yükleme olumlu bittiğinde tv ekranında yada
bilgisayar ekranında herhangibir mesaj veriyormu. succes gibi
yükleme olumlu bittiğinde tv ekranında yada
bilgisayar ekranında herhangibir mesaj veriyormu. succes gibi
buyuk ihtımalle 11400 aıt emularla gelen boot varsa onu yukle yanı yazılımla
Bu gece TPS AESLER sona eriyor yarın TPS ve Multiler açmayabilir arkadaşlar Bir dahaki yazılıma kadar bekleyecez.Yinede yuklemek isteyenlerler yukleyebilir.Eski yazılımdan hiç degilse iyidir..
aciko daha güzel bence kanal değişirken sinyal barını o şeride alsalar ve aciko orjinal menüsü yeşilmiş ara sıra değişik lik yapsalar birde keyler nextler gibi
otomatik atabilsek daha güzel olur ben memnunum ikisindende
Merhaba arkadaşlar
Aciko menulu 11300 ci kullanıcısıyım. Son aciko yazılımını yükledim. Ancak bende bazen olan sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. TPS ve ABSAT kanallarının üzerine geldiğimde bazen uzun süre beklesem bile kanalı izleyemiyorum. daha sonra *** bölümüne girip keyleri resetliyorum. Ondan sonra açılıyor kanal.yada kanalın üzerinde 1-2 dakika bekledikten sonra açılıyor. Bu cihazdan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?
Teşekkürler
arkadaşım bu şimdilik normal olan bir konu o kadarçok aes *** varki cihaz bile bulmakta arasıra zorlanıyor arasıra *** menüsününü resetlenmesi gerekiyor. sen zaten çözümü bulmuşsun bu şekildedevam at. kolay gelsin.
Evet elektriği kesmelisin. Şöyle:
1-Elektriği kes,
2-Yükleme loaderını aç boot dosyasını seç,
3-Yükle tuşuna bas,
4-Cihazın fişini tak. Bitince Succes yazar biraz bekle fişi çek. Aynı şekilde esas yazılımı ve boot'u tekrar yükle sorun yok. İyi günler...
Arkadaşlar cihazım 11400 cım. 05-04-2006 Yazılımı yüklü. Bu son yazılım Aciko yazılımımı yoksa goldmaster yazılımımı. Direk yazılımı yükleyebilirmiyim...
arkadaşım başlıkta orjinal menülü die yazıo yani goldmaster ama istersen acikoluda var.
sağolasın klavyen dert görmesin
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Mevcut makinemdeki kanal listesini önce bilgisayara sonrada makineye yüklesem bir problem olurmu acaba ve yazılımdan sonra *** menüsunu nasıl resetliyecem. Aux tuşu ilemi yoksa Tv/radyo/favori tuşu ilemi ?
arkadaşımyapmış olduğun sıralı kanal listesini bilgisayara aktardırdıktan sonra tekrar yazılımdam sonra aktarmanda bir sorun olmaz. *** menüsüne girdikten sonra tv/Radio tuşuna basarsan *** menüsü resetlenir.
Teşekkür ederim @volkan1065 arkadaşım. Senide akşam akşam yordum. Sağolasın..
Kardeş yazılımın hangisini yüklersen yükle kanal listen ve diğer ayarların değişmiyor. *** bölümüne ulaşmak için menüden video linki okeyle *** tablosu açılır. Tablonun en altında neyi nasıl ve hangi tuşla yapacağın yazılı. Zorluk çekmedensorduğun soruların cevabını bulabilirsin. Kolay gelsin, iy seyirler.Alıntı:
Saygılar.
Üstadlar bu yazılıla ilgili birşey sormak istiyorum. her mesajımda bildirdiğim gibi aciko menulü 11300 ci kullanıyorum. bu yazılımda NTV sorunu çözülmüş durumda mı? yani ilk idente bu kanalın şifresini girerek mi izlenecek? eğer öyle değilde her ikisi de aynı anda çalışıyorsa hemen yükleyeceğim:)
teşekkürler
yazılımlar bugun yayınlanıcakmı acaba
hocam diğer serilere çıktı acaba bizede çıkarmı bir bilginiz varmı? saygılar...! iyi çalışmalar...!
valla merakla cı8kmasını bekliyoruz serkan hocam 30700mx
Benim gibi sayın GM ci arkadaşlar, çıkan tüm yazılımları cihanızınızda deneyin. Korkmayın bozulur diye. Ben olmadık yazılımları GM 11400 cimde denedim. Ama Acikodan başkasınıda bulamadım. Sizde deneyin. Olur veya olmaz. Alıcılarınızın sky (cim) veya ci olmasına dikkat edin o kadar. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
Kardeş doğru yere girdiğinden emin misin? Sen başka bir yere gitmişsin. Alıcıyın fişini pirizden çek ve tekrar tak. Alıcını aç. Menüden gir. Modülara biriminin altındaki videolink bölümünün üstüne gel okeyle. *** tablosu kesin çıkacaktır. Eğer Aciko yazılımını yüklediysen. Yok GM yazılımını yüklediysen menü yap, 6382 tuşla gene *** tablosu açılır. Acikoda da bu numarayla açılır. TV/RADİO tuşuyla keylere reset atacaksın. Tabi daha başka şifreleri yazmadan. Yazdıktan sonra atarsan siler. Tekrar yazmak zorunda kalırsın. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
Kardeş bilbi için sağolasın. Cihaz G.M 11400 cım ve G.M yazılımını yükledim. *** bölümüne geldim ve TV/RADİO tuşuyla değil AUX IN tuşuyla resetledim. Malüm kanallar açıldı. Yalnız Multivizyonlar açılmadı neden acaba..
Multivizyonlar 15-20 dakikalık keylerle açılıyorlar. Daha haftalık yazılımlar gelmedi. Bende GM 11400 cim kullanıyorum. Ben daha pratik olduğu için Aciko yazılımı kullandığımdan TV/RADİO tuşunu yazdım. GM yazılımında tabiki dediğin tuşla resetleniyor.
Saygılar.
Aciko yazılımını öneririm. Çünkü kullanım kolaylığı var. Örneğin şifre bölümüne ulaşmak çok kolay. Renkler çok iyi, gözleri yormuyor. Eğer yazılımı değiştirirsen boot dosyasını yazılımdan önce bir, yazılımdan sonrada iki defa yüklersen alıcıyın ağırlaşmasını önler. Kolay gelsin, iyi seyirler.Alıntı:
Saygılar.
arkadşım yazılımlar arasında hiç bir fark yok ama şimdilik ikisinde tps yok çıkınca aynen devam edersin yani ha aciko ha gm
Yazılımda emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Teşekkürederim arkadaşım...
ya bu yazılımlar ms120 ye olurmu? bi sorum daha var 11200 ms120 serisini başka bir cihaza dönüştürebilirmiyiz?yazılımı olan bi cihaza
ok sağol
yazılım harika çalışıyor sağolasın benim için önemli olan gm nin menüsünün değişmemesiydi teşekkürler ama bir şey dikkatimi çekti tps ler kanal 7 nin üzerinde beklememe rağmen açılmıyor
bekleriz ne yapalım teşekkürler
serkan hocam aciko yazılımını denedim güzeldi fakat orijinal yazılımına alıştığm için pek içime sinmemişti doğrusu yani ısınamamıştım ama bu yazılımın geldiğni görünce doğrusu pek sevindim süpersin eline koluna sağlık
serkan arkadasım öncelıkle teşekkur edıyorum ufak bir sorum olacak en son yazılım ile bir önceki yazılım arasın da fark varmıdır varsa nedir
Merhaba;
Futbol, basket ve belgesel kanallarıyla ilgili bir degişiklik mi sözkonusu acaba? Bu hafta futbol izleyemedim. Ayrıca belgesel kanalıda test yayınında! Bilgisi olan var mı?
yenı fırekansı yazın gelecektır sıfre aynı degısmemıs suan acıktır bılgınıze
inşallah serkan hocam sen nezaman birşey var dersen doğru çıkar zaten saygılar...!
arkadslar acemılımı mazur gorun 30400 sky modelıne aıt yazılım bulamadım sıstem bılgısı h\w V1 001C07 S\W v101 acaba hangı modelın yazılımını atmalıyım cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler
11000 tabanlı olan tüm cihazların yazılımları birbirine uyar siz 11400 -30300 yükleyebilirsiniz