Şifre yazılan yer çıkıyo ama resim çıkmıyor mu yoksa hiçbirimi çıkmıyor ?
Printable View
arkadaşlar ayrıca bilgisayarım belgelerimi görmüyor,masaüstünde yok başlatta yok tanımıyor ne yapabilirim
şifre bölümü çıkıyor ama şifre yazmıyor
şifre bölümü çıkıyor ama şifre yazmıyor
resimleri görmüyor
İnternet hızın düşükse resimler geç çıkıyor olabilir.. Bir süre bekle bakalım
hayır hız iyi resim bölümünde X çıkıyor
arkadaşlar yokmu yardım eden
bilgisayar belgelerimi görmüyor arkadaşlar ne yapabilirim
flash player yükle birde öyle dene
arkadaşlar fazla oluyor ama bilgisayar belgeleri görmüyor neden olabilir
kurulu arkadaşım başlat menüsüne gelmiyor ,masa üstüne gelmiyor sadce döküman da gözüküyor resim kaydet dediğimde bilgisayar görmüyor belgelerimi ne yapabilirim.format atmak istemiyorum,internet ayarlarım bozuluyor,teşekkürler
başlattan açmak istediğimde böyle yazıyor
bu dosya,eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.denetim masası klasör seçenekleri'nde bir ilişki oluşturun
bence format iyi bir çözüm formatı öneririm
deniz77 Arkadaşım bilgisayarında birden fazla sorun var ve gerçekten köklü bir çözüme gitmek gerekir.. Ben sana formatı tavsiye ederim ufuk'un dediği gibi..
en iyisi köklü bir format
arkadaslar yeni usb bagladım bilgisayara ,nasıl tanıtabilirim bilgisayara usb-uart controller diye cıkıyor tanıtamıyorum cd gerekirmi acaba taşekkürler
arkadaslar ben msn de yeni kaydettiğim ismin engelini kaldıramıyorum nedendir acaba
arkadaşlar merhaba bugün jwin 2200P usb li gamepad aldım bunun titreşim özelliğini nasıl çalıştırabilirim teşekkürler
selam arkadaslar
benim sorunum monütör sorunu cekiyorum
makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim
Alıntı:
arkadaşım anladığım kesin çözünürlükle ilgili güvenli kipte aç açılır pc kararma filan yapmaz geçen gün bir pcye format attım çalışmıyor diye getirdiler aynı sendeki sorun windows xp yazısı geliyor kararıyor bende başka monitörde denedim açılıyor uğraştım güvenli modda açtım ekran kartıonı devre dışı bırak açılır dene bak ondan sonra eski güncellenmemiş bir driverını bul bence umarım yardımcı olurum anlattığından anladığım bu
:45: :45: :45:
arkadaşlar iyi akşamlar benim bilgisayarda xp pro yüklü ama bi arkadaşımdan orj.xp home sp 2 buldum orjinal tabi normal yüklenmiyor bilgisayarı çalıştırdım cd yi taktıp yeniden başlattım f2 tuşuna bastım bios ayarları çıktı ama ingilizce xp proyu silip homu nasıl kuracağım detaylı anlatırsanız sevinirim
Arkadaşlar çok acil bi sorunum var ..Yardımcı olursanız sevinirim ...İnternetten video veya müzik dinlerken ses alamıyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim AMA ACİL !!!
arkadaşlar Acil Lütfen !!!
codec yüklü var mı bilgisayarda
forum k lite codec i indirip sisteminize kurun..
Sayın ustalar bilgisayarım ilk açıldığında saç kurutma makinası sesini andıran ses çıkarıyor.Fan sesi olduğunu tahmin ediyorum.makinayı resetlememe rağmen makina açılınca aynı ses devam ediyor. Fişi çekip yeniden başlattığım zanman ses kalmıyor bilgisayar normal çalışıyor.bunu çok kez denedim aynen böyle oluyor ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum .Teşekkürler.
sayın ertex 74 bilgilerinize teşekkür ederim.
Yada fanlarınızın temizliğini yapın bakalım ses kesilmezse değiştirirsiniz
dostlar aynı sorun bendede var benim makına ılk actıgımda ses yok daha sonra baya hızlı bır fan sesi anlamadım powersupluymu ıslemci fanımı
Arkadaşlar benim Asus A3A laptop bilgisayarım var.Üzerindeki faresi çalışmıyor.Defalarca format attım olmadı.Farenin yazılımını yükledim olmadı.Ne yapayım lütfen yardım edebilir misiniz?......
XP kurulu ve
WDCWD153AA-538AA0 Disk sürücü
HL-DT-ST CD-RW GCE-81608 DVD/CD-ROM sürücü
LG CD-ROM CRD DVD/CD-ROM sürücü var 2 adet (şu an normal okuyucu çalışıyor. cd-rw ne okuyor ne yazıyor sorunda yok gözüküyor alalı çok oldu fakat daha 200 cd ancak yazdım. sorunum ne olabilir.) şimdiden teşekkürler herkese.
saolunuz.
pc deki fanları belirli zaman'dan sonra makina yağıyla'da olur veya özel pc yağıyla yağlandığında ses ortadan kay bolur
arkadaşlar başlat-çaliştır-msconfig yapınca pencere acılmıyor onun yerine msconfig dosyası windows tarafından bulunamadı diyor nedendir tamiri varmıdır cevap için teşekkürler
MERHABA Arkadaşlar,lg dizüstü bilgisayarda dvd/cd-rom sürücüsü başlatılamıyor hata kod 10 ıletısı nasıl duzeltılebılır ve cdrom nasıl çalıştırılır ve c dıskınde tekrar resmi görüntülebilinir şmdıden tskkrrler
arkadaşlar deep freze proğramının son sürümü gerekiyo yardım edebilir misiniz
Öncelikle hayırlı olsun,üstadlarımıza benim de bir sorum olacak.
Maxtor one touch 160 GB taşınabilir 8 MB Cache bellek sıfır H.Disk aldım,Tek tuşla yedekleme özelliği var diye.ama her yolu denedim olmadı,şimdi normal Windows XP SP 2 yi de yükleyemiyorum.İnternette de yeterli bilgi bulamadım.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
büyük eksiklikti teşekürler
PC Team konusu güncelliğini yitirdiği için ve böyle bir team olmadığı için..
Kapanmıştır..!
Ben varım ya burada,buraya yardım için yazan olursa bende
ilgileniyorum
:49: