Alıntı:
pm attım usta.
Printable View
mrb öncelikle tüm müslüman aleminin bayramini kutlarim
ustam bende eski menü yazilimi olan cihaz var yardimci olursanis sevinirim sagilar
arkadaşlar yeni yazılım hazırlanıyor şuan iptv paketleride olacaktır extra ve full server olacaktır youtube sonraki yazılımda haftaya inşallah oda olacaktır
arkadaşlar eski menü kullanan arkadaş varsa benle bağlantı kursun skypeden
gelmedi pmlerde sıkıntımı var acaba
memoli kardeş ellerine saglık kolay gelsin tek ümidimiz sensin
umarım çalıştırabilirim, yoksa 100 lira istiyor satan adam.
yeni yazılımı birazdan ekleyecem ok
arkadaşlar bende serverden izledigim şifreli kanallarda sürekli ara ara yayın kesiliyo valla tadı tuzu kalmıyo mesale 23 dogudaki uydudakı 11739 v 27500 fox sports edl kanalı yani feyenort beşiktaşın maçını verecek kanal sürekli yayıngidip gidip geliyor serverle izlenen çogu kanallarda bu sorun var sebebi ne olabilir acaba maçı izleyecegiz ama böylede tadı tuzu kalmıyo teşekkürler
başka serverim yok bazı kanallarda kesilme olmuyor .mesala 7 dogu eutelsat w3ada hiç poroblem yok genelde hd yayınlarda oluyor .neden kaynaklanıyor bilmiyorum
arkadaşlar beşiktaş maçında serverde hiç kesilme olmadı valla maçı ***ifle izledim emegi geçen arkadaşlara çok çok teşekkürler
yeni yazılım ilk sayfaya eklenmiştir buda benden bayram hediyesi olsun online film izleme aktif iptv eklendi full server hop1 ok iyi seyirler
teşekkürler üstadım ilk deneyen ben olayım bakalım ne güzellikler eklenmiş.saygılar.
sürprizler var :D iyi seyirler eski menü ve ipcom bu gece ekleyecem
sayın memoli kardeşim öncelikle verdiğniz emekler için teşekkürler. free cccamda server süper çalışıyor fakat iptv kanallarında bir extra göremedim en azından benim listemde sadece OSN gibi BBC gibi kanallar mevcut cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar yükledim sonuç aynı acaba farklı kanallar varmı hepsi bu kadarmı.Alıntı:
MİXSRC: BBC-CNN 2 KANAL
MİDEAST: ASN HD 1 KANAL
MİDEAST1M: ASN HD 1 KANAL
ENGLİSH: 9 KANAL (ARAP)
ENGLİSH1M: 10 KANAL (ARAP)
İPTV CHANNEL: 2 KANAL (ARAP)
benim kendi listem hariç sadece bunlar var bilgilendirme amaçlı yadım. tekrar şükranlarımı sunuyorum.
özel kanallar var iptv listesini yedekle sonra listeyi sil öle yazılımı yükle özel paketler var
olmazsa bir önceki yazılımı at fabrika ayarlarına dön sonra bu yazılımı yükle öle kontrol et
sayın memoli bey yeni yazılımı bende yükledim iptvde sadece 41 tane kanal görünüyo filmler gelmiş hd yayınları kayıt yapıp izleyebiliyoruz eline emegine saglık gayet güzel olmuş
Teşekkürler :)
slm
ben flaşbellege attım cihaza taktım dosya karşıtı yok hatası alıyorum nasıl yapacagız bunu bi yardım etseniz
fabria ayarlarına dön tekrar dene bakalım
:459956:
yazılımı atanlar youtubeyi test etsinler :D
yuvarlak dönüp duruyo bişey çıkmıyo
arkadaşlar yeni yazılımın iptv bölümünde kaç kanal var
üstad youtubeyi denemiştim çalışmamıştı şu an evde değilim tekrar deneyip yazarım aynen önceki yuazılımlarda olduğu gibi istenilen videoları hemen buluyor fakat bağlanmayıp dönüp duruyordu. selamlar-saygılar.
sayın memoli kardeşim maalesef youtube çalışmıyor. umarım imkanlarınız ölçüsünde bu işede bir el atarsınız.saygılar.
kadesim ellrerin saslik:present:
evet bendede yutube çalışmıyor ve 41 adet iptv gözüküyor
ustalarım bende yukleyemedım dosya karsıtı yık dıyor
eski menü kullananlar yüklemeye çalışmasın dosya karşılığı yok diye bir hata alırsınız
1 2 güne kadar eski menünün yazılımınıda verecem az bekleyin düzenlemeler yapılıyor
teşekürler emeğine sağlık
Merci frère.This you brother. شكرا
teşekkürler
son yazılımda server çok donuyor herkestemi öyle yoksa sadece bendemi .yazılımda gelişme olacakmı saygılar
eski menüye yazılımı ne zaman gelecek
Tesekkurler emeginize saglik
yeniyim inşallah beceririm.
arkadaşlar yeni yazılımdaki server olayı bittimi bende açmaz oldu neden bilmiyorum yoksa süresi bittimi
yeni yazılımla birlikte gelecek şuan yeni yazılımda youtube ok serverde eklenecektir
sadece ipbox değil ipcomdada aynısı olacaktır her 2 sinde youtube oktur
Ellerinize saglık sizde olmasanız sayın memoli bey valla halimiz perişan teşekürler
beşiktaş maçına yetişirse tadından yenmez elleriniz dert görmesin
Selam memoli kardes bu yazilim korax ipbox mini icinde oluyormu
Selam memoli kardes korax ipbox 2014 fix yazilim korax ipbox mini icinde uygunmudur
Bir sorum daha olacak bu yeni menudeki serverin suresi varmidir varsa nekadardir
Server gitti sanirim. Ne zaman geri gelir acaba.
Su anda server i calisan var mi
server ve yeni yazılım konusunda sayın memoli üstad 110.cu mesajda cevap vermiş lütfen okuyun ve sabır edip bekleyecez youtube de çözülürse ki memoli bey ok diyor o zaman tadından yenmez. emek veren tüm arkadaşlara selamlar.
bende server çalışmıyor
sayın memoli kardeş yeni menülü yazılımdaki server neden kesildi acaba yoksa süresimi bitti açılmıyor