kana Kİlİt Sorunu Ortadan Kaldirdim Sorunsuz Şuan Hayirli Olsun...
Printable View
kana Kİlİt Sorunu Ortadan Kaldirdim Sorunsuz Şuan Hayirli Olsun...
arkadaşlar 219v3 bulabileceğim bir yer varmı ilginize şimdiden tşk,
teşekkürler snopy emeğine sağlık
snopy usta eline sağlık sağol
7011 serisi eklendi
snopy üstat emeğine sağlık.teşekkürler
snopy usta emeklerine ellerine sağlık 12.03.a5 süper çalışıyo
syn. SNOPY@ hocam 7010 = 7011 atıyım 12.01.a5 e hangisi daha saglıklı ve kana taşımada felan kilitlemeyen
saygılaR
ELLERİNE SAGLIK
THANKS
teşekkrüler usta elinize emeğinize sağlık
arkadaşım iyi akşamlar 1mb tbs yazılımlar lütfen acildir ne kadar çabuk olsa o kadar makbule geçer selamlar acele cevap kestane kebap :46:
selamlar çok acil 1mb sunny tps yazılımı lütfen acele cevap kestane kebap
7010DCI 12.01.A5 receiver cihaza yazılımı yükledim çok güzel çalışıyor ellerine sağlık
Selam:SNOPY Usta emeğine saygılar öğlende 1030 u yükledim senin radyo fon beğenmedik birde Orjinal reklamsız vermete Gayred ediniz Plase Zaten sizi bilen biliyor şimdiki 1030 reklamsız mı Saygılarımla
çok teşekkür ederiz....
yazılım için teşekkürler:45:
teşekürler eline salık......
teşekkürler snopy yazılımı yükledim bende 12.01.05 başka bir yazılım vardı ama hala uğraşıyorum sarı düğmeye bastığımda şifreyi bulamadım
teşekkürler SNOPY@ :45: :45: :45: :45:
Teşekkürler.Emeğine sağlık
sn. SNOPY@ yazılımı yükledikten sonra rai ve srg kanalları açılmadı...diğerleri açık..
N.yazılımı yükledim 230 eep ile yazılım yüklendi türkçe ayarlarını yaptım kanal kilinin acık yaptım ve sonra sarı tuşa basarak loa.def ok.yapmak istedim ama sarı tuşa bastığımda 4 haneli şifre istedi 0000 olmuyor 1234 olmuyor anlayacağın açamadım loader 2.19.v3 -2.2.5 olmuş resetmi atayım acaba yardımlarınıza teşekkürler
kardeş slm yine harikasın ellerine sağlık:clap2:
teşekürler
çalışmalarınızın devamı dileği ile tşk,
tşk ederim
usta 9030fta bekleyelimmi varmı teşekkürler
Teşekkurler snopy
Thank you Snoppy :)
9030 lara ne zaman sıra gelecek
degerli ustad herzaman 1 adım öndesin emegine teşekkürler snopy ustaya teşekkürler hemehe saygı lütfen
usta ellerine saglik
tsk
snopy ustam 13.42.65 ler ne oldu bizede yardım....
teşekkürler
teşekkürler arkadaşlar
sevgili snopy bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
arkadaşlar turksatdaki biss futbol kanallarında şuan bakarsanız bir sorun var hangi serilerde oldugunu tespiti için sorun yaşayanlar yazsın yazılımları editleyecemgim tekrar
1030 sky da problem var üstat kanal kilidi açılmıyor talimatları aynen uyguluyorum ama nafile
ben cute_emegi gecen arkdaşlara teşetkürler sunny7010
benim cihazım loederi 6.19 bunu 2.19 v3 yaptıktan sonra yazılım yüklemek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
arkadaşlar 12.03.a5 cihaza hiç yazılım atılmamış yükleme yapamıyorum...acil yardım
S/W 02.00.03
H/W 12.03.A5
Loader 6.1.8
C.A 2.1.9
olmuyor @snopy 6.1.8 ide amıyor
eline sağlık snopy usta. büyüksün. 7010 dcı 12.01.A5, 19:30 itibariyle yükledim. problemsiz çalışıyor
onuda denedim almıyor
sürekli com1 kapatıyor
yapıyorum super kup 230 la yapıyorum ilk kez başıma geliyor böyle bir şey
denedim olmuyor sebebi ne olabilir?