teşekürler
Printable View
teşekürler
mrb arkadaşlar
selamlar. ustacığım ts3000 hd cihazına kanal listesi nasıl yüklenir ayrıntılı tarif edebilirmisiniz . bide hazır kanal listesi varmıdır.
arkadaşlar bende redline ts 3000 hd cihaz var yazılım yükledım lig tv d smart kayboldu ne yapabılırım yardım
cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar
sayın arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sorarak öğrenicez tabiki cevap veren olursa ts3000 hd cihazına kanal listesi nasıl yüklenir ayrıntılı tarif edebilirmisiniz . bide hazır kanal listesi varmıdır.ve internetteki film portallarından nasıl film izleniyo
arkadaşlar bende redline ts 1000 hd cihaz var yazılım yükledım IP TV bolumu yok oldu ne apmam gerekiyo
Arkadasim Editör Arkadasimizin yazdigi 1. Mesaja bak. Sorunun cevabini detayli bir sekilde yazil mis... Basarilar...
emeğinize sağlık
Tesekkurler
cihazlara laf yok arkadaşlar 2013 2014 ün en iyi cihazlarıdır hem yazılımsal hep kullanış olarak
çok iyi cihazlardır iptc ccam çok satabil çalışmaktadır son çıkan cihazlarda olmayan eklentiler var redline hd cihazlarda ben redlineci değilim firmaya çalışan biri değilim kullanıcısıyım
eğer bu cihazı çözerseniz sizlere sınırsız nimetler verir ben 90 a kadar çözdüm geriye kalan 10 u ise benim için fazla önemli değildir ama üstüne basa basa tekrar diyorum bu cihazlar ustüne cihaz yoktur ilerde nedemek istediğimi anlayacaksınız
TS180 HD PLUS CİHAZI GELİYOR YOLDA müjdeyi ben vereyim içinde 3d wifi 3g iptv time shift gmail ve daha birsürü özellikleriyle geliyor
ts200 için şifreli kanalları çözecek program var mı?
sa ts300hd yazılımı inmiyor neden
merhaba arkadaşlar bende redline TS300HD uydu alıcısı vardı. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. bazı şifreli kanalları çözüyordu. sonra bu kanallar gitti. cihazı kurcalayınca arıza verdi. düzelteyim derken bu sefer süper ayarlar menüsü gitti bunu nasıl düzeltebilirim
ts300hd ye yükledim fabriika ayaralrıanda döndüm sonra uydduan kanal listesi indirdim ama hiç bişeyi açmıyo...34 90 yaılımı varmı slmlar
kurtarma ayzlımı yükle usb den sonra sürüm üstünde 6969 tuşla süper ayaralar geri gelir
tesekkurler
slm, bakalım işe yarayacak mı
Ela sag olun
Redline TS-300HD için çok soru sorulmuş fakat cevap verilmemiş.
Yapılamıyor mu?
Eyvallah hocam redline ts200 yazılımları nadir bulunuyor sanırım
deneyelim
slm arkadaşlar
teşekkürler
Elİmde redlİne ts 1000 hd mİnİ uydu cİhazi var eskİ yazilimda ts 100 atilmiŞ Şİmdİ hangİsİnz yÜklemem gerek
tsk.ben baya aramistim.
tesekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürden başka birşey yokmu ya bu siteden
güzel paylaşım
hep teşekkür etmeyin.arada sırada inşallah maşallah deyinn
tşkler
tşk etmeylen hic bir bilgiye adam gibi sayip olamazsınız bu sitede
teşekkür ederim..
REDLİNE TS300 HD YAZILIM GÜNCELLEME
BAKACAZ DAHA
arkadas simdi ts 50 ye deneyecem bana sans dile
Eyvallah :))
kilitleme yaparsa?
TS-300 YAZILIM SORUNU
tekürler
TS 100 HD Yİ TİGER DONUSUME NASIL CEVİRİCEZ
hocam bende ts 3000 hd uydu alıcısı var cihaz *** yüklemeye çalıştım cihaz birden bire donup kapandı daha sonra cihaz devamlı 10 saniye açık kalıp kapanıyor tam usb güncelleme yapacam kapanıyor bi türlü yazılım güncelleyemedim pc den yükleme yada bi kurtarma yazılımı varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
hocam bende ts 3000 hd uydu alıcısı var cihaz *** yüklemeye çalıştım cihaz birden bire donup kapandı daha sonra cihaz devamlı 10 saniye açık kalıp kapanıyor tam usb güncelleme yapacam kapanıyor bi türlü yazılım güncelleyemedim pc den yükleme yada bi kurtarma yazılımı varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
acill yardım lütfen
kimse yokmu
saol kardşeimeyw
teşekürler
TEŞEKKÜRLER..
cok tessekkürler
üye kaydı için bi sürü uğraştım .değer inşallah
eyvallah
Hoca daha once tiger yazilim yukledim fakat tiwitter face book ve google arama olani varmidir bu yazilimlarin yuklemis oldugum yazilim super calisiyor 3511 tiger eger bundaki yazilima bunlarda eklenirse harika olur iptv filan su anda super calisiyor yardimlarinizi beliyorum iyi calismalar...
azılım için teşekkürler:clap2::
slm arkadaşlar redline ts 300 kullanıcısıyım kablosuz internette bağlantı sağlayamıyorum acama bilmediğim bir aparatımı var acaba...
teşekkürler
teşekkürler