valla kaonlara gelse süper olacak kaç haftadır uyduda hareket yok zaten açlığımızı dindirir umarım
Printable View
valla kaonlara gelse süper olacak kaç haftadır uyduda hareket yok zaten açlığımızı dindirir umarım
bilgi için teşekkürler.
Emular maalesef uzun omürlü olmayacak gibi. Kendimizi cardsharing'e hazırlayalım. ADSL bağlantısını yaptıralım ve sizede uygun geliyor ise bir laptop alalım.
cardsharing geliyo demişlerdi sunnye ama hala haber yok.bakalım polsatlar nezaman gelecek..
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
ustam paylaşim için teşekkürler
yılbaşı üstü iyi lur biraz hareket gelir.teşekkürler
sunnylere de bekliyoruz
bilgi icin tesekkürler dostlar
bilgi için teşekkürler
tşk ama ne zaman gelecek
tesekurler ....
Cabuk gelsin bariii
umarım yakın zaman da emuya düşer yoksa halimiz harap
Could you take out the keys for Polsat from your soft?
Yeah Polsat works good...but only on Starsat recievers...maybe it will be on Ferguson or others to...or give us only keys plz
OK Olması İçin gerekenler RSA *** Rom10 Dataları İdea *** Ve algo:)
yeri burası değil ama umarım skystar2 ilede izleriz
Bilgi için teşekkürler.
tskler
Ferguson Polsat OK???
Czy jest na tym forum kto umie język Polski?? i jest obeznany w tym temacie??
eyvallah sağol arkadaş
bilgi içi teşekkürler next e çabuk gelir inşallah
English or Polish, please
@joker23: spadaj na polskie forum, albo się ucz języków. I tak Ci tu nikt nic nie powie. Respektuj zasady forum i pisz albo po angielsku, albo po turecku. A najlepiej wogóle nie pisz, bo wszystko zostało wyjaśnione. P*SAT nie działa na żadnych tunerach oprócz tych tureckich, bo nowy soft do nich jest zaszyfrowany i tylko jego autorzy znają nowe klucze (których nie chcą podać).
SORRY GUYS! I had to explain the situation with Pols*t to all Polish members.
@rain pl Spierdalaj cieciu!! sam sobie pisz na polskich forach ale pewno wszędzie jesteś już zbanowany i nikt cie nie chce sieroto!!
herkese hayırlıolsun iyi bi haber
bilgi için teşekkürler snopy özledik valla polsatları :):)
biligi için teşekkür lerkoan tabalılara yazılımlarını bekliyoruz
yazıları okuyanda birşey geldi falan zanedecek arkadaşlar ortada ne gelen ne çözülen birşey var yüzkere teşekkür yazılmış sebebini anlamadım
teşekürler
Polacy potrafią się zwyzywać nawet na tureckim forum. Polska jest jaka jest bo my jesteśmy jacy jesteśmy. Biedna nasza Polska, oj biedna.
bilgi için teşekkürler
Bilgi için teşşekürler
sunny yede bekliyoruz bu mutlu haberi
sevindirici haber.mangas ve diğer çizgi film kanalları için.Herkese hayırlı bir yıl dilerken Bayramınız da mubarek olsun derim....
and well said only on finished they calculate
başka hangi cihazlarda var
çok güzel haber sabırsızlıkla emu yazılımları bekliyoruz
next ye 2000 x cıs plus
merci bien
evet güzel haber dostum inşallah kısa sürede düşür bizlerede saygılar
:d:d TurŞkun Zekasi Sinir Tanimaz....... Tsk Ler
paylaşımiçin teşekürler dört gözle bekliyoruz
emğeı gecenlere teşekürler
ya arkadaşlar emege saglık diyorsunuz ben bidünya forum geziyorum yabancı sitelerde hiçbir haber bileyok örnegin starsat da diyor üstat okmuş
hiç raslamadım bile...
snopy usta sen premierlere birçare bul bakkaç gün oldu keyler geleli daha hiçbirgelişme yok daha çok bekliyecekmiyiz
saygılar
when been on ferguson?? this soft works??he decodes polast?? im please about the answer
This soft has nothing to do with Ferguson receivers. It has nothing to do with availability of Polsat for other receivers.
The thing is that only authors of this soft have new keys for Polsat and they included them in their encrypted soft for STARSAT SR-X1200D & 1400D.
They probably don't want to share the keys.
hadi hayırlısı
adı geçen cihazlar tps yide çözüyor, bu durumda ben pek ümitli değilim.
devamını bekliyoruz
cıhaz suan ıcın avrupada uretılıyor ve turkıyede yok bunun nesını reklem yapacagızkı
teşekkürler