Selam tşk, sağlıcakla.
Printable View
Selam tşk, sağlıcakla.
değerli arkadaşlarım Bende GM 11300 ci var. Yazılımıda orjinal yazılım. Şimdi bu softcamı kullanabilirmiyim ben? Şimdiden teşekkürler
Kullanabilirsinde, fazla bir kanal açmaz. Onun için formumuzda mevcut olan 11300 emulu yazılımını yükle. O zaman daha verimli olur. Orijinal yazılımda cine5 i bile izleyemezsin. Emulu yazılımı yüklemen gerekiyor.
Saygılar.
Teşekkürler arkadaşım.
eline sağlık
Arkadaşlar Sırp FOX kanalı yerine bis bölümüne (YASSAH HEMŞERİM BİLMEYON MU KANALINI) ekledim. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
paylaşım için sağol
üstadım ellerine saglık
dosya %70 de hata veriyor sayın yöneticim selamlar
Kardeş, hangisi hata veriyor Kanal listesimi, softcam dosyası mı? Şimdiye kadar hiçbir şikayet gelmedi ama bilemiyorum. Çünkü bu listeyi ve softcamı kendi alıcımda hala kullanıyorum. Eğer iki loderide masa üstüne çıkarırsan birbirlerini etkiliyorlar. İstersen tek tek sırayla yükleme yap. Birde kanal listesi yükledikten sonra mutlaka boot dosyasını at. Yoksa alıcın kitlenir.
Saygılar.
merci frer mais moi je cherche une version pour mvision mt 7000fcis si vous pouvez m aider merci apres la derniere version 2.83 j ai rien recu
merci d avance
teşekkürler
sağol emmi usta ellerine ve yüreyine sağlık
11300 cı emular çıkacakmı
İyİ GÜzelde Hanİ Bu Serİye Goldmaster Tps Auto Yazilimi Yok Mu ?
Bu Serİ Üvey Evlat Mi? Acİko Yapti Dİye Bu Makİnalara Goldmaster Yazilim Vermeyecek Mİ ?
Kardeş sen 11000 serisine yazılımı boşuna bekleme. Elimizdekilerle yetineceğiz artık. Bu seri unutuldu sanırım. Bak yeni softcam yaptım onu yükle. Hispasatında varsa bak keyfine.
Saygılar.
arkadaşlar bende 13300 cı var goldmasterın ve şuana kadar hiç yazılım yüklemedim diyelim ben bu saydığınız kanalları nasıl izlerim ? soruyorum çünkü ben yükledim tabii ki açiko yazılım olmadan direkt burdan aldıklarımı hiç bir kanal açılmadı ronaldinho yu falan da izleyemedim sonra sildim .
bir arkadaş açıklayabilirmi lütfen?
yav bu softcam 05.04.2006 tarihli GM orjinal yazılıma olurmu ? Bende 15400 cihaz var da.Aciko yazılımının üstüne guncel softcami yükledim.5Saniye gösteriyor sonra şifreli yayın diyor D+.Şimdi 05.04.2006 tarihli yaZILIMI YÜKLEDİM DAHA SONRA SİZİN SOFTCAMİ ATTIM.cihaz açılırken Check your firware diyo ve cihaz kilitleniyor.Sadece 1 inci kanalda ne varsa o gösteriyor.menü ye ulaşılamıyor.
Ne yapmalıyım ?
eline sağlık üstat
Hocam zaten bahse konu 05.04.2006 yazılımı emu yazılımıdır.Ayrıca aciko yazılımıda aynı şekilde emu yazılımdır.Cihazımda şu anda 05.04.2006 yazılımı var 15400 cim de.Softcami attığımda check your fireware diyor.Softcam atarkende boot mu atmalıyım ?
paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık
varol sayın yöneticim selamlar
paylaşım için sağol
usta bu softcamlar gm yazılımlı cihazlarda da aktif olur mu.gm 11300ci
Kardeş hiç denemedim ama sanırım olur. GM11400 de sadece gömülü modül var 11300 ciden farklı olarak. onun için bir deneyin derim. Sonucuda yazarsanız diğer 11300 cili arkadaşlarda yararlanır. Bende kullanmıştım o alıcıyı ama çok yıllar önceydi. Menüleri filan aynı.Alıntı:
Saygılar.
:present: Sayın Emmi ve Serkan Yılmaz arkadaşım, bizim için yapmış olduğun çalışmalar için çok teşekür ederim. Aylardır Türksat yayınlarından başka kanal izleyemiyordum. Cihazlarımız tekrar şenlendi. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Kolay gelsin.
GM 11300 cihaz için hangi tarihli yazılımın yüklü olması gerekir bu softcam'i kullanabilmek için. Astra D+ ları izlemek istiyorum. Kolay gelsin.
Adakoğlu arkadaş 25.5.2007 tarihli softcam'le D+ ları açmak için illaki 05.04.2006 tarihli GM11300 yazılımını cihaza yüklemekmi lazım benbe 14 Kasım 2006 tarihli aciko 4225 yazılım yüklü. birde bu 04.05.2006 tarihli yazılımı nereden indirebilirim yardımcı olursan sevinirim. Kolay gelsin.
*** yükleme programını bulamadım
Hemen yeni softcam teşekürler üstat.
TeŞekkÜrlerrrrrrrrrr
teşekkürler
Bu saatte sizler için kanal listesine yeni gelen kanallar dahiil D+ keylerini içeren softcam eklenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
paylaşım için sağol
kanal listesi hangi seri için arkadaşlar 11000 20+30 mı fta cı ?
yazarsanız iyi olur selamlar
kardeş özür dilerim ama bende yükleme roederi yok vere bilirsen memnun olurum.birde ilk yazılımımı yoksa kanal listesinimi yükleyecem.bende 11400cım var ve ilk defa aiko yazılımı atacam bana yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden yardımıznız için teşekür ederim
içinde *** yükleme roderi yok şimdi deniyorum yok.yardımın için teşekür
YASSAH HEMŞERİM BİLMEYON MU ya arkadaşlar bu kanalın içeriği ne ve hangi frekanstan yayın yapıyor selamlar
f47xfenerli kardeş sende yükleme roderi varmı verebilirmisin lütfen yardım için teşekür
:smiles24: senden önce yazmaya başlamıştım volkan ama seninde bildiğin gibi ağır yazıyom o bakımdan ikimizde aynı şeyi söylemiş olduk:wave:
ellerine sağlık paylaşım güzeldir
peki
kanal listesini nasıl yüklüyecez lütfen yardım ilk defa yapıyorum
volkan kardeşim sofcamı yükledim ama kanal listesini nasıl yükleyecem bi arkadaş onu başka bir roderle yüklüyeceksin dedi doğrumu lütfen yardım edermisin
yardımmmmmmmmm
burada açıklamış ama yükleme roderi lazım kanal listesini yüklemek için onu vermememş.ben hafızaya zaten alıyorum.bana kanal listesi lükleme roderi ve yükleme nasıl yapılacan onu öğrenmek istemiştim burada sadece anletılmış.teşekür ederim yarrdımın için volkan kardeşim.
Alıntı:
arkadaşım aşağıdaki linkteki dosyayı indir içindeki yükleme loaderini aç. Üstten ****** setup yazan yerden com yarını yap. sonrasında ROM DATA bölümü işaretli olsun ve channel yazan yerde. daha sonra FİLE yazan yarden kanal listesini bul ve seç sonrasında DOWnload bas ve cihazı aç. işlem tamam.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BİLGİ NOTU
Arkadaşlar D+ ların şifre değişitirmesine softcam yetiştiremiyorum. Onun için yukarıda verdiğim softcamı yükleyin. Şifreler değiştiğinde meüden modülarabirimin altındaki videolikiokeyleyerek şifre tablosuna varın. Kumandanızın en altındaki mavi tuşla "NAGRAVİZYON" bölümüne girin. D+ ları 4101 = 10 ve 11. TVCABO keylerinide 4901 = 10 ve 11. satıra yazın. Yalnız her satırı okeyleyerek çıkın. Kolay gelsin. Herkese iyi seyirler
Saygılar
aciko kanal listesi 15400 cim cihaza yükleyemiyorum.Yolu var mı acaba ?