sevgili arkadasım tabiki meyve veren agacı taslarlar bu bizim ata sözümüz nise sadete gelelim msn yazda daha detaylı arastırma yapalım ben bu konulara cok meraklıyım sonuc alasıya kadar giderim saygılarımla
Printable View
sevgili arkadasım tabiki meyve veren agacı taslarlar bu bizim ata sözümüz nise sadete gelelim msn yazda daha detaylı arastırma yapalım ben bu konulara cok meraklıyım sonuc alasıya kadar giderim saygılarımla
reklam kokuyor burası
haydaaaaaaaa.bey kardeşim hem uydu cihazı kullanmadığını beyan etmişsin.hemde reklam kokuyor burası diyorsun.bırak madem sen kullanmıyorsun kullananlar fikir alışverişi yapsın.
ayrıcada gayet iyi bir fikir paylaşımı ortamı.nasılsa yakında kaon boardlı cihazlar türkiyeden yavaş yavaş silinecek.farklı şeyleri öğrenmekte fayda var.
Ya Provakatörlüğün luzumu yok..!
TPS 1 Hafta gitti diye ortalığı birbirine kattınız yahu..! TPS adam gibi geldi de biz yazılım vermedik mi ?
Bakın Olayı özetliyorum TPS şifreleme sisteminde şuan bir belirsizlik var TPS bir Via 1 bir AES e dönmekte Via 1 e geçinde yayın 30 sn izlenebiliyor sonra tekrar kararıyor..! Yani Stabil olan bir şey yok..! Onca firma yazılım yapamadı bu firma yazılım yaptı ha helal olsun :)
INPAX bu ismi hiç duymadım Burnuma kötü kokular geliyor.!
arkadaşlar özellikle mod arkadaşlar maksat burda kimseyi taşlamak değil kimsenin burnuna başka kokularda gelmesin inpax 2007 fta bu kadar basit neden bulup denemedn yazıyorsunuzki kimseyi kırmak veye taşlamak değilki niyetim bir arkadaşımız bu güm msn de yazdı bana benim hangi markayı sattığmıda msn adresmin nickinde görmüştür ben inpaxçı felende değilim illada öğrenmek istiyorsanız ben botech çiyim ama doğruya doğru yarım foruma resimde koyarım yazılımıda verdim gerekirse böyyük mod arkadaşlara cihazıda kargoyla göndereyim maksadım bir şeyleri paylaşmak bir şeyler yapılacaksa bereber yapmak ama görüyorumki sanal alem paylaşmaktan çok taşlamaya dönmüş bütün uydu işiyle uğraşan arkaşları seviyorum ve başarılar diliyorum isteyen bana ulaşbilir şimdiye kadar cihazı kimseye demem diyordum ama isteyen olursa sırf kanıt olsun diye cihazları nerden temin edebileceklerinide yazarım alır denerler herkese iyi çalışmalar diliyorum ........
Olamaz, imkansız, vs. gibi cevaplar bana şunu hatırlattı: bir süre önce, emu yazılımlar yaygınlaşmadan önce bazı arkadaşlar, kartsız modülsüz şifre çözen cihazlardan bahsetmeye başlayınca aynı olumsuz karşılamayı yapmış idik. Şimdi onu tekrar ediyoruz.
Göreceksiniz bu da gerçekleşecek.
Selamlar.
selam duke75 tüm anlattıklarını onaylıyorum az önce firma ile görüştüm
cihaz siparişi için senin söylediklerini onlarda tekrarladı yazılım ile acıldığını söylediler hatta yeni yazılımı bu gün verdiklerini söylediler yarın daha ayrıntılı bilgi alışverişi yapacağım numune istedim göndericekler çok merak ediyorum,sonucu bilgine.saygılar
HAYDAAA buda ne oynama SIKIDIM SIKIDIM ya uç saatir ayni kavga arkadaslar ben osandim .bye
valla yakın zamanda KAON un KVR 1000 ve KSF 7XX serisi (HD özellikli) modeller dışındaki cihazların anakartlarını üretmeyeceği hatta 2007 den itibaren KAON adıyla türkiyeye cihaz ihraç etmeyeceği,bunun yerine Finest markasını 1 yıllığına daha türkiyeye sokacağı bu zaman zarfındada tüm gücünü HD receiverler üzerinde yoğunlaştırarak 2008 den itibaren tamamen HD uyumlu KAON receiverlerın piyasada olacağına dair bir söylentiyi bir çok KAON kullanıcısı ve satıcısından bizzat duydum.Onlar nerden duymuş bilemem.
Mesajları bastan asagıya okudum .Aslında ilk konuyu acan arkadaşımızın bu konusunun ilgi görmeyecegini zannediyordum.
Katılımcı arkadaşların sayesinde klonu öyle bir hal almışki herkes fikrini söylemiş.Arkadaşlar sizde ricam herkes fikrini paylaşsın.Burada paylaşamazsak başka duyumlarla falan nereye kadart gidebilirki.
SupersatForum kısıtlama getirmeden bazı seyleri uyelere sunmaktadır.Ve su an mutluyumki katılımı olan turkiyede ilk4 te olan forumuz
Herkese teşekkurler
arkadaş para demişti cihaza 75 milyonmu idi suuny piyasada180 200 milyon newt 200 230 milyon öz next bu kadar paraya millte satıyorlar fakat 75 milyonluk makinenin yaptığını yapmıyor yorum sizin milleti kandıranlara duyrulur
nerden buldun arkadaş
Sayın duke75 d+ lar varmı acaba
slm arkadaşlar sabahtan beri tüm msj ları okudum ancak bir sonuç elde edilip edilmediğini henüz anlamış değilim. Adını bile ilk defa duyduğumuz marka tps leri açarken sunny bu konuda neler yapacak bekleyip görelim derim...
arkadaşlar aslında bu işin sunny yada a marka b marka ile alakası yok. Burda bir cihaz var. Kasım ayında yapılan fuara gidenler inpax standını gezdiler ise cihazı görmüşlerdir böyle bir cihaz var bende katologlarıda var. burda önemli olan arkadaşın söylediği tps siteminin emu ile çözülüp çözülmediğinin kanıtlanması. heralde satın alan arkadaşlardan biri bu işe noktayı koyar önceki mesajlarımda cihazın resmini ve özelliklerini verdim. şu an için geriye kalan bu cihazı denbeyen bir arkadaşımız ve ya arkadaşlarımızın bu söylemi doğrulaması veya gerekli açıklamayı yapmasını beklemek gerekio. lütfen kırıcı kelimelerde bulunmayalım ne güzel bir konuyu tartışıyoruz yeni bir cihaz eğerki varsa böyle bir özelliği ne güzel.
bu cihazı bende merak ettim fakat bencede sadece yazılım ile multileri açacağına hiç inanmıyorum
bu cihazı duke75 arkadaşımızdan başka deneyen yokmu?varsa deneyen arkadaşta bilgi versin.böyle adı sanı duyulmamış bir cihazın emuyla bu şifreleme sistemini açacağını pek sanmıyorum ama,açabildilersede alkışlamayıda biliriz.
ben bu cihazdan alacağım bana yardımcı olursanız sevinirim.
lütfen sallama çay gibi apalama sapalama bilgi vermeyelim
arkadaşlar ben fuardaydım 2 hafta öncesi orda bana yetkililerin dediği şuidi fabrikalarımızzda çalışan sayısı çok fazla ve şuanda biz zarar ediyoruz.artık cihaz satışları tıkandı yeni buluşkar için çalışıyoruz yeni cihaz üretip piyasaya sunmamız gerekiyor ilk çıkardıkları da bir cihaz tanıttılar bu internet ip no ile paylaşım alarak diye açıklama yaptılar kataloklarını verdiler fiyat ve cihaz yok ama .yakında cihazlarıda gönderecekler.dedikleri artık yazılım emu işleri tarih oluyormuş bundan sonra yazılım falan beklemeyin diyorlar belki birkaç kez daha çıkabilir ama 5 yada 6 ay sonra tamamen bitecek ve yeni cihazlardan izlenebilecek diye söylediler duyurulur saygılar.
5 6 ay daha seyretmek için alınır bu cihaz Sayın duke 75 d+ lar varmı diye sormuştum. Cevap verbilirmisiniz.
Arkadaşlar ben bu ınpax firması ile çalışıyorum multisiwiçlerini kullanıyorum gayette memnunun burada okudum bilgiler sonrası firma sahibi ile msn den yazıştık ve banada aynen şunu söyledi şuan için birtek bizim cihaz emu ile TPS leri açıyor sadece yazılımla.İnternet gerekmiyor dedi.
Ben ayrıca şunuda sordum bir garantisi varmı bu işin diye verdiği cevap abi bu işin garantisi olmaz ama elimizden geldiği sürece bu desteği vereceğiz dedi.
İsteyen alır dener kullanır istemeyen almaz arkadaşlar.Çok büyük bir para değil sonuçta.
teşekkürler arkadaşom sen araturmış ve ulaşmışsın firma yetkililerine bazı arkadaşlar keşke taşlamadan veye başka kokular almadan araştırsaydı maksadım uyutulmaktan kutulup birşeyleri paylaşmaktı ama konu savaş alanına döndü bu ülkede kimse ama kimse ben yazılım yapıyorum demesin bundan sonra ben bütün ürünleri seviyorum eni iyi olanını daha çok seviyorum tabiki
forum kurallarına uyalım üyelik gerek tiren link vermeyin
Arkadaşlar bu cihazda D+ var mı. Şimdiden teşekkürler.
d+ ları bilmiyorum ama şu an açılması gereken hotbirt uydusundaki hepsi hala tık demeden açık
arkadaşlar bu cihaz hakkında ne öğrenmek istiyorsanız pm atın böyle dalaşmakla olmaz sırf firmalara kanlıtlamak için 1 koli aldım ve isteyen firmalara görüdüm hemde devvvvvvvvv firmalar araştıracaklarmış bakalım ne çıkacak
ne marka bu cihaz
evet arkadaşlar kimse yine inamayacak am hala açık sharesiz modemsiz ve yazılımla allah allah anlamdım bu nasıl cihaz yahuuuuuuu
Cihazın açması normal.Mesela kartlart var piyasada biri o kanalları acıyorsa diger kart aynı sistem olsa bile açmıyorAlıntı:
Örnek verecem:
FreeXTV Sky modullerle anlaşması vardı acıyordu Aynı zamanda FULL X Kanallarıda başka kartlarla izleniyordu skymodul acmıyordu.
Freextv anlaşması bitince aynı sky moduller full xlerle yayınlarını devam ettirdi.Sonra *** view acılmaya başlandı vs vs. Diyecegim o ki bu anlaşmaya baglı gibi geliyor bana.
Tpsler o cihazla anlaşmışda olabilir.Cihazın için deki emu keyler o sisteme görede adepte edilmiş olabilir.Bir sürü seyler sayılır ama işte devamlılıgı cok önemli
böyle bir markayı ilk defa duydum
tps not work
valla 2004 aralık ayındada özellikle hispasat uydusundaki TV CABO yayınları KAON tabanlı cihazlarda seyredilemezken Redline cihazlarda seyredilebiliyodu.aynı şey multivision paketindede geçerliydi.peki o günden bu güne ne oldu?? KAON tabanlı cihazlarda yazılım desteği geçen aya kadar cayır cayır vardı ve bu zamana kadar Redline kullanıcılarının bir çoğu yazılım desteği olmadığı için ya sadece şifresiz kanalları seyretmekle yetindiler yada cihazları çöpe atıp KAON boardlı cihazlara yöneldiler.Eğer bu malum cihaz Kaon lardan daha iyiyse,daha hızlıysa,kullanım kolaylığı varsa ve yazılım olayında devamlılık sağlanacaksa gayet iyi birşey.yok eğer birkaç hafta sonra yazılım bulunamayan diğer cihazlar gibiyse boşu boşuna satın alıp ÇİNLİLERİ zengin etmeye gerek yok.
firma ile bugun görüştüm.yazılım desteği sürekli olacakmış.bilginize....
arkadaslar ne bu ciaz google yazdimda oyle bir site yok nasil firma bu dev diye soyleniyor bir internet site bilesi yok satis icin nasil yapiyor bilmiyorum hic ama hic bir sitede reklami yok yoksa bir isletmecemi bu inpax x-2007
Bu cihaz Nbatv de acıyormu:puah:
Alıntı:
bakın arkadaşlar maşallah ne güzel araştırmış ve bulmuşsunuz ama beni reklemla suçlayan arkadaşlara sesleniyorum herçek her zaman gerçektir gerçeği söyleyinde taşlarlar:) bu konunun aydınlandığaına çok sevindim gerçekten benimle irtibata geçmek arkadaşlar özel pm atsınlar ......
tps ler o cihazla anlaşmalı değil ve olsalar bile bu mantıklı değil nasıl anlaşma yaparda emu gibi yayınları uydu üzerinden veriri yayınlarını yakalayan hiç bir marka yokmu bu teorik olarak imkansız ve ayrıca profesyoneller bilirki tps ler kalkıpta sıradan bir markayla anlaşmaz r bu kadar devvvvvvvv firmalar :) varken demi yani kısacası bunu kabul edelim arakadaşlar adamların cihazı açıyor ve ben ahala hiç ama hiç bir kesinti olmaksızın izliyorum beni ilgilendirende bu firmada yazılım desteğinin sürekli olacağını söylüyor eh daha ne .. tabi bu benim görüşüm vs leri bırakalım gerçekçi olalım bazı arkadaşalar desteğin şifreleri açmasıylamı oluyor deyip milleti fırçalıyor bende soruyorum neyle olur destek uydu cihazları her zaman uydu cihazı değilmi farkları ne ne gibi destek farkları olur ... cihazların aralarındaki tek ama tek fark reklam farkı oda beni ilgilendirmiyor
cunku nba tv keyleri coktu artık bilinmiyor:)
uçtu heralde
evet arkadaşlar bu zamana kadar bütün yazılanları dikkatle takip ettim üzülerek söylüyorumki artık tartışma konusu her nedense yavaş yavaş cihaz pazarlama konusuna dönmeye başladı.
Forumumuz bilgi ve paylaşımın yapılması üyelerin birbirlerine bilgi aktarımı yapması üzerine kurulmuştur.Hiç bir firma ile uzaktan yakından ilgimiz yoktur vede maddi olarak destek almamaktayız...
Onun için markaları kötülemek veya övmek gibi bir misyonumuzda yok.Bunları tekrar not olarak ilettikten sonra konuya dönelim...
bu mesajdan sonra kimse msn veya e-mail adresi vermesin ve cihaz alımı için birbirine pm atmasın cihaz hakkında fiyat öğrenmek veya almak isteyen varsa sitesinin adresi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. telefonda var mailde işinizi oradan halledin hiç kimsenin forum üzerinden ticaret yapmasına izin vermem.cihaz hakkında bilgi paylaşmak istiyorsanız gerek deneyimerinizi gerekse teknik özelliklerini buyrun yazın yok amac başka ise kimsenin gözünün yaşına bakmam uzaklaştırırım(Lütfen beni PM okumak gibi yapmayı istemediğim işlere sokmayın)
Konu alım satım üzerine değilde bilgi paylaşmak amaçlı devam etsin almak isteyenlerse yukarıdaki siteden bilgi alabilirler...
Kolay gelsin.