TESEKKUR EDERIM COK YARDIMCI OLDUNUZ
Printable View
TESEKKUR EDERIM COK YARDIMCI OLDUNUZ
korax x mini hd birden sinyal yok deyip bütün kanallar gitti. hiçbiri çalismiyor..
teşekkürler
çok güzel:459956:
tskler
arkadaşlar merhaba benim cihaz çöktü. kurtaramıyorum. usb ye bütün yazılımları denedim ama kurtaramıyorum 4100 mhz yazıyo mavi ekranda öyle kalıyo nasıl kurtarabilirim yardımcı olabilirmisiniz. tşk
akşam kurtarırız basit hallederiz şuan iş yerindeyim akşama bakarız iş dönüşü geçmiş olsun
TEŞEKKÜRLER
TEŞŞEKKÜRRLERR
teşekkürler
download from ts ekranı geliyor bunun çaresi olurmu
Teşekkürler.
SLM ARKADASLAR BENİM CIHAZ KILITLENDI, YESIL ISIK YANIYOR KUMANDAYLA ACIP KAPATAMIYORUM, BIRSEY YAPAMIYORUM, CIHAZIMDA korax ipbox 21.08 2014 youtube ok yazılımı var, CIHAZIM USBDEN ROM.BIN KURTARMA DOSYASINI OKUMUYOR, YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
saolasın
slm acil yardim lutfen koraxmakinem coktu hic birsey islemiyor nasil sifirlaya bilirim tesekkurler
Cihaz çalışıyormu ,çalışıyorsa şayet cihazı fişten çıkraın tekrar takın,cihaz kitlenmiş olabilir.
2. olarak 1. mesajdaki yazılımı bilgisayar ile cihazınıza yükleyebilirsiniz rs 232 kablonuz varsa.
ellerine saglik usta
korax loder lazım acillllllllll
iyi gunler korax 750 modellerin güncel yazılımlaraı yokmu acaba
bu loader minibox tkgs ye uyarmı
tşkrler
hocam usb ye attım sonra taktım böyle bi hata verdi OPEN FİLE FAİL acil yardım edebilirmisiniz
tesekkurler
teşekkürler
teşekkürler
eline saglık
tesekkürler
tesekürler
Sayfaniz gercekten süper olmus..Elinize saglik..
Tesekkürler.
Korax ipbox hd dondu 2-3 saattir sadece acilis sayfasi KORAX görünüyor,,acilmiyor lütfen acil yardim.......
teşekkürler
korax vip box cihazıma yazilim attim rom olarak ama cihazim ekrana geliyor ölece kalıyo
ne yapmalıyım simdiden tskler
tesekkurler
tesekkurler
teşekürler eline saglık
korax vip box yazılım arıyorum
Cihaza yükleme yaparken yanlış birşey yaptım ve cihaz sıfırlandı mavi bir ekran geliyor dawnload form ts yazıyor Nasıl kurtarabilirim lütfen yardım teşekkürler
bana acil yardımcı olurmusunuz ıp plus hd v2 dowlond from ts ekranda hiçbirsey yapamıyorum
ÇOK TEŞEKKürler
tesekkürler üstat
teşekkürlerrrrr
teşekkürler
DOVLAND TS FROM YAZIYOR YARDIM LÜTFEN
bir önceki yazılımı indir ve yazılımın ismini rom olarak değiştir usbye at
sonra usbyi cihaza tak cihazın fişini takarken aynı anda kumandan ok tuşuna 4 defa bas
yükleme başlar bittimi düzelir geçmiş olsun
TESEKKÜR EDERM EMEĞİNİZE SAGLIK
cok guzel
korax g5 kurtarma yazilimi bekliyoruz makina acilmiyor goruntu yok yesil isik surekli yaniyor kapatma tusuna basili tutunca kapaniyor yetkililer bir yazilim verse artik
ben forumda hem yeni hemde biraz acemiyim korax vipbox mini ful hd cihazım var cihaz açılıyor ilk açılş sayfsında yani korax vipbox hd hitech yazan kısımda takılı kalıyor sorun nedir nasıl hallederim veya ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim
tşekkurler
teşekkürler
SELAMLAR
korax vipbox kitlendi
ederim:rockon:
tresekkurlerrr