yada eskı menulu yazılıma nasıl donecem Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
veya teknık servıs tlf gonderırsenız tsk ederım
paylaşım için teşekkürler
tesekkurler
TeŞekkÜrler
KARDAŞ HERZAMAN YAZIYORUM BUNLARIN YATI UYDU ÜÇBEŞ AY SONRADA AL GÖN DER KOYSUNL AR Bİ RYERİ AL MAYIN DİYE YAZIYORUM HALA GİDİP GİDİP KORAX ALIYORLAR PARALARINIZ ÇOKMU YOK SA BEDAVAMI VERİYORLAR GİR BAKALIM SENİ MAKİNENİ YAZILIMI VARMI BULAMASIN GİR KORAX FUN PLUS LARIN ÜÇSENEDİR YAZILI M NE GÖNDERİYORLAR NEDE BİR CAVAP VERİ YORLAR BUNLAR ANCAK KAYSERLİ PASTIRMA ÜRETİRL ER MAKİNEYE GÖNDER FİRMASINA VE ŞİKAYETCİYİM KORAX ELENTİRONİK FİRMASINA ALMAYIN ARKADAŞL :nono:
korax yazılımını neden ayrıntılı yok
teşekkürler
sağolun
Eyw................
emeğine sağlık arkadaşlar sağolun varolun
Teşekkür Ederim
bakalım deneyelim görelim
arkadaslar benım uydu alıcısı x mını hd burdakı kanal listesi proğramını ındırıyorum flasha atıyorum televızyon gormuyo proğramı acıl cevappp
tebrikllerrrrr
tşkkr
eyvallah
eline sağlık
simdi indirecegim,bakalim acacakmi
süper herşeyi bulabiliyorum sitede
teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
Emeğimize Saglik...teşekkürler
Teşekürler arkadaşım, emeğinize sağlık.
ellerinize sağlık
tesekurler:45:
teşekkürler...
çok teşekkürler
koraxta destek bitti kimse korax marka cihaz almasın
Teşekkürler
cihaz calışmıyor:::
Tesekkurler
Slm bakalim yazilim calicakmi
teşekürler
tskkler
TEŞEKÜRLER
Teşekkürler.
nasıl indirirliyor
Sagol kardas
korax full x hd cihazınınn yazılımı hangisidir
emeği geçen herkese teşekkürler
teşekkürlerrr:rockon:
tesekkurler
süper yazılım
indirebilirsen cok saol
KORAX MİNİ HD UYDU LICISINA USB DEN YAZILIMI NASIL YÜKLERİM
teşekkürler
emeği geçenlerin eline
sağlık
Selam çok teşekkürler
HER CİHAZIN YAZILIMINA VERİYORLARDA BENDE KORAX FUN PLUS VAR 2012 ALDIM ALDI ALALI HEÇ YAZILIMI GELMEDİ VE EMU İLE ŞİFRELERİ AÇIYORDUM 10 GÜNDÜR AÇMIYOR DOVLANT PİT NOSU 0791 BİRDE 1307 HANGİSİNİ GİREYİM /0791/GİRİYOM AÇMIYOR/YENİYİ/1307/ AÇMIYOR HELSATA BUNLAR NEYE YAZILIMINA VERMİYOR BUCİHAZIN ALDIALALI BİR GÜN YAZILIMI GELMEDİ UYDUDANDA GÜNCELEMİYOR BİR YARDIM EDERSENİZ ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM GARDAŞ HAYIRLI AKŞAMLAR
hangi modelin yazılımını istiyorsunuz belirtin yardımcı olacam 2014 yazılımları var 1 modelin
/korax fun plus un yazılımına buna uygun yazılım varmı uydudan güncelemeye kapatmışlar korakıs firmasına aradım emula ***leri giriyordum açıyordu helsata bulgarkanalarına okadar yazdım irdato 2 ye yazılımla göderin cavap bile vermediler kayserini yatı uydu bukadar olur bende dedim sizin mesleyiniz eşek pastırması üretmek ona yapmaya devam edin başka bir şey anlamasınız dedim
korax ipboxa yazılım hazırladım ip box için elimde var sizin cihazı incelemeye aldım ok kısa süre içinde bilgilendirecem
sayın memoli kardeşim ALLAH RIZASI için yardım et yaklaşık beş aydır korax ipbox cihazda youtube gitti onlain filmler gitti iptv sorunlu cccam tamamen sorunlu kimseye sesimizi duyuramadık insanlar isyan ediyor dinleyen yok imkanlarınız ölçüsünde bu konuya bir eğlilirseniz inanın çok hayır duası alırsınız. şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. selamlar-saygılar.
ccam düzenlendi daha satabil oldu full server eklendi firma ile ilgisi yoktur
tamamen o.u.d team gurubu tarafından hazırlanmıştır yükleyen arkadaşlar sonucu belirtsinler yazılım tarafımdan test edilmiştir kapalı bir alandan sizler için açık alana paylaştım arkadaşlar iyi seyirler
önemli not:sadece yeni menülü cihazlara yüklensin eski menülere olmaz eski menü üzerinde bir çalışma yapılmaktadır bilgilendirme yapılacaktır
korax ipbox yeni menü server fix 2014 yazılımı bymemoli1478 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın memoli üstadım öncelikle verdiğiniz emek ve yardımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. yazılımı USB ile yeni menülü cihazıma sorunsuz attım fakat yine youtube ye bağlanmıyor, web sayfasındaki film sayfası yine boş görünüyor ayrıca cccam server sayfasında sadece kendi serverım silinmmemiş var başka yok yani full server eklendi yazınıza istinaden belirtiyorum iptv sayfasında da yine aynı önceki kendi iptv sayfam ve OSN SPOR v.s. kanalları duruyor gözlemlediğimkadarı ile cccamdaki pause durumu düzeltilmiş ama diğer sorunlar devam ediyor özellikle youtube yi bekliyordum. yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır yanlış anlaşılmasın. tekrar teşekkürlerimi iletiyor saygılar sunuyorum.
bilgilerini yedekle şahin sonra cihazı sıfırla ve tekrar eklediğim yazılımı at
menü ccam bölümünde server gelmesi gerekiyor tekrar denermisin
youtube için sdsl modüllerinin değişmesi gerekiyor şuan için youtube yazılımı yok diğer işlemler yapılacaktır