ELİNİZE SAĞLIK
Printable View
ELİNİZE SAĞLIK
bende varım
bu konu için teşekkürler heryerde aradım burada buldum sonunda
ub8300 son yazılım yukli am akyıt özliği yok nasıl aktif edilir tş
yardımınız icin tesekkurler
vestel hala dah a ip tv çalıştıracak eklentiyi veremedi gitti aynı özellikteki bir çok markada var
Hocam MB 100 anakartli modellere yazılım desteği kesilmiş sanırım, diğer forumda bilgiler bu yönde. MB110, MB120, MB130 anakartli modellere yazılım desteği devam edicek ama ne kadar süre ile belli değil.Alıntı:
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mb120 kayıt özlliğini aktif etim fakat 3d aktif etmedir bu özelik oktif oluyurmi bilen varsa baylaşın tş
elinize sağlık:emoji106:
downloadprofile.mb100 ekli ziptemi acaba..........
opsss...
bu isim ile bir klasör oluşturup usb ye atıyoruz anlaşılan :emoji106:
mb 120 banel bende bvr aktif etim fakat 3d ve civt ekran aktif olmuyor ne kadar dendise olmadı arca telvizyonun içinde porfil düznleme kaplı yazıyor edtlme yaptığım yukleyice tekrar tezlvizon kedi hafzıasıdakin usbe geri yülüyor
Evet biraz karmaşık.Araştırınca benim 48UA9350 vestel'in desteklediğini sanıyorum.Alıntı:
Gözlükler de 30 tl civarı.
Ses olayında ise görüntününün biri için sesi tv hoparlörlerinden,diğeri için ise kulaklıklardan alabiliyoruz.
Fakat çok ilgimi çekmediğinden denemeyi düşünmüyorum.Yine de deneyecek olursam sonucu muhakkak yazarım.
Teşekkürler.
hocam bide bu 49ub8300 3d destliyom biste okdum arkadaş demsi bülütlü olan destkliyormuş ben nekdar dendimse olmadı tşk
ellerinize saglık
tesekkurler
Merhabalar birkaç ay önce vestel hi level 55uhl900 uhd tv aldım. Ama aldıktan sonra pixellence teknolojisi olmadığını öğrendim. Acaba bu tvlere bu teknoloji yazılım ile yüklenebilir mi. Ya da yukarıdaki konularda belirtilen editleme yöntemleri ile pixellence aktif hale getirilmesi mümkün mü?
Ya arkadaşlar bu vestel 4k ultra hd olan televizyondan 3 tv aldım. biri amcama biri halama biride babama. halam ve babamda sorun yokken. amcam sürekli bazı kanalların donmasından şikayet edip duruyor. donma sadece türksat uydusunda var oda 15-20 kanal donuyor dedi bana. kullandığı çanak 150cm. LNB yeni. çift çıkışlı LNB. kablo yeni piyasada olan normal kalitede olan metresi 2 tl olan kablodan kullandım. çanak anten ile tv mesafe arası yaklaşık 20 metre. çanak ayarı mükemmel en zayıf kanal sinyal kalitesi 90 satfinder5 hd slim cihaz ile ayar yaptım. vestel firmasını aradım durumu izah ettim bana tv'yi resetleyip yeniden kurmamı söylediler. bende yaptım amcam 1 hafta falan şikayet etmedi, ama sonra şikayetler başladı. başına böyle bir şey gelebn arkadaş varmı. bu sorunu nasıl çözebiliriz. ilginize teşekkürler.
teşekkürler
DownloadProfile.mb100 isimli boş klasörde oluşturdum ,not defterinden dosyada yaptım yine de usb belleğe şu lanet profile inmedi :) neden acaba?
48UA9300 Modeli ,yazılımını 1.34.25 güncellemiştim acaba ondan mı olmuyor ? varmı benim gibi usb belleğe profile alamayan?
Merhaba arkadaşlar bende tv almak istiyorum vestel nasıl önerebilir misiniz 140 ekran gibi almayi düşünüyorum Teşekkürler
Teşekkür ederim hallettim emeği geçen herkese teşekkür ederim :) Dts olayını çözdük şimdi gereksiz şeyleri kaldırmam gerekiyor boşuna tv kasmasın diye ve ayrıca garanti dili kaldı mı cihaz şimdi ? Yazılım yükleme yapmadım sadece editlem yaptım. Tv den bin dosyasını çektim editleyip geri yükledim.Alıntı:
55R8060U 55 inç 4k Smart Tv revize ürün 1500 tl ye aldım çok memnunum herhangi bir sıkıntısı yok sadece Dts film ses çıkmıyor du.
Smart tv lerde kulaklık jackının ses kesmeme olayını nasıl çözebiliriz? Kulaklık takınca tv hoparlör kapansın ve kumandadan ses açma kısma tuşları kulaklık çıkışını yönetsin eğer buna bir çözüm varsa süper olur. Ses sistemi sürekli tv de takılı duruyor çünkü her seferinde ses ayarlarına girip kulaklık ses çıkış ayarlaması çok zahmet verici
Garanti dışı kalacağını sanmıyorum, Vestel istese yazılımla bu editlemenin önüne geçebilir fakat buna müsaade ediyor. Yasal bazı durumlardan (lisan gibi) dolayı bazı özellikler pasif konuma getiriliyor ülkemizde. Mesela TV kurulumunda farklı ülke secince smart menüsünde farklı uygulamalar çıkması gibi. Ses olayını hiç denemedim ama ayarlarda TV hoparlörleri açık kapalı seçeneği vardı sanırım.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Thanks for all the hard work
Çok başarılı ayrıntılı bir anlatım.inşallah ben de başarılı bir uygulama yaparım ve sevincimi sizinle paylaşırım. Kalpten Teşekkürler.
SwProfile.BIN_Patcher uygulaması açılıyor ancak bin dosyasını seçtiğimde donuyor ve uzun süre yanıt vermiyor. Hayrına güncel MB120 için "upgrade_mb120.bin" in patchlenmiş halini buluta alıp paylaşsanız çok hayra geçer. :common001: PVR yani kayıt özelliği olsa yeterli.. :rockon:
çok teşekkürler
mb 100 editlemede sorun yasayan varmı
teşekkürler
teşekkürler
Cesaret ve sabır ile tarifi madde madde uyguladım.Kolay ve sorunsuz bir şekilde değişiklikleri yaptım.Geri yüklemekte birkaç sefer başarılı olamadım.Vazgeçmedim.Geri yüklemeyi bir tek ben mi başaramıyorum diye kendi kendime kızdığım oldu.Artık sorun yok. Sayenizde ben de BAŞARDIM. TEŞEKKÜRLER. Sevgiler Saygılar ve KALPTEN SELAMLAR.Alıntı:
:clap2::
Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık ne zamandır arıyordum sonunda buldum :)
Arkadaşlar merhaba 65UD8900 kullanan var mı
Cok tesekkurler!
Merhaba, Apple tabletimi nasıl ekrana yansıtabilirim? 43UB9100 televizyonum..Android telefonum ve laptopumu yansıttım ama ipad tableti yansıtamadım.
vestel smart tv lere ssiptv uygulaması geldi
vewd markette
BENCE ÇOK FAYDALI DENİCEM
arkadaşlar upgrade_mb100.bin dosyasını nasıl yükleyeceğiz ne yaptıysam yukleyemedim usb operasyon dan olmadı
bende pvr olmuyor hepsi oldu ama pvr özelliği aktif olmadı neden
bende 49ub8300 modeli var fakat vewd market yok son yazılım yuklu diyor ne yapmam gerekir
Deneyelim.
82 cm tv var 4k değil bu servis menüsü olayında benim tv için extra yapabilecegim bişeyler varmı yani menüde olmayıpta servis menüsünde gizlenmiş özelliklerden neleri menüye taşıyabilirim
vestel 4k almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz vede hangi modelini
vestel kullanan arkadaşlar vestel tvlerden nekadar memnunsunuz bende vestel tv almayı düşünüyorum kararsız kaldım 4 K smart özelliği olan hangi modeli önerirsiniz 140 ekran ve 124 ekran için önerilerinizi bekliyorum
eline sağlık kardeş güzel olmuş
teşekkürler.
Vestel 82 cm Smart tv de iptv
Arkadaşlar bende
Vestel Smart 82 cm tv var vewd app stordan ssiptv uygulamasını buldum ama indirme seçeneği yok sadece sık kullanılanlara ekle var indirmeden çalıştırdım çok güzel calısıyor bilgilerinize