sky italia platform komple altyapı sistem değişikliğine gitti arkadaşlar 22.12.2015 tarihinde sadece 4tane kanalı açık sd ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Printable View
sky italia platform komple altyapı sistem değişikliğine gitti arkadaşlar 22.12.2015 tarihinde sadece 4tane kanalı açık sd ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
Zaten doğru dürüst izlenmiyor du skylar
Gidip gitmemesi önemli değil
arkadaşlar hotbirdde beinsport tüm paket paylaşımla izleniyor artık duyurulur.
Frekans nedir beingsport
11096 H 29900 fec 2/3 DVB-S2 8psk
arkadaşlar...sky italya paketi sistem yenileyişini gerçekleştirdiğine göre paylaşımı tamamen engellemekmi istiyor?...:warn:
evet paylaşımı engellemek için
hayırlı akşamlar bendede nachina3hd cift tunerli cihaz var son yazılımı yükledim mod bölümü hepsi acık ama feer acık yapmama ragmen bir türlü şifreli kanallar hala acamadım
polsat,cyfra+ acık diyordunuz bende neden kapalı resim koyuyorum[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
uydu hodbird uydusu bilgi icin yazdım ne yapmam lazım üstte resimde akjedim teşekkür ederim
arkadaşlar...dünya üzerinde legal yayın aboneliğini teşvik etmek için yayıncı şirketler illegal yayını tamamen yeryüzünden silmeyemi uğraşıyorlar zira cardsharing olayı azalıyormu yıllar önce korsan izlenebilen dünyaca meşhur bazı şifreli paketler şimdi kart paylaşımıyla seyredilemiyorlar doğrumu düşünüyorum...:warn:
arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...:warn:
XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda
Benim tahminim Yayıncı kuruluşlar, makine eşleşmeli kart satışına veya pay tv 'ye doğru gidiyor.
önceden soft idi ama şimdi hard onun için bilgilendirdim zaten
arkadaşlar öncelikle slmlar,hotbirdde ushuaıa sd orance paketi izleniyor artık duyurulur tabiiki kaliteli serverlarda açık duyurulur.
arkadaşım...hotbird uydusundan yayın yapan orange paketi standart dijital yayınları daha önce niçin card sharing üzerinden izlenemiyorduki şimdi şifrelerimi kırılmış?...kaliteli serverlarda orijinal kartları vardır herhalde kesin paketin...dandik serverlar fake kartmı kullanıyorlar onlara yazıklar olsun...!!!...:mad2:Alıntı:
arkadaşım dediğin olay servercinin orance paketi kartı ilave etmesiyle açılmıştır. oda şu an sky paketinin gitmesi baya etki etmiş olmalı ki devreye soktular diye tahmin ediyorum.
arkadaşım...benim beynimi kurcalayan olay şöyle dünya üzerindeki pilatformlar card sharing engellemek için şifre eşleşme sistemine geçiyorlar şifreli uydu yayıncılığında korsan yayın tamamen bitermi?...:warn:
arkadaşlar hotbirdde güzel bir kanal keşfettim ismi quore tv diye frekansı dvb-s 10775H29900 5/6 tavsiye ederim hemde şifresiz
hocam kimisi biter kimisi bitmez bu ucu açık deniz biri biter başkası çıkar.. ispanyol movistar+ ve polonya polsat platformlarındada eşleşme var ama bunları adamlar cihazın içinden bulup çıkarıyorlar.. bazı sistemlerdede bizim türkiyedeki gibi cihazda olay bitiyor cihaz kartı tanıyor doğruluyor ... kartın fonksiyonu kalmıyor cihazda bitiyor iş... siz biz herkes bence beynini fazla kurcalamasın bu işlere bizim akıl sır ermez o kadar teknik bilgimiz yok bakarız bize göre birşey varsa ccccam de ihtiyacımızı görüyorsa kullanırız.. şuan için gayet güzel cccam çoğu şey açılıyor.. bitersede dünyanın sonumu gidersin orjinal yasal birplatforma üye olursun olur biter.
arkadaşım kart sharing geleceği parlak enigma3 geliyor yakında
arkadaşlar...hotbird uydusu yakında gelecek enigma 3 sayesinde şifreli paketlerin sharing yöntemi yeniden popülerleşebilir sanırım bekleyip görelim...:)
arkadaşım...bilgi verince aydınlatmış oldun anladım okey...
Dün bir siteden test newcamd aldım sky italia
Paketi aciliyordu
hangi siteydi bizde bir deneyelim
arkadaşlar...hotbird uydusundan ziyade bence astra uydusunda daha fazla popüler şifreli paketler mevcut şeklinde düşünüyorum...:)
ya akadaşlar enigma 3 geliyor diyor peki bunda açılmayan kanalar açılır mı
orange paketi hotbırd açılıyormu canal + fance hotbırd açılıyormu bilen varmı arkadaşar
Siteyi burdan paylşsam kurallarà aykırı olur o yüzden paylaşmıyorum
Ama bu bir gerçek test aldığım
Newcamd server la açıyordu googleden araştırın bulursun Erdal
Kardeşim
arkadaşlar slmlar arkadaşımız hotbird orance paketi açıkmı diye sormuş cevaplıyorum evet açık beinsportlar stabil diğerleri donmalı şeklinde izleniyor soran arkadaşım.
arkadaşım...orange paketinin çoğunluğu niçin donmalı şekilde şifreleri çözülebiliyor neden hepsi sıtabil değil sebepi yayıncı şirket illegaliteyi azaltmak için card sharinge karşı atakmı yapıyor tahminim böyle olabilirmi?...:warn:
arkadaşlar şu an FREE.SHARE acılan kanal varmı bende hepsi kapalı bütün ayarları yapıyorum ama genede acılmıyor machina 3hd cihazım son yazılım yüklü ayarlar dogru yaptım destek bölümündende sofcam güncellendi ama acılmıyor herkes acık diye yazıyor hangi kanallar acık onu deneyim teşekkür ederim
güvenay arkadaşım senin cihazdan pek anlamam ama illaki senin cihazdan kullanan arkadaşlar yardımcı olabileciğini düşünüyorum. soruna gelince free share pek randıman alamazsın günlük,anlık,ve birkaç saatlik olabiliyor onun önce cihazı hallet sonrada ücretli server al forumda mevcut al keyfine bak kanallardan skyların birkaç kanalı hariç popüler kanalları kapalı öyle biliyorum.
arkadaşlar...topiğe sürekli mesaj yazdığınız için sağolun...:)
bendede yok üçtasne makina var 5 tane çanak var birde apart var heçbirinde yok sözde bugece yarısından sonra yüklenecekmiş
arkadaşlar...hotbird üzerine yeni yılda yeni paket gelsin yakışır...:8[1]:
ben botech in son surumunden sonra yabanci kanallarin bazilarindan hic ses alamamaya basladim gshare ile
arkadaşlar...hotbird uydusuna kışın son ayında yeni şifreli paket gelsin isterim süpersat forum aboneleri bilgilerinize sunarım...:sunglasses2:
şubat ayında şöyle sağlam hd torna kanalı gelse iyi olur kaliteli..
arkadaşlar slmlar rai4hd yayına geçmiştir.
arkadaşım...bilgi için teşekkür ederim italyan kanallarının sempatizanıyım...:)
bende severim. italyan kanalları,polsattın universalhd kanalını tek geçerim. niye diye sorarsan eğer benim en sevdiğim dizinin arda arda bir kaç bölüm yayınlıyor hayran kalıyorum. cmtesileri sabah 09 da karaşimşek dizisini yayınlıyorlar resmen zamanın nasıl geçtiğni anlayamıyorum.
Hodbird uydusuna şu
Kanallar gelseydi çok
İyi olurdu
Nat Geo wild hd türkçe
Discovery hd türkçe
Animal Planet HD
Türkçe
BBC earth hd türkçe
Çokmu şey istiyorum
:49857458:
arkadaşlar...hotbird uydusunda şifrelerinin çözülüşü imkansız paketler...ülkelerinde sadece legal abonelikle izlenebilenler hangileri?...:warn:
bildiğim kadarıyla çözülemeyen yunan nova paketleri var hotbirdde skyları söylemiyorum çünkü onlar sistem değişkline gittiler,yakında eniğma 3 onların hakkından gelir...
Bu devran böyle geldi böyle
Gidecek ilegal yayın
Olsa eminim ilegal
Bir sistemde çıkar bu kanalları
İzlemek için
Örneğin powervu sistemindeki kanallar
İzlenmiyor du bu zamana kadar
Bu tür kanallar şimdi takır Takır izleniyor
O yüzden dert etme her sistemin
Bir panzehiri olur :459956:
arkadaşım...örneğin sky-italia ve nova greece şifreli paketleri benim tahminim artık illegal şekilde kart paylaşımıyla izlenemeyecek sanırım çünkü yayıncıları mutlaka önlem alıyodur zannederim...:warn:Alıntı:
arkadaşlar öncelikle slmlar hotbirddeki MCSTENNİS kanalı stabilleşmiş süper bayan tennisi yayın yapıyor bilginize.