Keske..
Printable View
Keske..
Bu akşam brezilyayı dişli bir rakip bekliyor bakalım neler yapacak
Maç penaltılara kaldı bakalım kim elenecek kupadan
Şili yıkıldıı penaltılarda 3-2 yenerek brezilya çeyrek finale yukseldi
Bu akşam ne maç oldu ya ,süperdi gerçekten :) yeğenim Şili alsın diye çok çabaladı ama Brezilya'nın penaltı atışlarıyla yıkıldı :)
Hollanda 5 dakikada geri döndü 2-1 meksika elendi
Kostarika ceyrek finalde gekas penaltıyı atamadı.Zaten gekas yüzünden anlaşılıyordu ben bu penaltıyı atamam diye :)
sızce artık fınalı kım oynar
brezilyanın taraftar üstünlüğü ve almanların gücü karşısında hala hollanda diyorum. hatta bence brezilya bu üçü içinden ilk elenen olabilir. 5 veya 10 sene önceki brezilya değil kesinlikle....hollanda yı altederse almanlar alteder. ama sanmıyorum. bence hollanda alacak.. selametle... (şiliye yazık oldu.)
Cezayir almanlara kök söktürüyor bakalım uzatma devrelerinde neler olacak
cezayir bile almanları zorladı ama golü almanlar attı..
Cezayi son dakikada golu buldu ama maç 2-1 bitti yazık oldu cezayire
almanya nın bu futbolla fransa yı geçmesi çok zor.dünya kupası başladığından beri doğru dürüst futbol oynamadılar.
Arjantin son dakikada attıgı golle 1-0 yenecek sanıırım isviçreyi :)
Arjantinde finalde
abd kalecisi harikalar yaratıyor bugun
Belçika uzatmalarda 2-1 le geçti
Yoksa gercekten gizli favori Belcikami alacak kupayi...
Hollanda finale çıkıp kupayı alamazsa eğer bir daha dünya kupasına katılmasın bence bu fırsatı kaçırmamalı..fransa da bu istikrarı sürdürürse alma ihtimali yüksek..
almanyanyayı şanslı görüyorum.
Panzerler fransayıda geçti 1-0
Brezilya nın hiç ihtimali yok. kupayı fransa,almanya, ve hollanda dan biri alacak
Ben isterim almanlar alsın:)
Cok kötü mac oldu. Ama kötülerin iyisi almanlardi. Gerci hava sicakligi büyük etkendir. Saat 13de macmi oynanir o sicaklarda..
Brezilya 2-1 kolombiyayı yendi Brezilya yarı finalde :)
Belçikada elendi arjanti yarı finalde
Hollanda-Kostarika macı uzatmalara gitti bakalım neler olacak son dakikada akıl almaz bir gol kaçtı
Hollanda penaltılarda geçti kostarikayı arjantin macında neler olacak bakalım
Hollanda yarı finalde..kostarika buraya kadarmış yinede başarı sayılır.
Kupayi kim alir bilmem ama final Hollanda - Almanya gibi
Finali bence brezilya-arjantin oynar gibime geliyor
finalde almanya rakip hollanda
Yarın akşam bakalım neler olacak bence maç yine uzatmaya gider biz gece 2 lere kadar maça bakarız sonra sahura kalkar 3-4 saatlik uyku ile işe gideriz
ben Hollanda diyorum
brezilya
Şu an da panzerler 11 dk. gol attı 1-0 yeniyorlar bakalım maç sonu neler olacak
Kim alır bilmiyorum ama Panzerler şuan ezip geçiyor 4 yaptılar :)
Brezilya dağıldı artık ,toparlanamaz artık çok zor :)
Bu ne ya goller yağmur gibi yağıyor valla panzerler 5 oldu :)
Maç önü,ortası ve sonu değerlendirmeleriniz Buraya
az bir işim vardı gittim geldim 5-0 ne oldu ya böyle
neymarsız turu geçemeyeceği belliydi ama 30 dakikada 5 gol yemesi tam bir şok oldu.
Aynen şok üstüne şok yaşıyor Brezilya
Neymarıın olmasıda birşey anlam ifade etmezdi durum 5-0
Artık bakılmazda maça bu skordan sonra ,Brezilya'nın maçı çevirmesi mucize üstüne mucize gerekli .
Anormal bişey yok aslında ilk maçlarda almanya yada hollandaya denk gelseydiler durum yine böyle olurdu brezilya çok iyi bi futbol oynamıyorduki ev sahibi olmasının verdiği avantajla hakemlerin sayesine buraya kadar geldiler benim görüşüm bu
Bakalım ikinci yarı nasıl olacak
Panzerler 6 cı golude attı
Konuları birleştirdim :) anketten devam ediyoruz
Daha önce oy verenler tuttugu takım elenirse yeniden oy verebilirler bilginize :) anketten cıkartınca takıımları yeniden oy verebiliyoruz
almanlar resmen ezdi geçti. klosede dünya kupaları tarihinde 16 gol ile enfazla gol atan oyuncusu oldu.
ALMANYA kupayı alır..
Panzeler 7-0 yaptı vay be
bu maç 50 sene unutulmaz bende maçı kayıt etmiştim artık o kayıtı silmem..
Bu brezilya şeref golu attılar en sonunda 7-1
Yuhh be 7 mi oldu vayy be tarihi skor
Almanlar gecer demistim ama böylesini kim beklerdi. Hollanda bugün alirsa süper bir final bizi bekliyor. Ispanyayi rezil eden ev sahibi brezilyayi rezil edene karsi. Ikiside turnuvanin en güzel futbolunu oynayan takimlar.