Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu yeni keyler
zaten teqilalar var arkadaşım ama elli giriş emu su daha gelmedi
topfield 300cı pro ya aciko yazılımı olurmu?
Kesinlikle uymaz.DenemeyinAlıntı:
samimis Nickli Üyeden Alıntı
BEN de bir şey sorayım Aciko ya goldmaster yazılımı oluyor ya peki golmastera aciko yazılımı olur mu?
hangi modeline olur??
mesela 9400 e olur mu??
Goldmaster 9400 modellerine olmaz.jüpitech bodlu olan modellere olur,11000-20000 -30000 serisi cihazlara uyar.bir önceki açiko yazılımları goldmaster modellerinde sıkıntı veriyordu.tavsiyem her çihaz kendi yazılımını kullansın.Alıntı:
samimis Nickli Üyeden Alıntı
hazır kanal listesi ve düzenleme programı mevcutmudur acaba 3222 dcı yeni aldımda kanallrı düzenliyorum değişiyor ????
sunny 7010 d receiver ı verdim birde x dream modül vardı eşantiyondan beş para vermeden olay tamamdır serkancım çok güzel cihaz ama işte bu kanal durumu biraz acayip geldi ( bu arada verdiğin linkten dosya inmiyor şunları açıklamalı ekleseydin varya sana minnettar kalacağım)
3222 dcı yı 160 ytl ye bulabilirsiniz bazıları fazla uçuyor malum işler yüzünden :)
aciko 3222 dcı son yazılım tarihi 2004 idi ve ilk defa metadream son yazılım 1,58 i attım ama kanal bilgisinde sorunlar oluyor cihazı fişten cekince ingilizce oluyor birde kumandası ağır işliyor burada yapılması gereken bir işlen yada exra bir yazılım mı atmam lazım bilgisi olan paylaşabilirmi teşekkürler
Üstat arkadaşta aciko 3224 kart girişli receıver var.Cihaz opos kartla problemli çalışıyordu.7 derecedeki yayınların bir kısmı kırılıyordu.Daha sonra cihazın emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanalları düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takılınca yine problem çıkarıyor.Güncel dosyanın atıldığı opos kartı taktığında kanallarda şifreli yazısı çıkıyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardımınıza şimdiden teşekkür.
[QUOTE=ExCaLiBuR]verdiğiniz link çalışmadı com olarak girdim 03/06/2006 olanını yükledim her şey güzelde basketçiler uçtu uğraştım uğraştım bir türlü doğru yapamadım hangi satıra ne şekilde giriliyor ki olamadı ????:(Alıntı:
MayVAZ Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili üstatlar 4 gün önce istediğim yardıma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirimAlıntı:
shakeman Nickli Üyeden Alıntı
Sorudugunuz soruyu kurallara bakarak sordunuzmu 4 gun degil 40 gun gecsede kimse cvp vermez :46:Alıntı:
shakeman Nickli Üyeden Alıntı
hallettim bile
Teşekkür acemiliğime geldi.özür dilerim.Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
metadream 1.5.8 ile 1.6.4 arasında ne fark vardır daha önce 1.6.2 yi aciko 3222 dcı ya attım sinyal almama problemi oldu sonra yine 1,58 e geridönmüştüm nedenini bilen varmıdr
aciko 3224 var cihazıma hangi leodarı atmam lazım dremsoft yazılımınımı yoksa
metaderam yazılımımı atmam gerekir teşekkürler....
elimde aciko ac 3222 cihazım var ön panelde str yazıp açılmıyor yardımınızı bekliyorum
hocam cihaz yazılım alıyor daha yeni yine attım amadediğim gibi strt yazıyor açılmıyor
Arkadaşlar bende aciko 3224 diye bir makina elime geçti bende ona yazılım attım ama şimdi önünde on yazıyor ve çalışmıyor. Yazılımda almıyor.
bu yazılımı 422cı ya atabilirmiyiz AC 5225 Ultra SKY atılıyor vede sorunsuz çalışıyor acaba buda atılamazmı 11300cı vede daha bir çok yazılım atıulıyor aciko422cıya bildiğim kadarıyla ya bu yazılım atılıyoırmu denendimi acaba yada bilgisi olan varmı bu konuda
Emek harcayan herkese tşk. Rf çıkışı için yine tv/sat tuşuna basmak gerekiyor mu? yoksa direk olarak mı geçiyor.
çok teşekkurler emegi geçen herkese
aciko ve goldmaster cıların gözü aydın millet öldü öldü dirildi yazılım diyerek,inşallah birdaha arası bu kadar açılmaz yazılımların...
emek verenlerin ellerine sağlık :clap2::clap2::clap2:
şifre değişiminde yayın kesılıyormu tpslerde yoksa fark edılmıyormu,ayrıca yazılım çıkması neden uzuyoki çok modelide yok ne kadar sure tps auto
Kardeşler bu yazılım empresario ve Serkan kardeşlerimin gayret ve çabalarıyla bizlere getirildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler bu yazılımınbir müddet keyfini çıkaralım. TPS paketi sanırım haftalık olması lazım. Süresi dolunca ustalar bir çaresine bakalar. Olmasa bile benim için önemli değil. Yazılımın bis bölümünün satırlarının çok olması ve çalışmasıdaha önemliydi. Ve çalışıyor.
Emeği geçenlere tekrarteşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılar.
Arkadaşlar incelediğim kadarıyla biss menüsünde ntv kanalına ait şifreler yok bunları daha sonra eklediğimizde çalışırmı
d+ları yeni şifreylede olmuyor nagra2 destegi yokmu
Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
4225 sky yazılımı ile TPS ler gerçekten süper. Biss kısmındaki tüm kanallarda okeydir.yalnıs SRG keyleride girdiğim halde açılmıyor. Birde 4225 sky lar 2 slot ve bir gömülü modülden oluşuyor. bunu biliyoruz. Bende yeni yazılımı yüklediğimde 2 slotta olan X dream Orion modüller galiba çakışıyor. ve emu açıkken 12 li S.Wiew ve diğerindeki Free X paketleri bir arada açılmıyor. Fakat enteresan 6.9.2005 tarihli orjinal yazılımı yüklediğimde 2 modüldeki paketlerde birbiri arasında rahatlıkla geçebiliyor. ve tabi bu seferde emu ile tps leri seyredemiyorum.Sayın Emre beye ve çok özel insan Serkan beye ifade etmek istedim.:clap2:
arkadaşlar aciko 4222 cı da rf den görüntü alamıyorum sebebi yazılımda acaba daha önce sorun yoktı 31 10 2006 yazılımını attım scart girişi çalişıyor
yazılımları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler
Cihazınıza yeni orjinal yazılım yükleyiniz.Yazılımı yükleme yaparken Bilgisayar ekranında yazılım yüklendi diye bilgi gelir cihaza müdahale etmeyiniz.Çihazın ekranında 30 dan geri saymaya başlar.bu sayma işinin bitmesini bekleyiniz.
sık yazılım çıkartırlar son yazılım guzel ama nagra2ler ve hotbirdeki cartoon netvork cryptoworsten diğer makınalarda çözuldugu halde 4222de yok
arkadaşlar benim 4222 cı ya bu yazılımını attım ama ingilizce bir yazı çıktı ve cihaz çalışmadı yardım lütfen
SRG kanallarını izleyemeyen arkadaşlar, yazılımdaki tüm 009400 yazılı satırları tek tek silin. Ve şu an aktif olan 009400 OD diye başlayan keylerini yeniden yazın açılıyor. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
Sekan kardeşim, burası bildiklerimizi paylaşma forumu. Herkes kendi alıcılarıyla ilgili bildiklerini yazarsa yeni başlayan arkadaşlarda yararlanmış olurlar. Bizde ustalardan veya kendi deneyimimizle öğrendiklerimizi burada paylaşıyoruz.
Dedim ya supersatforumcu olmak bir ayrıcalıktır diye. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılar.
herkese hayırlı olsun.yazılımlar herkes ulassın diye TNT DEPO yada eklenmiştir.
bugün 06.15 den beri tps ler auto yapmıyor. yazılım bekliyoruz.......:(
ewet arkadaşım bunu 4222 cihaza atabilirsin denedim açıyor emrecim çok sağol
:45:
arkadaşım ne açıyor? tpsler auto yapmıyor 4225 sky da şu an:(
özel loaderla sadece keyler yuklenerek olmazmı