alt beton önce çakıllar doldurularak tesviye betonu atıldı sonra çanak ayaklardan betona dubellendi sonra ise destek ayaklar kaynatılarak son beton atıldı...
Printable View
bügün adam çok olunca çanağı yerine monteledik...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hocam supersin artık yarın falanda sinyalleri ayarlarsın teşekkurler resimler için
Mrb hocam hayırlı olsun çanak temiz görünmekte temelini de atmışsınız, bulunduğunuz bölge konya karaman sanırım 28.2 kapsama alanına göre Marmara ve ege bölgesine göre biraz daha arka planda kalıyor bölgeniz ama hayırlısı deneyin sinyalleri merak ediyorum sanırım muğla tarafında bir arkadaş vardı 5 metre ile UK beam den sinyal almıştı ama sd ler için HD ler gelmiyordu
[QUOTE=şimşek59;778251]Mrb hocam hayırlı olsun çanak temiz görünmekte temelini de atmışsınız, bulunduğunuz bölge konya karaman sanırım 28.2 kapsama alanına göre Marmara ve ege bölgesine göre biraz daha arka planda kalıyor bölgeniz ama hayırlısı deneyin sinyalleri merak ediyorum sanırım muğla tarafında bir arkadaş vardı 5 metre ile UK beam den sinyal almıştı ama sd ler için HD ler gelmiyordu[/QUOTE
teşekkürler arkadaşım yakında kurulum yapıcam motor ekipmanı eksik ondan sonra testleri burda paylaşacağım..
Hayırlı olsun /güle güle kullanınız
hayırlı olsun güle güle kullan darası bizlerinde başına inşallah
hayırlı olsun güle güle kulan kardeşim bendede 240 aynı antenden var benimde hayalim böyle bir çanaktı kısmet olmadı
hayırlı olsun
hacam nasıl sistemi kurabildiniz mi?? performansı nasıl...bizleri bilgilendirimisiniz.....saygılar....
ha maşallah ustam hakkikatten süper olmuş:459956:
öncelıkle hayırlı olsun kardeşim. ben burdurdan 1.50 atlanta canak ıle bulamadım 28.2 ama digerleri gayet iyi. ingiliz kanallarini ip den bakıyorum artık. bi kac bişi soylemek ıstıyorum. su anda macaristandaym burdan 60 cm ıle sky uk ler 67 de gayet iyi sinyal aliyor. severdan bahsedersek artık sku uklerde hd yok bıldıgınız gibi. sd kanallar ve sadece bt sports hdler var. thor macar kanallarına gelınce serverların cogunda donma var onun yerınde 9 drecedeki eurobird austriasat magyarorszag paketini izleyin hustler hd lerde var ve server gayet basarili... saygılarımla
Ferman kardeş bu 2,40 cm lik çanakla astra uydusundaki Alman kanallarını izleyebiliyormusun. SD ve HD ayrımı olarak aktarabilirsen sevinirim
Arkadaşlar şu an çanak anten o şekilde duruyor ramazan ayı girdi nar ve incir ağaçları yeşillendi biliyorsunuz daha öncede dedim yer sıkıntısı var ilerki zamanda deneme yapılacak olumlu veya olumsuz sonuçlar paylaşılacaktır..saygılar...
hayırlı olsun ama bu uyduların sahibi olan ülke ve paketlerin cimriliği
versenize sinyali bu tarafa doğru!
illa büyük anten aldırıyorsunuz
çek cumhuriyetinde bir arkadaş vardı sene 1990 da onun bahçesinde görmüştüm
8 metre özel demişti. çinden yayın alıyordu :)
Malum forumdada açılmıştı bu konu, bu şekilde önündeki ağaç vs ve anten çubukları ile istenilen signal ve randıman alması mümkün değil...
yani 4.20 cm lik dev antenle istediği gibi signal ve uyduları alamaz.....(bu şekilde )
Bu antenin hakkı bu işlerden anlayan iyi bir uydu teknisyeni ve buna 24 ve hatta mümkünse 36 inç kollu motor..birde pozisyoner cihaz...yalnız antenin bağlı olduğu betondaki borunun uzunluğu kısalığı ve üç adet anten çubukları olması gereken uzulukta ve yerlerde mi? Odaklama?:49857458:
36 inç kollu motor..birde pozisyoner cihaz ve 18 kollu motor var zaten mesele zaman bide agaçlar yer sıkıntısı bunlar olmassa zaten çoktan halledilmişti... yinede deneme yapılacak güz mevsimi...
Teşekkürler ferman bey, Bende Sivastan almak istiyorum bu uyduyu. 2 metre mi yoksa 2.4 metre mi alsam diye düşünüyorum. Adıyaman ile Sivas-Suşehri aynı boylamda. Ama izdüşüm açısından ben daha avantajlıyım. Nereden alsam bu anteni? Sıfırı 1000 tl civarı. yorumlarını bekliyorum saygılar
Arkadaşlar arazi şartlarının uygun olmamasından yer darlığı sebebi ve ağaçların çok olmasından dolayı çanak anten satılıktır uygun fiyattan verilecektir.....