hub menusunde cıkacak ;)
arkadaşlar bu porogram samsung 102ekran letvye olurmu samsung 4340 a olurmu
buraya link nasil ekleniyor?
calısıyormu pekı
kesinlikle çalışıyor mu kardeşim bu uygulama
teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
teşekkürler paylaşım için
süper eline sağlık