snoppy sen işini bilirsin yerinde süpersat süper duble teşekkür.beklemedeyiz 1030 a da bir kıyak vardır
Printable View
snoppy sen işini bilirsin yerinde süpersat süper duble teşekkür.beklemedeyiz 1030 a da bir kıyak vardır
Thank´s apollo
peki bu 12 01 a5 ve bunun dibi diğer eski bord larada gelecekmi paylaşım yazılımı
Paylaşım büyük ihtimalle yeni SW verilecek ve comport üzerinden sağlanacak.Bu da bir gelişmedir Kore adına Zannedersem Mühendisler yılbaşına kalmadan bu SW yi verirler.
Sadece Sunny değil Kaona da gelecek.
sayın irdetofun peki bu bilgiler doğrumudur acaba kimisi gelmecek diyor kimisi gelecek diyor
Bilgiler doğrudur fakat Kore bu konuda biraz yavaş davranıyor arkadaşlar.
bilgi için teşekürler
uydudan yazılım güncelleme doğrumu
zaten buna benzeyen hollanda da diyeyim boyle bir makine var
comport zerinde shring yapiyor vede guzel calisiyor onceleri pc acik kalmasi lazimdi ama simdi kucuk bir makine yapmislar pc kapali ikende calisiyor bende de var simdi ama o kucuk parcayi bekliyorum umarim sunnyve kaon da cabuk bir sekilde gelir baska makineye ihtiyac duymayiz hadi kayirlisii
muhteşem bir haber verdiğin bilgiler için teşekkürler
sunny cıler yasadı desenıze bee ıyı oldu aslında
Snopy usta, kaon tabanlı next lerde de uygulanabilecekmi, bilgin varmı?
evet arkadaşlar 12 01 A5 ler ve bu gibi diğer boartlarada verilcekmi bilgisi olan varmı
arkadaşlar her işin bir maliyeti vardır bunun maliyeti bizlere ne ola ki? bundan hiç söz edilmiyor
paylaşımlar free oldugu kadar paralı olanlarda var.free olanlar genelde test amaçlı oldugu için stabil olamasada hiç yoktan iyidir.paralı olanlarda bu sorun olmasada kesenize göre bir paket seçimi yapılabiliniyor.full paketlerde var açmayan neredeyse kanal kalmıyor.eger her ay makina yükletip bunada 15 ytl ödediginizi düşünebilirseniz.full olanlar bile uygun gelebilir.adsl ve pc varsa tabiAlıntı:
saygılar
apollo ya teşekkürler Thanks apollo
sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah çabuk gelir vede tüm hw lere gelir bide bu özellik için cihaz değiştirmeyelim 1030dcısky acırım cihazıma
Ustam 1030 larada gelirse çok seniniriz valla
Hi remco
At the moment the new software emu is being tested, but when its ready it will be on most versions.
The emu will work through the rs232 com port not a Lan Port.
Paul.
sevgili snopy bilgi ve paylaşım için teşekkürler:45: :clap2: :45:
thank´s apollo keep us posted
şimdiki cihazlaramı yoksa yeni çıkacak olanlaramı geliyor?
şimdiki cihazlaramı yoksa yeni çıkacak olanlaramı geliyor?
sayın snopy sunny share için bir gelişme varmı acaba
biginiz için tesekurler snopy ustat
aparat taktırmak gerekecek mi çıkarsa bize maliyeti olacak mı acaba bu yeni sitemin sevgili snopy
buna bomba gibi haber denir
Arkadaş çok teşekkür ederim fakat bu sharing dediğin nedir acaba biraz açarmısın.Teşekkürler.
ustalar bu sharing sistemide ne acaba ne işe yarar 1030 dci cihazım var banada gelirmi acaba bu_?
Hi,
Thanks apollo for the good news
That is great news Paul, hope to see gbox working with kaon.
Thanks for very good news...
:wave:
şaharing konusunda şu an bir gelişme yok herelde yetkililerden bir acıklamada gelmiyor
bu iş 3-4 günde olacak iş değil biraz bekleyelim arkadaşlar
card sharıng konusunda sunny den bir bilgi yokmu next lerde card sharıng yazlımı cıkacakmış sayın mach 1 in vediği bilgiye göre sunny yazlımın nezaman cıkacağı hakkında bilgi vermiyor
arkadaşlar acaba sharing ne demek açıklayacak varmı acaba_?
snopy usta sizin msn adresizi ekledim lütfen beni kabul edin
size hayran biriyim ve uydu sektöründe çalışıyorum
Thankyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
peki snopy usta olduğunda bi aparat almak gerekecekmi mekineye
sharing nasıl olacak uydumu yoksa billgisayardan mı
Thank
obrigado
One bekler SNOPY
bilgi için teşekkürler
:49: Cardsharing internet bağlantılı bilgisayar üzerinden rs 232 kablo ile oluyor. Yani açık bir internet bağlantınız olacak. Seyrettiğiniz müddetçe bilgisayar açık kalacak. Bu hizmeti kullanabilmek için yıllık 40-45$ civarında bir ücret ödemek gerekecek. Bir çok forum bu hizmeti aylık 5 ytl gibi bir ücretle zaten veriyor. Tabii bütün bunlar telekom engellemediği sürece geçerli olacak. Yasal bir olay değil. :46:
DAHA gelecek
Aslında yapılması lazım cihazlar 2 mb .Nextin diger modelleride 2 mb .sadece com port eklenirse yazılıma birde ayarlar adepte edilirse aslında olabilir. Ve bu sekil kanallar izlenmiş olur.Şu andada free olan yerler mevcut aslında onlardan yararlanılabilir. bekleyip görecez bende next 2000 cıs var seyrediyorum sorunsuz olarak
dostum sen ss2 ıcın verılen beles serverları kullana bılırsın forumda var zatern ss2 bolumune bak yeter
bilgi için teşekkürler
bılgı paylasılmak ıcındır zaten arkladasım
arkadaşlar sunnylerin hepsi 1mb lıkmı değil coğu 2 mb lık sunny neden hep geri kalıyor next in 2mb lik makinaları acıyor
arkadaşım sunnylerin en eski bir kaçmodelleri 1 mb tı. ama şu an 2mb olarak üretilio tabi pvr serilerinde flaş kapasitesi daha yüksek. ama genelde piyasada satılan sunnylerin geneli 2 mb flaşa sahip.
slm ustalar sunny 9080 cilerde paylaşım olacakmı birde starbox kullanan varmı nasıl cihazdır
snopy hoca söylıyorsa bı bildiği vardır ama şunu söylemek isterim hani çok büyük firma olduğu söylenir ya kaon taban atı alan kutuplarda kayak yapmaya başladılar biz daha olurmu olmazmı hangı h\w ye verilir hangisine verilmez muhabetini yapıtoruz arkadaşlar maksadım kimseyi kırmak değil hadimede değil benim üzerinde durmak istediğim firma yetkilisi biri çıkıp evet biz cihazlarımıza paylaşım vereceğiz veya veremeyiz demeleri on binlerce sunny başka bir değişle kaon tabanlı cihaz kulanan insanlara borçları olduğunu düşünüyorum herkese saygılar sunarım
arkadaşlar aciko bazı modellerine rs232 den paylaşım için yazılım çıkardı..
sunny de herhangi bi gelişme yok mu?
calısmalar var ama nezaman gelır kesın bır tarıh suyleyemem suan ama gelırse snopy arkadasım gereklı programları ve yazılımı sızınle paylasacaktır merak etmeyın