adamsınız süper Bi site
Printable View
Max grubu ramazandan sonra açcaz dediler
bır kanalda sesı kısıyorum dıger kanala gecınce sesı acıyor.sesı kısınca hepsınde kısılması gerenı nasıl saglayabılırız
foreverda açık
Ucuz etin yahnisi oldu bu cihaz, açıkcası çok kızmıyorum. Açık kalmaya devam etseydi şaşırırdım. Şuan yoluma başka marka bir cihazla devam ediyorum, botech kenarda dursun, belki bir gün işe yarar.
1.5 sene rahat izledik bu son 5 haftadır sıkıntılı ramazandan sonra accaz dediklerine göre beklicez zaten lig bitti kaybımız fazla olmadı thordan destek almış olduk seneye digispor maxspor verecek 2021 e kadar sözleşme yapmışlar yazın cihazın durumuna göre bakarız vanilla serverda max6 ya kadar acıkmış ordada
bu cihazda funcam biss vede görüntü kaliteside iyi fena değil ama tek eksik yeni nesil xstream codeler ortalama vod vb lerle birlikte 10000 kanal vede üzeri ve bu şekildede bu cihazda sorun oluyor çoğu iptv değerlerini girsek bile cihaz hata veriyor kabul etmiyor bu cihaza yeni yazılımlarla beraber usb flashtan iptv oynatma özelliği eklense bu sorun çözülür vede onlarca iptv de olsa çok rahat bir şekilde çalıştırılır. bu sorunu ilgili firmaya yazılım arge ekibine ileten bir arkadaş olursa bu iptv sorunuda ortadan kalkar. saygılar.
Digiulama usta Bazı kanallarda N.D.S XTM Açılıyor bunun üzerinden çözüyor belliki .. ama açık olduğunda Kayıt yapılamıyor N.D.S XTM açık kayıt yapılamıyor diye hata çıkıyor Bein,Rmc ve NRJ kanallarında veriyor bu hatayı bi çözümü yokmu acaba ..
Bu arada Max 4,5,6'da açılıyor bugün ..
şuan baktığımda 1,2,3 ve rmc1 açık csattan.maxlar kapalı.
tşk usta
gene bır mac gunu gene botech çalışmıyor :(
arkadaşlar cihaz garantiden geldi. 2.81 vardı .Garantide 2.66 yüklemişler. ben de 2.81 i yükledim. "SN yok yada yanlış USB menüden güncelleme için bir tuşa basın! (02) " hatası veriyor usb menüye atıyor. göstergede e044 yazıyor.. elimde bulunan kayıtlı kanal listesini de yüklemiyor. başka hiçbir menüye falan girmiyor. yardım ederseniz çok sevinirim