TV kurulsun deniyecegim
Printable View
TV kurulsun deniyecegim
Teşekkürler. Umarım çalışır
grundig tv ott player çalışmıyor sorun genelmidir. dns bağlanmıyor
B32L 6760 5B ye oluyormu cevap verirseniz sevinirim
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim emeğimize sağlık
ÇOKKK İYİYMİŞŞŞ
dostum benim arçelik smart tv de deezer yok. bu konuda çalışmalar var mı ?
bekomehmet81 isimli kişinin bu ve diğer forumlardaki bu paylaşımı nedeniyle beko smart tv aldım fakat yapılması gereken tüm işlemleri yapmama rağmen böyle bir uygulama bulamadım bence tv almadan önce mağazada deneme yapın arkadaşlar , tüm beko,arçeliklerde çalışır gibi programın tanıtımını yapıyor ama çalışmıyor nedenini sormak istesek cevap yok zaten sanırım çokta birşey bildiği yok.
beko tv aldım pişman oldum. sırf bu paylaşımlara inanıp aldım.
Alıntı:
bekomehmet81 isimli kişinin bu ve diğer forumlardaki bu paylaşımı nedeniyle beko smart tv aldım fakat yapılması gereken tüm işlemleri yapmama rağmen böyle bir uygulama bulamadım bence tv almadan önce mağazada deneme yapın arkadaşlar , tüm beko,arçeliklerde çalışır gibi programın tanıtımını yapıyor ama çalışmıyor nedenini sormak istesek cevap yok zaten sanırım çokta birşey bildiği yok.
beko tv aldım pişman oldum. sırf bu paylaşımlara inanıp aldım.:46568926:
anladığım kadarıyla deezer adlı uygulama arçelik - beko tvlerin bazılarında var bazılarında yok. bize olmayanı denk gelmiş. bi çözümü var mı deezer yüklemenin ben bulamadım burdan da cevap yok. arçelik pişmanlık resmen. lg samsung falan çatır çatır izliyor ip tv biz cihaz bağlamak zorundayız.
çok iyi
cok tesekkürler arkadasim dener denemez bildirecegim
Dostum bana bi yardımcı olur musun ottplayer seçiyorum ama bi gelişme olmuyor
Ellerine sağlık ancak ben hala bulamadım deezer ya da ott yi
Arkadaşlar dzeer olmayan smart TV kere SS IPTV özelliği eklendi
hadi bakalım
Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar ottplayer nasıl aktif edebiliriz
teşekkürler
J5 şasi için hala bir güncelleme yokmu? ssiptv yada ottplayer eklenemiyormu bu modele?
merhaba. bende yeni bir beko smart tv aldım. deneyeceğim. tekrar yorum yaparım...
dns adresine ulaşılamıyor denedim internet bağlantısı başarısız uyarısı geldi
Arcelik 6652 de niye olmuyor ki
Grundig deezer için güncel DNS hangisi?
phillips smart tv olurmu acaba tsk