bilgileri doğru girdiyseniz açılır. ben aynı şekil girdim sunny 15100 androidde sorunsuz açıldı.
androidliyse makina aynı şekil girmeniz yeterli olacaktır.
Printable View
bilgileri doğru girdiyseniz açılır. ben aynı şekil girdim sunny 15100 androidde sorunsuz açıldı.
androidliyse makina aynı şekil girmeniz yeterli olacaktır.
Sayın Bülent Çelik, açıklamanız için çok teşekkürler. Bende Jameson'un HD cıhazı var, fakat sorun sinyal seviyesinde, antende bir düzeltme yapmamız gerekiyor. Dilerim bu çalışmalar artarak sürer.
SİNYAL KESİLDİ BEN DE
sinyal şu anda geldi ben de
verilen o frekansta dsmartın ve nds şifreli gözüküyor?
şifre güncelmi arkadaşlar acmadı
acılıyor ama suan yayın takılarak ılerlıyor bende
arnix mini hd yi nasıl gircez bu keyleri kullanan arkadaşlar lütfen yardım.
bilgi için teşekkürler umarım uzun sürer, bu yayın hangi platforma hizmet veriyor şu anda kimin yayını ?
şu anda sanırım anahtarlar değişti açmıyor !
afedersiniz ama bende ipbox mini hd var ve bildiğim kadarı ile aynı yazılımlar ufak tefek değişiklikler dışında fakat dediğiniz gibi girdim ama açılmadıAlıntı:
bunu 012468 olarak girmek durumundayım sıfırı ekliyorum çünkü altı adet girişi var yardımcı olursanız sevinirim.
yaklaşık 1 saattir yayın yok...simsiyah bir ekran...saat 17 cıvarındada gidip gelmeler olmuştu fakat şuan tık yok...ucuz etin yagnisi yavan olur misali diyebiliyorum ancak...
maalesef şifreye girdi
Merhabalar, belki daha önce de soranlar olmuştur ve açıklama yapılmış olabilir ama ben maalesef bu konuda yeterli bilgiye ulaşamadım. Öncelikle kusura bakmayın. Atlanta HD BOX BİSS girmek için NAT GEO WILD HD kanalı açtım. Menü tuşladıktan sonra 4132 tuşladım. Bir kere OPT tuşuna bastım. BİSS girdim kaydedip çıktım. Ama maalesef kanal açılmadı. Nerede yanlış yaptım, bilgi verirseniz memnun olurum. Selamlar...
yeni kod arkadaşlar
CW:FC 53 03 52 43 73 70 26
sifre degisti bilen varmi yeni keyi..
yeni şifre bu az önce nasre arkadaşımız verdi saolsun FC 53 03 52 43 73 70 26
evet bu şifre açıyor FC 53 03 52 43 73 70 26
yeni şifrede emeği geçenlere teşekkürler....
İlk mesaj güncellenmiştir.
B 3c28 12468 9589 h fc53035243737026;nagoe(42) bis keyi degiştir nadgoewild okey ATLANTA G4 selamlar.....
drembox 800 hd biss *** nasıl giriliyor
arkadaşlar bu kanalda sinyal gitti kapandımı acaba
teşekkürler
Arkadaşlar an itibariyle son durum nedir? Halen izlenebiliyor mu?
sinyal yok
malesef sinyal yok :(
Maalesef sinyal yok :smiles22:
vu+duo2 bunda biss keyleri nereye atacağız bilen arkadaş bilgi verebilirmi.
18:20itibari ile sinyal yok sizde durum nedir.
sinyal yok. gitti.
aynen sinyal yok şuan
kanalın bu frekanstaki yayını sonlanmıştır arkadaşlar
Arkadaşlar 42 derecedeki National Geopraphic Wild HD yayını sonlandırılmıştır...Yapacak bir şey yok hevesimiz iki üç gün sürdü sağlık olsun bunun için konuyu kapatıyoruz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kapalı Konu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.