Varmış dönuşüm yazılımları farklı forumlarda öyle yazıyor
Varmış dönuşüm yazılımları farklı forumlarda öyle yazıyor
funcam ın yıllıgı cıhazdan daha pahalıya gelıyormuş.seneye tekrar yenı cıhaz alıcaz gibi :)
yıllık 35 dolarmış :)
alıbaba da
starsahre renew (gshare - gshare 3 - funcam ) 1 year
FOB Reference Price:Get Latest Price
>=1 Pieces
$35.00
Contact Supplier
(ya da ben öyle anladım)
13 euro desen 6 lıradan 78 lıra eder gene cıhazdan pahalıya gelır :)
2018 tarihli yazılım var mı acaba
2018 derken hangi ay istiyorsun
benim cihazda iki tane problem var. cihaz normal çalışırken hdmı modunu 1080i50 yapıyorum.(1080p50 de ekranda kanal logolarında titreme oluyor) kanal değiştirince uyduda ses gidiyor. kapatıp açınca geliyor. yada ayarlara girince de ses gidiyor. diğer problemde ekte gözüktüğü gibi ekran yeşilleniyor.hdmı kablo değiştim çözüm olmadı. 2.70 ve 2.77 yazılımlarını denedim. fabrika ayarına döndüm ama çözüm olmadı.Master kodu kullanıp yapabileceğim ekstra bir ayar var mı acaba?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
uyduyu başka tv de dene eger orda çalışıp sende çalışmıyorsa tv de arıza vardır
Gizli menu yok sistem ayarları yada Osd ayarlarından görüntüyü ayarlarsın 1080 kabul etmiyorsa 720 dene
teşekkürler
cihazı elden çıkardım.menü osd çok kötü.ses görüntü kayması oluyor.tek artısı csat ve funcam çok hızlı.
teşekkürler
cihaz hiç açılmıyor boot da kalıyor yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Loderle yazılım at düzelir.
cihazımı 2019 sürümüne yükseltim. ancak dönem dönem ekran soluklaşıyor. önceki versiyonunu yüklemeyi düşünüyorum
teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
v.2.85 çıkmış.yukleyen arkadaşlar artlarını ve elsilerini yazabilirlermi acaba
ben yükledim.my link ve kuran menüsü gelmiş.youtube auto config ayarı gelmiş.ilk izlenimlerim bunlar.
en büyük ihtiyaç,
1. powervu auto eklenmesi gerekli
2. usb ile softcam.k-e-y yüklemesi yapamıyoruz. çok önemli
3. cihaz içindeki kanal ve softcam.k-e-y dosyasını usb ye yedek alma yolu açılmalıdır
4. rs 232 kablo ile bilgisayardan yazılım yükleme ve cıhaz ıcındekı kanal ,frekans listesi
uydu listesi ve de cıhaz tam yazılımı bılgisayara yedekleme işlemi mutlaka gereklidir.
saygılar.
28.05.2019 BOTECH PIKO 600HD PLUS YAZILIMI GÜNCELLENMİŞTİR.
silinebilir
artık 42 tandberg lerde funcam dan çözüyor gibi gösteriyor. sarı kanal ismi kırmızı oldu.
Funcam aktif oldu ama açtığı hiçbir kanal yok.
funcam çalışıyor
funcam b sport maxlar full açılmış. 👍
bu my link nasıl çalışıyor acaba bi ALLAH ın kulu bunu nasıl oluyor nasıl yüklenip çalışıyor açıklamadı bu özellik laf olsun diyerekmi konuldu acaba ? bilen arkadaş varsa açıklarsa seviniriz. saygılar.
Yazdım buraya gene yazayım şimdi sen botech yetkili satıcısı dan cihazı aldın ve dediki ben 1 yıllık ip TV almak istiyorum onlarda sana oraya ip TV ekliyorlar ordan izliyorsun sen müdahale edemezsin onlar eder vod Apollo gibi