Arkadaşlar, polsatlar yeni bir atağa kalktı. Anlaşılan polsatların çözülmesi uzayacak...
Printable View
Arkadaşlar, polsatlar yeni bir atağa kalktı. Anlaşılan polsatların çözülmesi uzayacak...
dogru söze nedenir.bendede aciko 4225 var bende bırakın tps eas *** girişi yazılım bile yok bende bekliyorum elimizin altında bir sesimizi duyablecegimiz bir yerde varken sesimizi cıkarmıyoruz demekki bir nedeni var illa olacaktır yazılım ama tabi bu ,bu sekilde olarak degilAlıntı:
lordx Nickli Üyeden Alıntı
selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILARAlıntı:
®enegade Nickli Üyeden Alıntı
Helal olsun çoğu kişinin düşüncesini yansıtan;söylemek isteyipte sırf polemik olmasın diye saygısından yani insanları kırmak istememesinden dolayı yazmadıklarını yazmışşın.Saygılar.Alıntı:
lordx Nickli Üyeden Alıntı
exalansla konusacam bu konuyu merak etmeyin gereksiz tartışma ve spakulasyona gerek yok yani bunun sonucunda burada verilen bir haberin hiç bir maddi yatı yokki sizlere yalan olsun polsat yazılımlarını bende bekliyorum inşallah exalans yaparsa bu kavgalar bu tartışmalar sona ererAlıntı:
savalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
saygılarımla
Bu konuyu @exalans açıklama yapana kadar kapatalım bence..
Saygılar
MİSAFİR ARKADAŞIM BİZDE İSTERİZ BİR AN ÖNCE VERMEYİ AMA GEL SEN HAK VERME GEREKSİZ YERE POLEMİK YARATILIYOR EXALANS VERECEGİNİ SÖYLEDİ ŞİMDİYE KADAR NE SÖYLEDİYSE YAPTI SONUÇTA BİZDE SİZİ KIRMAKAlıntı:
İSTEMEYİZ ÜZMEK İSTEMEYİZ BURADA BİR AVUÇ İNSAN OLARAK HOBİMİZ OLARAK BURDAYIZ TAKDİR EDERSİNİZKİ BU FORUMCULUK İŞİNİN TEK KURUŞ
KAZANCI YOKTUR BİZ BU HOBİYİ SEVDİGİMİZ İÇİN ELİMİZDE AVUCUMUZDA NE VARSA PAYLAŞIRIZ SADECE BEKLEYELİM DİYORUM EXALANS BU KONUDA
BAYRAM DEMEDEN ÇALIŞIYOR..
SAYGILAR...
bu gozel cevabiniz icin co...k tesekur ediyorum,bende her kes kimin bu isin tam kalbiminen basarili oldogune arzu ediyorum...ama lutfan kabol ediniz ki bu haber bir az arkan verimis...YENIDAN BUTUN ARKADASLARA VE OZELIKCE EXALANS ARKADASIMIZA BASARILAR DELIYORUM:victory: ...SEVGILER...SAYGILAR...Alıntı:
®enegade Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısınız kendisi acıklama yapsın yoksa bunca millet konuyu okuyup okuyup duruyor yazık günah .Konuyu kapamayacam bakalım neler olacak kendisi acıklama yapacaktır..Alıntı:
infiniti Nickli Üyeden Alıntı
SAVALAN 1 ben teşekür ederim bizler sizler için burdayız amacımız sizleri mutlu etmek elimizden geldigince anlayışınız için teşekürler..Alıntı:
saygılar..
harıka bir haber beklemedeyız şimdiden hemegi gecen lere teşekkürler
bende bekliyorum bakalım görecez
merhaba.
exalans kardes.
ellerine sgalik dilerim basarili olur .simdiki durum nasil. her hangi bir cihaz icin yazilim hazir mi?
çok teşekkürler en kısa zamand yazılım gelir
bir taş attım havaya düştü mapus belaya 15 kızı kandırdım bir şişe lavantaya hele loy loy loy kibar yarim esmerim bu başka ne derim :)))Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
POLSATLER COZOLDI..... BURDAN SON HABARI ALABILIRSINIZ :computer: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Victim of the Nagra Hacks: Cyfrowy Polsat [ off ] of safe to make wanted the operators of the Polish digital TV platform Cyfrowy Polsat their programs and transferred from the coding system Nagra 1 to Nagra Aladdin - this was *****ed however briefly after the conversion of hackers A half year lasted the conversion with Cyfrowy Polsat: Since at the end of May 2005 ran the map exchange on the new system Nagravision Aladdin, Anfang November was terminated it. The combination of the Kan? into the new coding system yearly passed began at the 3.Oktober. The first changed over transmitters were Reality TV, club, Discovery Science and Discovery Civilisation, the programs changed over last to Aladdin were *******, Europe Europe, TV4 and Travel Channel. Before Schwarzsehern surely the Cyfrowy of pole RK programs was only a short time. At the end of November to last yearly frightened gnaw-RA-CHOP the coding system and Pay TV industry. Not only the German paying transmitter premiere was wrong-basic, but evenly also the platform Cyfrowy, which had expected by the re-equipment on a new coding system to be safe before hackers.....:victory: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.