ellerine sağlık
ellerine sağlık
KORAX UYDU CİHAZI YAZILIMI BU LİNKTE...
İyi Akşamlar. Yükleme arayüzünü nasil. Bulabilirim. Ve guncelleme nasıl yapilir. Cihazim. Korax galaxy HD. Teşekkür ederim.
VIPbox un nasil güncellendigini bilen varmi?
Teşekkürler
slm korax vipbox sa internet den nasil baglana bilirim tesekurler
Selam Arkadaslar ben de Korex ip plus hd v2 var, Aksam kapattigim da Sabah kendiligin den aciliyor, ne yapmam lazim.
merhaba . Korax Mini Smart HD Uydu Cihazı Yazılımı görünmüyor. birde yazılım hangi tarihe ait. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Korax Full X HD receiverım var. D-smart kartı da var. D smart kanallarının tamamını izliyordum fakat babam yanlışlıkla kanalları silmiş ve d smart kanallarını ekleyemedim bir türlü. Fabrika ayarlarına döndüm şu anda hiçbi kanal göstermiyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin. D smartı nasıl izleyebilirim tekrar? Ayarları en başından itibaren anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim.
teşekkürler:emoji1:
KORAX BLUEBOX GRİ UYDU ALICISI CİHAZIMA GÜNCEL YAZILIM YÜKLEMEK İSTİYORUM.YÜKLEME İŞLEMİ OLUMLU SONUÇ VERECEKMİ MERAK EDİYORUM.
YENİ GÜNCEL SÜRÜMLERİ YÜKLEMEK İSTİYORUM.
KORAX BLUEBOX GRİ UYDU CİHAZINI GÜNCELLEMEK İSTİYORUM.BU YÜZDEN BU FORUMA YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN KAYIT OLDUM.BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
korax.com.tr adresinden destekten bakin yazilimlara bakin
bilmediginiz konuda yine firmayi arayabilirsiniz 0352 222 0 310
Teşekkürler
TESEKKÜRLER
Korax smart yotubeyi desteklemiyor
Çok teşekkürler
tşkrler
cok iyi
Korax Minibox scartlı için hangi loaderi kullanmalıyım? Link atabilirmisiniz ?
eyw :emoji106:
korax mini ipbox eski menüyü yeni menüye nasıl dönüştürürüz yardım arkadaşlar
elinde dönüşüm yazılımı olan varsa yardımcı olsun teşekkürler
güzel...
tesekur
tskrler
slm arkadaslar bu koraxv3 iicin iptv yeni yazilimi varmi acaba?
Teşekkürler
Güncelli kanal listesini bulmak işimi kolaylaştırdı saygılar sunarım...:emoji122::clap2::
başarılı bir forum
teşekkürler
tesekkurler
tşk.emeğinize sağlık:459956:
tesekkurler
Teşekkürler hocam