bende alabilir miyim
Printable View
bende alabilir miyim
ts4000 cihazım var ama listeyi görmüyo
teşekkürler
tam aradığım şeydi bu teşekkür ederim emeği geçenlere
teşekkürler
teşekkürler
tsskur
Ts4000hd cihazım iptv 3ay doldu. Kod alabiliyormuyuz buradan?
teşekkürler
teşekürler
teşekkürler
eyvallah
selamüaleyküm arkadaslar bende redline 4000tshsplus uydu alıcısı var burda verdini ip tvleri nasil seyrederim simdiden tskrler ellerinize saglik usdalar saygilar
Bakalım inşallah çalışır.
thankssss
thanksss
çok teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkürler sürem daha var 3 ayın bitmesine bunu yüklersem eskiler kaybolur mu yoksa ayrı bölümden mi izlenecek ?
thanks.
teşekkürler
tesekkurler
tşkler
tşkler
çok teşekkür ederim
tesekkürler
çalışmıyor
Tesekkurler
teşekkürler
TEŞEKKÜRLER
güncel listedir değilmi,teşekkür ederiz
teşekkürler hocam
Dün itibari ile Redline ts 4000 hd plus cihazınızı aldım,akşam eve gittim çalıştırdım,özellikleri olarak bayağı beğendim
Yalnız size birkaç sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim
Elimde hazır durumda usb bellekte bulunan iptv listemi cihaza nasıl yükleyebilirim ?
Birde bana kanal listesi lazım(sinema-spor-belgesel-çizgi-vs..) diye ayrı ayrı görebileceğim..bunuda nasıl temin edebilirim acaba…
Teşekkürler…
TEŞEKKÜRLER
eline sağlık
Kanallistesini simdi denicem. tesekkürler.
TEŞEKKÜRLER
Bu iptv için kanal listesi mi? Peki normal kanal listesi indirip sıralamayı kendim yapmak istiyorum onu nasıl yapabilirim bilgisayar üzerinden? Tek tek güncellemek çok zoruma gidiyor ya :)
[QUOTE=KOCOGLU;800865]direk flasha yukle redlineye tak iptv bas sonra ok sonrada info tuşuna bas gör[/QU
OTE]
:emoji1::emoji1:
elinize saglik
Edemeyeceğim sunny android tv de
:emoji4:Alıntı:
:emoji15:
teşekkürler
teşekkürler
tşk.ler. Elinize sağlık
teşekkürler.
teşekkürler
helal o:emoji341::emoji341::emoji341::emoji341:lsun
TESEKKURLER
arkadaşlar redline ts300 hd plus uydu alıcı aldım fakat maçları çok donmadan dolayı hiç seyremedim.bilgisi olan açıklama yapabilirmi.çok rica ediyorum.teşekkürler.
teşekkür
tesekurler
eyvallah
tesekkurler
sagol
teşekkürler.